Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno holky, přeji hezký den, i když teda tady u nás prší, tak lenoším v posteli.
Všem krásné ránko
ráno jsem se potrápila a začla si zase mordovat tělo.No řeknu Vám bolí mě celej člověk,protože jsem tedy pěkně zlenivěla jak jsem měsíc nic nedělala ![]()
ahoj holky
my byly v krame a tak.me to unavilo, ze jsem zalehla k tv no jestli to mam z tehu, tak budu do.dubna spaaaat ![]()
ahoj Vivy,
gratuluju k transferu a moc drzim palce
vubec se tim netrap, jestli mas nejake pocity, stejne je to do urcite miry psychosomaticke, uz jsme si kazda urcite zazily pocity ze urcite tehotne jsme, a nic..a naopak
aspon u me to tak bylo. Ja si ted o vikendu musela obcas pripomenout, ze se mam trochu setrit, ze jsem kratce po ET, take nemam vetsinu casu priznaky, jen chvilema..a navic kazdy den je znat, a ty jsi chvilicku po transferu. To bude dobre, mas dve, tak to by bylo, aby to nevyslo ![]()
To mi zaujalo, ze ti rekli, ze nemas lezet. Rekli ti teda nejake omezeni? Jinak ja beru jen calibrum a kyselinu listovou.
Ahoj Nicky, doktorka byla moc fajn a říkala, že se dělaly výzkumy, zda ležení nějak pomůže nebo ne a došlo se k tomu, že to vůbec nemá na případné otěhotnění vliv.
Nesmí se do sauny a také se nesmí do solárka. Dále 5 dní nemít sex. A pak nesmím dělat žádné adrenalinové sporty
Test si mám udělat 14 - 17 den po transferu.
me teda taky.nikdo.striktne nenaridil lezet…muj dr. rikal, at delam, na co se citim… kdyz budu unavena…mam lezet…kdyz budu chtit jit na kafe…mam jit (bezkofeinovy
)
Jen rikal 2-3 dny se snazit spis polehavat ale taky rikal, ze to nema vliv.
Holky…uz bych.mooooc chtela, abysme meli vsechny ne //, ani bublinku na utz..ale aspon uz
nebo
na utz ![]()
jinak vsem.preji dobrou noc paaaa ![]()
Ahojík všem
tak já zítra si jdu zase nafasovat do zásoby léky a pokud dopadne hysteroskopie tak v srpnu stihnu další ketíček
![]()
ahojky
deni tak to je super! ![]()
jinak ja dnes nic.moc… bricho boli min..prsa porad citliva ale strasns me boli ta hlava…hruza…ja si normalne analgetika.neberu ale ted uz bych brufen zkousla…fakt hnus… ![]()
nazdar ženy a čerstvé těhulky ![]()
se mi ten čas nějak vleče - ještě 14 dní do ms než to vypukne, každej den čumím na to pero a tlačím čas ![]()
sestramona píše:
ahojkydeni tak to je super!
jinak ja dnes nic.moc… bricho boli min..prsa porad citliva ale strasns me boli ta hlava…hruza…ja si normalne analgetika.neberu ale ted uz bych brufen zkousla…fakt hnus…
No snažím se
zatím je chyba v tom debilní progesteronu,ale upravím si dávkování a podle odběrů si pak budu píchat Agolutin a zvýší se na optimální hranici ![]()
Ahoj Denis,
super, drzim palce. Ja byla na hysteroskopii mesic pred prvnim IVF a hned po ni se zadarilo, tak at ti to dopadne stejne
uz vis kdy pujdes? asi cekas na MS, vid..
Mono nepotesim te, ja mela bolesti hlavy cely prvni trimestr, stava se to
muzes paralen, ale ten mi stejne nepomohl..dnes jsme na tom stejne, cele dopoledne jsem uklizela a musela jsem ted zalehnout kdyz mala spi, tlak v brise a hlava boli ![]()
Elunaj za chvili se uz dockas, vid
Psala jsi ze manzel chce hodne deti, tak snad ted vyjdou ta dvojcatka ![]()
nicky
tak to se mam na co tesit
![]()
jsem fakt vyrizena…jen se valim..ani do kramu pro.rohliky nejdu…ani vynest kos…nic to je konec ![]()
jdu v patek do gennetu pro listek na penize tak pak do.prace…tak rano prubnu test a kdyz tam bude…v praci se necham nabrat ![]()
deni a ty ho mas nizkej teda…chapu dobre…a kdo ti koriguje ty davky a kdo ti dela odbery?