Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj zdravím… dlouho jsem tu nebyla…
všem těhulínám moc moc gratuluji… jsou to super zprávy a krásně se to čte… tak všem moc držím palečky ať vše dopadne tak jak má…
my jsme měli o týden šoupnutou stimulaci a začli jsme tedy až dnes… i když cysta o kterou se to posunulo tak je stále na svém místě což mne dosti znepokojuje, ale pan Doktor byl vklídku, že kdyby náhodou tak se příští týden odsaje… tak doufám, že se vstřebá…
Jinak mám dotaz dostala jsem žádanku k praktickýmu na předoperační vyšetření …je lepší zajít si tam ráno či odpoledne co jsem v žádence vyčetla EKG, KO ALT moč atd… myslela jsem, že za ní skočím v odpoledních hodinách, abych neměla velkou absenci v práci … a ted váhám abych k ní nemusela dvakrát… ona nemá sestřičku a telefony zásadně moc nezvedá.. takže dovolat se jí a zeptat je scela nemožné…tak se ptám vás zkušenějších… děkuji za rady…
určitě to vyšlo. Vždyť se nám tady tak krásně daří. na to že to nevyšlo ani nemysli jasný ![]()
ahoj pegisku, určitě si zajdi ráno, tedy já musela na lačno ráno, s ranní močí…
holky, vy už aspon testujete
moc držím pěstě!!! mně ty nervy teprve čekají..to bude!
Tak díky skočím tam ráno na lačno… hm to se budu muset obrnit trpělivostí…
Adulino to mi povídej nejraději bych po ET padla do komatu a probudila se na ten den D…a pak testila to budou zas nervy …
no to já taky!
říkám si budu v poho, jooo a pak se z toho zblázním…mohli by to TI doktoři vymyslet spešl injekci na 14 dní
a pak s úsměvem si udělat test! kdy jdeš na OPU?
jarutka píše:
určitě to vyšlo. Vždyť se nám tady tak krásně daří. na to že to nevyšlo ani nemysli jasný
já ti teda věřím
![]()
a děkuju…
no to se uvidí, dr říkal že asi v pondělí..tak to možná vypadá na PK? uvidíme ve čtvrtek.. vy jste měli?
jj my jsme měli PK. ne teda pět dní ale čtyři a vypadá to že to stačilo ![]()
ahoj alko
..je v tom rozdíl? PK je asi lepsi, že se to víc vyvine?…tedy jestli si to myslim dobře?