Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denis a kdy zacnes stimulovat? co budes brat, kdyz je to KET, to nejsou zadne injekce, ne? drzim palce!
Elunaj co ty, budes testovat az zitra?
Berušky já se s Váma loučím..mám sbaleno a frčím do Car..návrat v pátek v noci,tak mě držte palečky Ahooooooooooj
mono supeer
krasne to jde nahoru! Kolikaty jsi vlastne den cyklu dnes? ja jsem nervni, kolik budu mit v patek.
mono prosiim ty jsi jednou posilala odkaz na ty hodnoty hcg, kde to bylo dobre rozepsane i po ET, nemuzu to najit, muzes poslat jeste jednou? abych byla pripravena na patek ![]()
jee dekuju moc! co ty Jarutko, chystas se na krev, nebo az na utz? jak ti je?
Já na krev nejdu. Mám se objednat až na 18 na utz. Jinak mi je fajn až na to že poránu to není moc fajn a jíst zvládnu až tak kolem 12
a přítel si ze mě dělá pořád srandu že se mi zvětšila prsa. jinak někdy večer píchání v podbřišku. Jen nechápu co se stalo protože v pondělí ze mě vyhrkla krev a pak už nic a testík už ani silnější být nemůže. Měla jsem zavedeno jen 1 embryjko tak se nic odloučit nemohlo. Tak
Aco ty jak je?
Mono paráda - gratuluju - tak jsou tam určitě obě dvě T a L
![]()
Vivy souhlasím s Monou třebas to ještě půjde, i když vím jak se cítíš - věř že bude líp ![]()
Já už pomalu blázním - v pondělí jsme měli ET a furt sleduju jestli mě někde píchá nebo jak mě bolí prsa…atd…dneska mě bolí o malinko mín než včera a už to vidím jako trágu - tyhle debžotský myšlenky me vyčerpávaj - hrozný čekání - moc bych si to přála(stejně všechny tady) Někde tady píšou, že zavádět Moruly je špatný, že některý centra zaváděj jen blastocysty..atd..no děs běs ![]()
Moon tak já mám teda dvě morulky, tak nevim, co je na nich špatnýho, ale já svoje morulky nedám a miluju nadevše
![]()
ostatním moc děkuju…jsem 14.den po ET, jinak 30 DC
Moniii
no to je nádhera kočko
a dělali utz?? při této hodnotě už mohlo být něco vidět..
já jsem hotovo. z práce jsem přijela až s manžlem a to před 17hod. mám toho fakt plný brejle..
vůbec nevím co a kdy.. fakt jsem nevěděla, kde mám hlavu ![]()
a kdy budu testovat to už vůbec netuším.. snad až zítra před kontrolou na té hematologii… i moje maminka se mě ptala, už jsi testovala???já, nééé mami a kdy asi?
no uvidím zítra, zle od žaludku mi je nejvíc dopoledne a teď jak už jsem doma, tak se žaludek zase ozývá…
no tak uvidíme…
Elunaj
dekuju zlati ![]()
na utz jdu 22.8. aby uz byly
a krasne.bily ![]()
Jsem ted 4+1…takze budu cca 7tt a to uz bude lepsi nez jen dutinky s fazolkama…a jsem fakt zvedava kolik.jich je…uz na me v praci uzaviraji.sazky ![]()
Elunaj dnes uz jsi asi testovala, vid, tak doufam, ze muzu gratulovat ![]()
Moon ja mam teda blastocystu, ale preci v CAR vedi, co delaji, ja bych jim verila, ze ti vybrali ten nejlepsi cas pro trasnfer
a na nejake intenzivnejsi priznaky je jeste brzy, neboj
Jarutko neboj, nekterym holkam se to stava i vic mesicu, ze trochu krvaci v dobe mentsruace, a pritom jsou tehu..nebo to mohl byt maly hematom treba, to se take stava, ja ho mela v prvnim tehu..dulezite je, ze carka na testu zesilila a ze uz nekrvacis! ![]()
ahoj holky
tak mam po OPU, jsem doma a polehávám, manža kolem mě běhá, no to je bájo
…máme 23 oocytů, tak jen doufat, aby přežily a krásně se vyvíjely.
Mono tobe velka gratulace, uz aby bylo za 14 dni a ja mohla taky jasat ![]()