Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sestramona píše:
deni a ty ho mas nizkej teda…chapu dobre…a kdo ti koriguje ty davky a kdo ti dela odbery?
Jo mám a všechno si řídím sama i dávkování ![]()
Ahoj holky
Tak jsem dneska věšela prádlo tím způsobem, že jsem ho k sušáku nosila na několikrát, abych netahala celou tu těžkou hromadu najednou a připadala jsem si jak blbec ![]()
Mono ta bolest hlavy mě mrzí, snad to brzo přejde, ale zase na druhou stranu víš, že se něco děje, mě stále nic nebolí…:-(
Vivy to jsi mi pobavila
ja to tak samozrejme take delala, ale ted musim jen doufat, ze to neni nutne, protoze dcera ma 11 kg a jeste nechodi, takze ji porad zvedam a taham.. bojim se toho
navic ji ted roste zub a uz 3 noci breci, tak se ani nevyspim..no musim doufat, ze se mimco uz zavrtalo a ze kdyz vydrzelo 5 dni kultivaci v CAR, tak uz vydrzi vsechno ![]()
Mono tak to budes prvni z nas, kdo bude vedet..budu v patek napnuta drzet palce
neni to brzy, uz by se to prokazalo?
vivy ja to tak taky vcera nosila ![]()
nicky…ni dr.v car rikal, ze 9.den uz tam.neco bude…uvidim…nejdriv udekam rano test a pak kdyztak odber…jinak pockam do caru do 4.8.
deni a nezpusobujes si nechtene naopak hyperprogesteronemii??
Mono, tak to budu strašně moc držet palce. Je skvělý, že se to dozvíš tak brzo. Já mám strach si test pak udělat, tak si říkám, že počkám co to půjde.
Vivy ja to mela stejne, vydrzela jsem poctive tech 14 dni, protoze jsem se bala..myslim, ze to ted taky vydrzim, kdyz se to predtim osvedcilo ![]()
sestramona píše:
vivy ja to tak taky vcera nosila
nicky…ni dr.v car rikal, ze 9.den uz tam.neco bude…uvidim…nejdriv udekam rano test a pak kdyztak odber…jinak pockam do caru do 4.8.
deni a nezpusobujes si nechtene naopak hyperprogesteronemii??
no to si nemyslím,protože ted jsem měla 2.Agolutiny a utrouš 2-2-2 a podle testů sice né nejhorší,ale né nejlepší.Tak si budu píchat ob den a taky ob den si budu nechat nabírat krev aby se to nepřehnalo.A pokud docílím té hranice tak nechámutrouš 2-2-2 ato bude dostačující.kámoška tahle dopíchávala 12× krát než se dostala na uspokokující úroven,ale podařilo se a čeká po ketu mimísa
holky…jak rikam…zkusim z moce a kdyz nic tak.si.krev nabirat nebudu…a budu proste.pocitat s tim ze to jeste nemusi byt videt no… uvidime jak to bude ![]()
deni v pohode…ja nevim…ja jen ze sama bych si to ani ja netroufla takhle davkovat sama…asi to mas urcite s nekym zkonzultovany…tak at ti to pomuze ![]()
sestramona píše:
holky…jak rikam…zkusim z moce a kdyz nic tak.si.krev nabirat nebudu…a budu proste.pocitat s tim ze to jeste nemusi byt videt no… uvidime jak to bude
Já když otěotněla z ketu tak jsem měla na testíku 10den čárky 2 jak brno a 15den jsem měla hcg 440
sestramona píše:
deni v pohode…ja nevim…ja jen ze sama bych si to ani ja netroufla takhle davkovat sama…asi to mas urcite s nekym zkonzultovany…tak at ti to pomuze
Ale to přeci není nic složitého.Máš v ruce hodnoty progesteronu a pokud je hodnota malá tak je jasné,že šance je malá a musíš se dostat na nějakejch 78-80 a to je dostačující.A hlavně se podívej kolik mi je a to prostě jinak nejde.Nebo by třeba stačilo nasadit utrouš 2-2-4 nebo 2-2-2-2 ale lepší je ten Agolutin.můžu se zeptat kolik máš ty ten progesteron? Jinak v pohodě,všechno konzultuji,ale né v Car tam je to všem jedno a na tohle vůbec nehledí a přitom je to opravdu důležité,protože s malou hodnotou progesteronu nemám šanci ![]()
prgs-nevim, kolik ho ted mam…ale sliznici jsem mela pri et 12 mm…coz je dost. Chapu, jak si to korigujes, ja jen, ze bych si to sama neordinovala… Cetla jsem uz driv, ze to.konzultujes s nekym v USA?Mas tam nekoho znameho? ![]()
hCG-jj presne tak…melo by tam uz neco byt. i kdyz kamaradka mela 13 den.po et jen / a 15. den pozit hCG v krvi…kolik to nevim…takze uvidim…kdyt tam.budou, odeberu se…aspon.budu mit pro srovnani s car jak to roste ![]()
Mono, ale hlavně kdyby hcg bylo už docela na tu dobu vysoké, tak by mohly být děti dvě ![]()
sestramona píše:
prgs-nevim, kolik ho ted mam…ale sliznici jsem mela pri et 12 mm…coz je dost. Chapu, jak si to korigujes, ja jen, ze bych si to sama neordinovala… Cetla jsem uz driv, ze to.konzultujes s nekym v USA?Mas tam nekoho znameho?hCG-jj presne tak…melo by tam uz neco byt. i kdyz kamaradka mela 13 den.po et jen / a 15. den pozit hCG v krvi…kolik to nevim…takze uvidim…kdyt tam.budou, odeberu se…aspon.budu mit pro srovnani s car jak to roste
to já jí měla taky myslím 11-12mm ale nejsem si jistá.No já se o to taky moc nezajímala a ted vím,že je to moc důležité.Jo jo to je on a na své klinice to dělá úpně stejně a poku pacoška má slabý progesteron tak jí hlídá ob den a výsledky má takové,že u něj není 2,3,4 IVF on pokud je žena zdravá tak maximum je 2Ket,ale to se tady nedá srovnat Car u nás a v USA.No já už si žanu nechat nabárat asi 4den po transferu a poku bude třeba hodnota 57,8 tak vím okamžitě píchnout a za dva dny znova krev a podle toho zase píchnout.No z toho já strach nemám protože mám dost kámošek co ho poslechly a dneska jsou to matky jak Brno .A kdyby tenkrát poslechly Car tak mají sloupek jako já.A vím o čem mluvím,protože se osobně znám s bývalím majitelem Pronatalu a vím jak to chodí.
deni…kazdopadne ti drzim palce at ti to.pomuze! ![]()
vivy…to jo no…ja taky dve chci
![]()