Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak prikladam pro inspiraci sbirku mych testu a dole dnesni test…uz to asi silnejsi ani byt nemuze ne? ![]()
Moni to už máš takového krásného červíčka ![]()
Řeším co mám teď začít víc jíst. Překvapilo mě, že Femibion má nenasycené kyseliny až od 13. týdne. Jíte teď něco víc?
Vivy to je cervicek…takova jesterka bych rekla. ![]()
ja beru ten femibion 800 a kalcium a prednison a utros z car. Nic jinyho…
Uz by mi to prislo moc to jeste.kombinovat…preci jen vseho moc skodi…a nejaky.kys.v tomhle taky jsou ne? Ja bych to uz nekombinovala…myslim ze kdyby to bylo.potreba, dr by nas na to upozornili. ![]()
Včera jsem nakoupila ovoce a zeleninu a dokonce jsem snědla i celou papriku, kterou normálně nemusim ![]()
Mám takovou zajímavou „vyblitou“ barvu v obličeji takovou bílozelenou. Lekla jsem se sebe v zrcadle, tak přemýšlím, co mi chybí.
Vivy diiiik ![]()
ja ti nevim…nemusi ti nic chybet…neni.ti soufl od zaludku? Ja teda teky.nemam.zadnou extra barvicku a do toho ty kila po.stimulaci no.velika.cica ![]()
Špatně mi vůbec neni, až je to divný, ale asi to přijde později.
To ma asi jak kdo…ja to mam takhle strasne brzy a prsa mi.snad ulitnou bolesti ![]()
jdu vylezt z pelechu a neco zkusim posnidat…i.kdyz to.moc.nejde.po ranu.no…ale musim ![]()
no je to tam nějaký divoký…
femibion v tý tabulce namá žádnou kys.listovou a přitom obsahuje 400 listovky a 400 folátu kys.listový(naštěpenou) ![]()