Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky nemate zkusenost s testem Max tehotensky test 10, 2v1? byla jsem v lekarne, abych radeji mela jeste jeden za dva dny, a meli jen tenhle. Nikde tam neni napsana citlivost, tak nevim, jestli tech 10 co to ma v nazvu je citlivost.. nevite?
Dělala jsem si mamatest 10
Jinak jsem koukala na net a tam k tomu testu co ses ptala tak taky není napsaná citlivost.
diky moc Jaru, taky jsem to nenasla, nechapu, ze to tam nedaji
no zkusim v nedeli a uvidim.
Ty zkus urcite take znova za dva dny jak na testech doporucuji, je fakt jeste brzy! zvlast, kdyz mas jen jedno embryjko.. drz se a drzim palce ![]()
Nicky, myslím, že bude mít citlivost 10..
Jarutko, nesmutni.. dyt je hrozně brzo… hod se do klidu.. tohle ti nepomůže..)
no já jsem zvědavá na sebe příští týden.. i když jsem už od úterka v práci.. tak to bude lehké na to nemyslet. nebude času..
tak hotovo
vyvar se zeleninkou a nudlema
segos taky…knedliky uz necham manzovi…ze kuchar tak je ma lepsi nez ja ![]()
jinak na lacno byt nemusis…jen to chce rano odebrat…ale ja se nabirala nekde.okolo.pul desaty dopoledne…byla jsem lina driv vstat ![]()
ten test je 10 myslim, taky jsem mela jeden tenhle max…prvni dva wondfo 10, treti max a pak mamatest 10
jirutko nesmutni fakt…a ty krece by byt nemeli…nechces radsi cinknout do car? Treba ti reknou at beres magnezko nebo.neco…nebo at se prijedes ukazat hm? ![]()
juuuu, vývar
tohle mi nedělej děvčico
![]()
holky, já mám žaludek jak na vodě. to je děsný… některé holky mě připravovaly,že se může malinko zašpinit,ale nikdo v CAR mi tohle neříkal, tak nevím co si o tom myslet.. jedna mi dokonce říkala, že po KET normálně krvácela a na kontrole jí řekli,že je v pořádku těhotná… tak možná mě chtěly připravit, kdyby něco.. nevíte jak to je??? já po IVF začala krvácet už asi 8.den po ET a nebylo hcg žádné,tak nevím…
jsem navíc unavená až běda.. byla jsem chvilku s klukama venku, nastříhala jsem si pár kvítek do vázy a teˇjsem si šla lehnout,protože se mi udělalo úplně šouflo…
Tak jsem si dnes volala do CAR a dneska ET nebude, páč se jim daří
a vypadá to na transfer možná v pondělí - prej mi po tlf neřeknou, jestli se chytli všechny 3
, ale prej kdyby něco tak to řeknou, tak to asi znamená, že se zatím vyvíjí všechny 3, ne??? Myslíte, že prodloužená kultivace k něčemu pomůže - nebo je to jen aby viděli, kt. má teoreticky největší šanci???
Moon, super.. my jsme měli taky prodlouženou kultivaci a zvládli to ti nej nej nej.. tak držím palce, aby to vyšlo..
Ahoj holky. Tak já včera večer trošku špinila. I když to nebylo ani špinění spíš takový narůžovělý výtok (omlouvám se za popis) a teď jsem si dělala test a jsou tam // čárky. Ta druhá je sice trošku světlejší ale je tam
Nikdy jsem se necítila štastnější.
Tak všem držím palečky ![]()
jo a já bych chtěla vidět fotečkuuuu ![]()
mě sem tam píchne v podbřišku a je mi zle od žaludku.. jako na zvracení,ale nezvracím…
kde jste všechny????
jj fotečku vložím ale až přijde přítel jsem na to antitalent. Jinak moc děkuju za gratulaci. Neboj ty tam taky budeš mít za pár dní dálnici ![]()
Moon prodlouzenou kultivaci urcite doporucuju! Ja mela u prvniho IVF take 3 a vyvijely se ok, ale po 5 dnech uz bylo jen jedno perfektni a ty dve prestaly..no a mam dceru
myslim, ze kdybych prodlouzenou kultivaci nemela, mohli mi klidne dat ty dve, co se pak prestaly vyvijet..po prodlouzene kultivaci je uz sance na otehotneni opravdu velka, vidis to tady, uz treti tehule
a myslim ze kdyby se vyvijelo nejake hur, uz by ti rekli at prijdes na transfer a dali ti ty dve silnejsi, pokud teda chces dve..takze se porad vyviji vsechny 3 ![]()
Jaru mooooc gratuluju
super, uz treti tehulka
to spineni nevadi, stava se to, nekdo i trochu krvaci a nic se nestane.
jinak ja dnes zkusila ten Max test a byla tam jeste silnejsi carka a pry je to fakt citlivost 10, psali mi z lekarny, tak taky nafotim ![]()
Elunaj to je dobre to pichani v podbrisku
jeste si asi pamatujes, jak ti bylo u prvniho tehu, mas to stejne? I kdyz ja teda zacala mit stejne pocity az vcera, do te doby jen semtam pichnuti..
Vivy co ty, jak je ti dnes?
Děkuju nicky. V hodně diskusích jsem četla že holky špinili a bylo vše ok. A já mu věřím že to zvládne. A s tou PK máte pravdu já ji teda měla jen 4 dny ale myslím že je to určitě lepší. Mě zaváděli 16 buněčné embryjko. A jak se pěkně chytlo ![]()