Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sestramona píše:
nicky tak to jsi me uklidnila..sice jsem to uz slysela od jinych, ale je vajn to slyset od nekoho, kdo je na tom stejne![]()
Ahojky
moc se beruško nepozoruj.To jsou zatím příznaky po OPU a hormony dělají s tělem opravdu divy.Hezky mimíšky pohlad a udělej si hezký den.
deni ja se nepozoruju…je to jiny nez po opu…to me bolely jen vajecniky a jsem zdravotnik…vim moc dobre co a proc me boli a co se muze a nemuze stat…
sestramona píše:
deni ja se nepozoruju…je to jiny nez po opu…to me bolely jen vajecniky a jsem zdravotnik…vim moc dobre co a proc me boli a co se muze a nemuze stat…
tak to se omlouvám
tak já mám doma nafasováno
ted prezit do další ms a jdem do toho ![]()
maacek píše:
tak já mám doma nafasovánoted prezit do další ms a jdem do toho
tak hodně štěstíčka ještě víc sil ![]()
Ahoj holky, tak jsem se domů vrátila se dvěma drobečky a teď už jen čekat. Nemám zatím vůbec žádné pobolívání nebo něco takového a paní doktorka zatrhla i ležení, že to nepomůže, tak normálně funguju.
vivy na ten rezim po et ma kazdej doktor jinej nazor…dulezity je byt v pohode…zda lezis, nebo ne…nema vliv.
Tak se opatruj hodne pij, bilkoviny a netahej nic tezkyho ![]()
Moc, moc děkuju za podporu. Hlavně aby se nám to věem povedlo.
Můžu se prosím zeptat, jaké zobete vitamíny? Jím kyselinu listovou a Calibrum, ale nevím, zda je dobré ještě něco dalšího.
ja beru Femibion 800-obsahuje totiz nastepenou kys.listovou…ja ji neumim stepit
a pak buru z CAR kalcium, utrogestan a prednison
nic jinyho ![]()
delali.mi genetiku tak tam. Mam nejakou mutaci MTHFR T677C heterozygot…a neumim tim stepit listovku…tak ji beru uz nastepenou…