IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
24.7.11 09:30

Dobré ráno holky, přeji hezký den, i když teda tady u nás prší, tak lenoším v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.7.11 09:52

Všem krásné ránko :mavam: ráno jsem se potrápila a začla si zase mordovat tělo.No řeknu Vám bolí mě celej člověk,protože jsem tedy pěkně zlenivěla jak jsem měsíc nic nedělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.7.11 11:02

ahoj holky
my byly v krame a tak.me to unavilo, ze jsem zalehla k tv no jestli to mam z tehu, tak budu do.dubna spaaaat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.7.11 21:49

ahoj Vivy,
gratuluju k transferu a moc drzim palce :palec: vubec se tim netrap, jestli mas nejake pocity, stejne je to do urcite miry psychosomaticke, uz jsme si kazda urcite zazily pocity ze urcite tehotne jsme, a nic..a naopak :-) aspon u me to tak bylo. Ja si ted o vikendu musela obcas pripomenout, ze se mam trochu setrit, ze jsem kratce po ET, take nemam vetsinu casu priznaky, jen chvilema..a navic kazdy den je znat, a ty jsi chvilicku po transferu. To bude dobre, mas dve, tak to by bylo, aby to nevyslo :-)
To mi zaujalo, ze ti rekli, ze nemas lezet. Rekli ti teda nejake omezeni? Jinak ja beru jen calibrum a kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.7.11 21:51

Elunaj at ti to pekne utika, uz se brzy dockas a pridas se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.7.11 21:59

Ahoj Nicky, doktorka byla moc fajn a říkala, že se dělaly výzkumy, zda ležení nějak pomůže nebo ne a došlo se k tomu, že to vůbec nemá na případné otěhotnění vliv.

Nesmí se do sauny a také se nesmí do solárka. Dále 5 dní nemít sex. A pak nesmím dělat žádné adrenalinové sporty :-) Test si mám udělat 14 - 17 den po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.7.11 22:16

me teda taky.nikdo.striktne nenaridil lezet…muj dr. rikal, at delam, na co se citim… kdyz budu unavena…mam lezet…kdyz budu chtit jit na kafe…mam jit (bezkofeinovy :mrgreen: )
Jen rikal 2-3 dny se snazit spis polehavat ale taky rikal, ze to nema vliv.
Holky…uz bych.mooooc chtela, abysme meli vsechny ne //, ani bublinku na utz..ale aspon uz :srdce: nebo :srdce: :srdce: na utz :hug:

jinak vsem.preji dobrou noc paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
25.7.11 13:42

dobré ráno, tak co těhulenky?? vyspinkané do růžova???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 13:44

Ahojík všem :mavam: tak já zítra si jdu zase nafasovat do zásoby léky a pokud dopadne hysteroskopie tak v srpnu stihnu další ketíček :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
25.7.11 14:08

ahojky

deni tak to je super! :palec:
jinak ja dnes nic.moc… bricho boli min..prsa porad citliva ale strasns me boli ta hlava…hruza…ja si normalne analgetika.neberu ale ted uz bych brufen zkousla…fakt hnus… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
25.7.11 14:13

nazdar ženy a čerstvé těhulky :mrgreen:
se mi ten čas nějak vleče - ještě 14 dní do ms než to vypukne, každej den čumím na to pero a tlačím čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 14:14
sestramona píše:
ahojkydeni tak to je super! :palec:
jinak ja dnes nic.moc… bricho boli min..prsa porad citliva ale strasns me boli ta hlava…hruza…ja si normalne analgetika.neberu ale ted uz bych brufen zkousla…fakt hnus… :zed:

No snažím se :dance: zatím je chyba v tom debilní progesteronu,ale upravím si dávkování a podle odběrů si pak budu píchat Agolutin a zvýší se na optimální hranici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
25.7.11 14:17

Ahoj Denis,
super, drzim palce. Ja byla na hysteroskopii mesic pred prvnim IVF a hned po ni se zadarilo, tak at ti to dopadne stejne :palec: uz vis kdy pujdes? asi cekas na MS, vid..
Mono nepotesim te, ja mela bolesti hlavy cely prvni trimestr, stava se to :-( muzes paralen, ale ten mi stejne nepomohl..dnes jsme na tom stejne, cele dopoledne jsem uklizela a musela jsem ted zalehnout kdyz mala spi, tlak v brise a hlava boli :cry:
Elunaj za chvili se uz dockas, vid :-) Psala jsi ze manzel chce hodne deti, tak snad ted vyjdou ta dvojcatka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
25.7.11 14:46

nicky
tak to se mam na co tesit :zed: :mrgreen:
jsem fakt vyrizena…jen se valim..ani do kramu pro.rohliky nejdu…ani vynest kos…nic to je konec :mrgreen:
jdu v patek do gennetu pro listek na penize tak pak do.prace…tak rano prubnu test a kdyz tam bude…v praci se necham nabrat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
25.7.11 14:47

deni a ty ho mas nizkej teda…chapu dobre…a kdo ti koriguje ty davky a kdo ti dela odbery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí