Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vivy píše:
foto - test Life Light
Jedna velká gratulace
držím palečky at je všechno v pořádku ![]()
Holky tak to je paráda jak se nám to tu daří. Já měla včera tu druhou čárku o dost světlejší než v sobotu tak jsem volala i do caru a tam mě uklidňovala sestřička že to bude určitě ok. No a dneska už je skoro stejně tmavá jako ta kontrolní čárka. Jinak já se mám objednat 18. srpna na utz. na krev vůbec nejdu. Tak to má asi každý car jinak.
Tak všem držím pěstičky
ahoj holky, tak Vás tu pročítám a ráda bych se k vám přidala
ve čtvrtek mně čeká OPU, tak jsem zvědavá kolipak jich tam asi bude. Moc vám držím palečky!! koukám, že postupně těhulíte, tak to je super! Moc to beru pozitivně, tak kéž by. četla jsem, že aby nevznikl hyperstimulační syndrom, tak jist hodně bílkovin a pít. uz ted? nebo po OPU? kolik denně bílkovin?
No jo 4 ja neumim.pocitat ![]()
jsem zvedava kolik.budu mit v krvi…hlavne at to roste a poraaaadneeeee…se zacinam bat…kolik bude…sakrys…jsem posera no…a po tom zt …clovek pak uz ma strach. Ale musi byt vse ok verim tomu ![]()
sestramona píše:
No jo 4 ja neumim.pocitat
jsem zvedava kolik.budu mit v krvi…hlavne at to roste a poraaaadneeeee…se zacinam bat…kolik bude…sakrys…jsem posera no…a po tom zt …clovek pak uz ma strach. Ale musi byt vse ok verim tomu
Tobude dobrý a nejsi posera.Každá máme strach,ale naše cesta k détěti není jednoduchá tak se není čemu divit
mono neboj hcg bude určitě krásný a určitě to budou 2
![]()
A vůbec nejsi posera. Já mám taky ještě pořád strach aby třeba ta čárka nezmizela tak testuju každý den.
Holky dekuju ![]()
mela bych mi aspon 300…tak uvidime…treba budu jeste koukat kolik tam bude.
![]()
jdu na chvilku schrupnout…tak zatim pa…vecer zase budu tady a diky jste zlaty ![]()
ahoj
ahoj
holky po jaké době po ET testujete? jsem v tom jaksi nováček..moje první IVF. na ultrazvuku jsem měla 20 oocytů, uvidime kolik z toho bude možných k oplodnění. pravě mám strach, že jich je moc a aby nebyl ten hyperstimulák ![]()
Ahoj já testovala 8 den po ET ale jen kvůli tomu že jsem začala špinit a měla jsem strach. Jinak já měla na jednom vaječníku 13 oocytů ale jen 7 zralých vajíček a všechny se oplodnili. jeden to teda vzdal ale mám jedno u sebe a 5 v mrazáčku. A ohss jsem měla ale naštěstí jen slabý. musíš hodně po OPU pít a jíst bílkoviny.
holky, doma mám ClearBlue,ale citlivost je 25.. mám to ještě z toho dubna
Honza mi koupí odpoledne 10 a zkusím asi až ve středu nebo ve čtvrtek.. v pátek už jdu na kontrolu s krví na hematologii.. pichám si navíc miniheparin, tak aby se ta krev zkontrolovala..
takže všechny nedozrajou…no jo, uvidím, co z toho bude
a kolikátý den ted jsi? po ET?
Tak zkus testnout ve čtvrtek ráno tím 10kovým a určitě tam budou // ![]()
no tak uvidím.. jak budu stíhat.. ráno mám co dělat abych to ustála.. ale zatím je fakt brzo předbíhat..
prostě buď to vyšlo nebo ne.. víc možností není..