IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
29.7.11 12:54

holky nemate zkusenost s testem Max tehotensky test 10, 2v1? byla jsem v lekarne, abych radeji mela jeste jeden za dva dny, a meli jen tenhle. Nikde tam neni napsana citlivost, tak nevim, jestli tech 10 co to ma v nazvu je citlivost.. nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.7.11 13:08

Dělala jsem si mamatest 10 :nevim: Jinak jsem koukala na net a tam k tomu testu co ses ptala tak taky není napsaná citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.7.11 13:12

diky moc Jaru, taky jsem to nenasla, nechapu, ze to tam nedaji :-( no zkusim v nedeli a uvidim.
Ty zkus urcite take znova za dva dny jak na testech doporucuji, je fakt jeste brzy! zvlast, kdyz mas jen jedno embryjko.. drz se a drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
29.7.11 13:14

Nicky, myslím, že bude mít citlivost 10..
Jarutko, nesmutni.. dyt je hrozně brzo… hod se do klidu.. tohle ti nepomůže..)

no já jsem zvědavá na sebe příští týden.. i když jsem už od úterka v práci.. tak to bude lehké na to nemyslet. nebude času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.7.11 14:47

tak hotovo
vyvar se zeleninkou a nudlema
segos taky…knedliky uz necham manzovi…ze kuchar tak je ma lepsi nez ja :mrgreen:

jinak na lacno byt nemusis…jen to chce rano odebrat…ale ja se nabirala nekde.okolo.pul desaty dopoledne…byla jsem lina driv vstat :mrgreen:

ten test je 10 myslim, taky jsem mela jeden tenhle max…prvni dva wondfo 10, treti max a pak mamatest 10

jirutko nesmutni fakt…a ty krece by byt nemeli…nechces radsi cinknout do car? Treba ti reknou at beres magnezko nebo.neco…nebo at se prijedes ukazat hm? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
29.7.11 16:15

juuuu, vývar :srdce: :srdce: :srdce: tohle mi nedělej děvčico :huban: :huban:
holky, já mám žaludek jak na vodě. to je děsný… některé holky mě připravovaly,že se může malinko zašpinit,ale nikdo v CAR mi tohle neříkal, tak nevím co si o tom myslet.. jedna mi dokonce říkala, že po KET normálně krvácela a na kontrole jí řekli,že je v pořádku těhotná… tak možná mě chtěly připravit, kdyby něco.. nevíte jak to je??? já po IVF začala krvácet už asi 8.den po ET a nebylo hcg žádné,tak nevím…

jsem navíc unavená až běda.. byla jsem chvilku s klukama venku, nastříhala jsem si pár kvítek do vázy a teˇjsem si šla lehnout,protože se mi udělalo úplně šouflo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.7.11 09:46

Tak jsem si dnes volala do CAR a dneska ET nebude, páč se jim daří :dance: a vypadá to na transfer možná v pondělí - prej mi po tlf neřeknou, jestli se chytli všechny 3 :srdce: :srdce: :srdce: , ale prej kdyby něco tak to řeknou, tak to asi znamená, že se zatím vyvíjí všechny 3, ne??? Myslíte, že prodloužená kultivace k něčemu pomůže - nebo je to jen aby viděli, kt. má teoreticky největší šanci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.7.11 10:30

Moon, super.. my jsme měli taky prodlouženou kultivaci a zvládli to ti nej nej nej.. tak držím palce, aby to vyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.7.11 10:51

Ahoj holky. Tak já včera večer trošku špinila. I když to nebylo ani špinění spíš takový narůžovělý výtok (omlouvám se za popis) a teď jsem si dělala test a jsou tam // čárky. Ta druhá je sice trošku světlejší ale je tam :dance: Nikdy jsem se necítila štastnější.
Tak všem držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.7.11 10:55

jarutkooooo, ježiš to je paráááda.. gratulujuuuu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.7.11 10:58

jo a já bych chtěla vidět fotečkuuuu :huban:

mě sem tam píchne v podbřišku a je mi zle od žaludku.. jako na zvracení,ale nezvracím…

kde jste všechny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.7.11 11:00

jj fotečku vložím ale až přijde přítel jsem na to antitalent. Jinak moc děkuju za gratulaci. Neboj ty tam taky budeš mít za pár dní dálnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.7.11 11:02

Moon prodlouzenou kultivaci urcite doporucuju! Ja mela u prvniho IVF take 3 a vyvijely se ok, ale po 5 dnech uz bylo jen jedno perfektni a ty dve prestaly..no a mam dceru :-) myslim, ze kdybych prodlouzenou kultivaci nemela, mohli mi klidne dat ty dve, co se pak prestaly vyvijet..po prodlouzene kultivaci je uz sance na otehotneni opravdu velka, vidis to tady, uz treti tehule :-) a myslim ze kdyby se vyvijelo nejake hur, uz by ti rekli at prijdes na transfer a dali ti ty dve silnejsi, pokud teda chces dve..takze se porad vyviji vsechny 3 :palec:
Jaru mooooc gratuluju :palec: super, uz treti tehulka :-) to spineni nevadi, stava se to, nekdo i trochu krvaci a nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.7.11 11:05

jinak ja dnes zkusila ten Max test a byla tam jeste silnejsi carka a pry je to fakt citlivost 10, psali mi z lekarny, tak taky nafotim :-)
Elunaj to je dobre to pichani v podbrisku :palec: jeste si asi pamatujes, jak ti bylo u prvniho tehu, mas to stejne? I kdyz ja teda zacala mit stejne pocity az vcera, do te doby jen semtam pichnuti..
Vivy co ty, jak je ti dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.7.11 11:07

Děkuju nicky. V hodně diskusích jsem četla že holky špinili a bylo vše ok. A já mu věřím že to zvládne. A s tou PK máte pravdu já ji teda měla jen 4 dny ale myslím že je to určitě lepší. Mě zaváděli 16 buněčné embryjko. A jak se pěkně chytlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí