Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vivy tak jsem si ve stare diskusi nasla, ze po tom IVF predtim mi zacalo to pichani na strane 9ty den od ET, obrecela jsem to ze je to MS a psala jsem do diskuse, ze se IVF nepodarilo..tak jsem se uklidnila, ze mam na nejake tehu priznaky jeste 3 dny cas, a rikala jsem si, ze i tebe by to mohlo povzbudit ![]()
Jaru to jsou same pozitivni priznaky
, take jsem mela teplotu, i kdyz az pozdeji myslim..a uz pred vynechanim MS si muz vsimnul, jak mi narostly prsa
a kolik ti je, ze se doktor obaval, ze bys to nezvladla? teda jestli se muzu zeptat
me je uz skoro 36, tak se na dve embryjka necitim..
Je mi 23 jenže už jsem po třech operacích s břichem a doktorka to nechce riskovat, že prý jsem na to moc slabá a že by to nedopadlo dobře. A kdy máš testovat? já mám z caru napsáno že až 10 srpna ale tak dlouho to asi nevydržím. A doporučili mi abych spíš polehávala a odpočívala. Tak jsem na neschopence.
jééé další skoro těhotná
![]()
Moniii,to je nádhera ten tvůj testííík… držím pořád co mám, aby tam byly
![]()
já jdu zítra… tak mi držte pěsti prosím.. mám z toho trochu obavy… ale to je asi normální. jinak si už pichám i miniheparin,tak snad to bude tentokrát dobře podchycené..
Jaru tak to je jasne, to mas trochu jinou situaci, tak pekne polehavej..a testovat mam po 14 dnech od ET, to byva myslim standard, tak se ti nedivim, ze nevydrzis tak dlouho..koncem pristiho tydne budu testovat ja a myslim i Vivy, tak se k nam pridej ![]()
Elunaj drzim palce
![]()
Elunaj taky držím palce. Určitě to vyjde.
Tak to já budu testovat s váma. jestli to teda vydržím
jsem hrozně nervozní
jé Elunaj ty jsi z Holešova? já tam studovala střední. Jinak jsem z Kroměříže ale už skoro 3 roky bydlím v Praze. Jedu teď v srpnu na moravu. Mamka má 5 srpna 50. narozeniny. Tak doufám že ji přivezu dáreček.
Ahoj holky, tak jak jsem stále říkala, že mi nic neni, tak teda dneska mě pěkně bolelo břicho. Doufám, že to je něco pozitivního a ne negatiního.
ahojky děvčátka
tak dneska mě moc potěšil můj gyndař.Vypracoval zprávu pro mého dr v Car,kde zní,že když otevřel bříško tak nezjistil nic co by bránilo otěhotnění.Žádná endometrioza,žádný fujtably.Jsem prostě zdravá ženská a můj boj prý není rozhodně marný,protože dítě můžu mít a rozhodně to nemám vzdát.Jenom mě docela překvapilo že když mě tenkrát praskl ten vejcovod tak museli otevřít i břicho,protože mě s tím prasklo i střevo a můj život byl docela ohroženej..brrrrrrrr Ale důležité je,že jsem prostě zdravá a má cenu se zase do toho opřít
deni tak super!
holky tak ja zase musela.vzit brufen…ale drzela jsem a nejdriv v slzach zavolala dr do car a rikal ze muzu brifen i.paralen…ze je ted horsi.kdyz trpim nez kdyz neco vezmu…ze nemame spojenej kr.obeh…rikala jsem i ze mam pozit test a on ze to je super a ze mam bejt v klidu a klidne si.prasky brat ze se nic nestane …
tak se mi strasne ulevilo po tom brufenu…zitra zkusim panadol…je slabsi…at se nervu.uplnyma driakama
tak ja jdu zalehnout…ostatne jako cely den ![]()
paaaa ja a
![]()
Vivy, já držím co mám ![]()
Moni, já ti to chtěla napsat už odpoledne,ale neměla jsem pořádně čas na pc.. tak, k tomu Brufenu, klidně si ho můžeš dát.. neublíží ti.. strašně moc ti držím pěsti, aby to bylo všechno v pořádku.. moc moc moc.. kdy máš kontrolu v CAR??
Jarutko, ano,bydlíme v Holešově, ale jsem rodačka ze Zlína..
tam je moje všechno, tady si stále zvykám.. hele, můžu se na něco zeptat??? pokud na to nechceš odpovídat, tak neodpovídej.. ty jsi měla nehodu,že nemáš vejcovody??
a Pronatal?? neslyšela jsi o této klinice??? http://pragueivf.com/cs/uvod/ embryolog je náš kamarád.. kudy chodím, tudy ho chválím..
Nicky, co ty?? nesvrbí tě prstíky????
já jsem malinko nervozní, kamarádka mi radila,abych nad tím vůbec neuvažovala. že to mám brát jako běžné vyšetření u zubaře… je taky po KET a v listopadu čekají miminko.. tak jí budu věřit..
elunaj
taky drzim.pesti at vse.klapne a klape dal jak.ma ![]()
ja mam ko.v car na.krev 4.8…ale zajedu zitra nebo v patek do.prace ![]()
Ahoj elunaj. Nehodu jsem neměla ale nepovedla se jim operace slepého střeva a za tři týdny jsem musela znovu na operaci a měla jsem tam velký zánět. tenkrát mi doktor řekl že můžu být ráda že mi zbyl aspoň jeden vaječník který mi ještě ořízli když jsem byla potom za dva roky ve zlíně na odstranění srůstů. O té klinice jsem slyšela dělá tam doktorka co byla dřív v pronatalu. Chodím do pronatalu protože moje gyn. doktorka tam pracuje.
Držím ti strašně moc pěstičky ať je to všechno v pořádku ![]()