Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj
ale fakt si nedovedu predstavit to absolvovat několikrát..ježis, ti chlapi to maj taaaak jednodušší..si ríkám, že to je nefér!!!
no tak super!!! kdy jdes na ultrazvuk? a lezíš? más neschopenku? nebo normal delas skoro vse? beru si dovolenou, tak si rikam prvni 3 dny prolezim a pak budu normal fungovat, jako odpocivat, ale i chodit ven, atd..jak ty?
na ultrazvuk až 18. srpna a podle car bych měla testovat 10. srpna. Jinak mám neschopenku a tak nějak pořád polehávám. Hlavně jak jsem teď špinila tak jsem se z postele ani nehla jen na záchod. Přítel kolem mě musel skákat chudák. No a mám práci docela blbou tak to vidím na neschopenku až do konce. Ale ještě uvidím
tak to chápu, taky plánuju odpočívat, ale mám psisko, takže určo bych na prochajdy chodit chtěla
tedy jestli budu ok…ale jinak tomu chci fakt dát maximum!!!
jarutko, ty nejdeš na krev??? já jsem objednaná právě toho 11.8. na krev..a jestli utz to nevím.. to se asi tak brzo nedělá.
Jo já jdu jenom na ultrazvuk. O krvi nic neříkali ale třeba mi ji taky vezmou. Ve zprávě mám že ofiko test 10 a když pozitivní tak se objednat na 18 na ultrazvuk
ahaaaa, tak to mě budou brát krev 100%.. u nás se to tak dělá..
jasan, nevadi…bohužel nemám vejcovody! jinak jsme s manželem v pořádku. před 3 lety jsme mela mimodeložní, vzali mi omylem druhy vejcovod a ten, kde bylo mimodelozni nechali. kdyz to zjistili, sla jsem druhy den na operaci a vzali mi ten s mimodeloznim. byla jsem z toho v soku, probrecela jsem noci..ale je to pred 3 lety a jeste, ze existuje IVF..pred X lety bych nikdy nemohla uz mit deti. tak tomuhle mooooc verim a kez by to vyslo..a jak vy?
já nemám taky vejcovody a ještě mi chybí levý vaječník. Měla jsem to po špatně odoperovaném slepáku. Tak jsem šla po slepáku za tři týdny znovu na operaci a dopadlo to takhle. Taky si říkám žít někdy dřív tak se s vlastním mimčem můžu rozloučit. Někteří doktoři jsou opravdu hovada
ježiš holky, to co tu píšete je jak ze špatného filmu!!! co to bylo za debila ten doktor.teda doktoři!!! no ty fole!!!!!
A to mi pak jeden blbeček když jsem ležela na JIPu přišel říct, že aspoň ušetřím za antikoncepci ![]()