IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
1.8.11 13:40

jarutko a ty také první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 13:40

no ale člověk pro miminko vydrží všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 13:41

jj já také 1 ivf a zatím to vypadá že vyšlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.8.11 13:41

jj :-) ale fakt si nedovedu predstavit to absolvovat několikrát..ježis, ti chlapi to maj taaaak jednodušší..si ríkám, že to je nefér!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.8.11 13:43

no tak super!!! kdy jdes na ultrazvuk? a lezíš? más neschopenku? nebo normal delas skoro vse? beru si dovolenou, tak si rikam prvni 3 dny prolezim a pak budu normal fungovat, jako odpocivat, ale i chodit ven, atd..jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 13:48

na ultrazvuk až 18. srpna a podle car bych měla testovat 10. srpna. Jinak mám neschopenku a tak nějak pořád polehávám. Hlavně jak jsem teď špinila tak jsem se z postele ani nehla jen na záchod. Přítel kolem mě musel skákat chudák. No a mám práci docela blbou tak to vidím na neschopenku až do konce. Ale ještě uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.8.11 13:52

tak to chápu, taky plánuju odpočívat, ale mám psisko, takže určo bych na prochajdy chodit chtěla :-) tedy jestli budu ok…ale jinak tomu chci fakt dát maximum!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 13:52

jarutko, ty nejdeš na krev??? já jsem objednaná právě toho 11.8. na krev..a jestli utz to nevím.. to se asi tak brzo nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 13:53

A jaký máte problém? jestli teda nevadí že se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 13:54

Jo já jdu jenom na ultrazvuk. O krvi nic neříkali ale třeba mi ji taky vezmou. Ve zprávě mám že ofiko test 10 a když pozitivní tak se objednat na 18 na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 13:59

ahaaaa, tak to mě budou brát krev 100%.. u nás se to tak dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.8.11 14:01

jasan, nevadi…bohužel nemám vejcovody! jinak jsme s manželem v pořádku. před 3 lety jsme mela mimodeložní, vzali mi omylem druhy vejcovod a ten, kde bylo mimodelozni nechali. kdyz to zjistili, sla jsem druhy den na operaci a vzali mi ten s mimodeloznim. byla jsem z toho v soku, probrecela jsem noci..ale je to pred 3 lety a jeste, ze existuje IVF..pred X lety bych nikdy nemohla uz mit deti. tak tomuhle mooooc verim a kez by to vyslo..a jak vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 14:06

já nemám taky vejcovody a ještě mi chybí levý vaječník. Měla jsem to po špatně odoperovaném slepáku. Tak jsem šla po slepáku za tři týdny znovu na operaci a dopadlo to takhle. Taky si říkám žít někdy dřív tak se s vlastním mimčem můžu rozloučit. Někteří doktoři jsou opravdu hovada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
1.8.11 14:08

ježiš holky, to co tu píšete je jak ze špatného filmu!!! co to bylo za debila ten doktor.teda doktoři!!! no ty fole!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.8.11 14:11

A to mi pak jeden blbeček když jsem ležela na JIPu přišel říct, že aspoň ušetřím za antikoncepci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí