Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super Aduli, tak preju mooc uspesnej den a uzivej si pak pekne lenoseni
zbyly vam i na mrazeni?
Jarutko uz joo
a nemas se ceho bat. Pokud ti doktori vyslovene nereknou ze nesmis (nejaky problem na utz nebo krvaceni treba..), tak si muzes uzivat az do porodu, mimcu to neublizi.
nojá jdu právě že až 18 srpna na utz a na první kontrolu. Ještě jsem nikde nebyla a dřív ani nepůjdu. Jinak jsem o víkendu dostala antibiotika na zánět močáku
Ale na pohotovosti říkali že to jsou nějaký nejslabší a že určitě vadit nebudou. Gratuluju k hcg krásná hodnota
Moon jak ti je, testovala jsi?
Elunaj doufam ze porad zadne krvaceni, myslim na tebe!
Mono co ty, jak ti je? ja mam pekny bricho, poprve to teda trvalo dyl, nez se zacalo zvetsovat..chvilema je mi zle, ale jinak ok, v brise uz nepicha. Pamatuju si, ze to slo po etapach..
diky
no v CAR mi rikali ze jen 5 dni po ET zadny sex, pak uz bez omezeni.. ale asi by bylo jistejsi nejdriv prelecit ten mocak, at jsi v klidu, tak pekne v teple a odpocivej. tak at ti brzy zaberou a je ti dobre ![]()
me tenkrat nasli na prvnim utz hematom a byla jsem na rizikovem cele tehu, mela jsem se setrit, ale sex jsem zakazany nemela..nakonec se mi hematom sam vstrebal, ale trvalo to cely prvni trimestr, kazdy utz jsem poslouchala, ze tam porad je a muze prasknout.. tak se ted take trochu bojim, jestli bude utz ok tentokrat.
Ahoj holky
Já byla v práci a holky že se mám nabrat ať vidíme, jak to roste, tak už mám hCG 9972 ![]()
Jeden náš dr mi dělal utz, ale přez břicho a našli jsme v děloze dvě dutinky
![]()
Nicky, taky už mě nějak nepíchá v břiše, jen minimálně, spíš cítím vaječníky a pořád jako na ms, ale jen ráno a večer a v kříži ![]()
Jinak my sex neměli, prý stahy dělohy při orgasmu můžou vypudit embrya, tak radši ne, i když už by to taky chtělo
![]()
Ale nestojí to za to, uvidíme po utz, tam se zeptám dr. ![]()
tak jsem doma
dva prdolové tam jsou a doufám, že vydrží!!!
jsou to moruly 1 kvality. jinak zamrazeny mame 2 moruly kvality 2, no fakt holky, to pekne z tech 9 ubylo..ty ostatni se vyvijely pomaleji jsou to kvality 2 až 3 - takze se nezamrazuji…no se to nezda. ale jsem si rikala 23 vajuch a jsem rada ze 2 byly jedničkový
ale co, to jsou urco ty pravy! mono tak bomba!!! kolikaty den jsi po ET? kdy to tak je uz videt na ultrazvuku?
adul
tak super, gratuluju
hezky hlad pupik at se jim u tebe líbí ![]()
jsem 18 dní po et mazec co? Jsou tam 100% dvě, to říkám furt, že to budou dvojky holčičky Vilma a Thelma
![]()
gratuluju mono to je nádhera
. Tak držím palečky aby se vám všem 3 dařilo dobře.
děkuju jarutko ![]()
Už jsem moooc zvědavá na ten ultrazvuk a taky na ten tvůj ![]()
To já jsem taky zvědavá. Už se na to strašně moc těším. Teoreticky by tam už mohlo jít vidět
. A ty už jsi teď měla vidět srdíčka nebo jen váčky?
jarutko
dělal mi to náš doktor…anesteziolog…žádnej gyndař a přez břicho obyč sonem jen nastavenym na GYN-režim a přez břicho. Vem si, že v tomhle stádiu dělá gyndař jedině vnitřní utz a i tak má problém něco vidět… ale našli jsme v děloze dva „flíčky“-takže asi gest. váčky ![]()
A jak jdu toho 22., tak budu v 8tt, tak už by měly být srdíčka
a krásně bít ![]()
A chtěla jsem ke svojí dr na utz ale nevezme mě, že není důvod a že mám jít do car. Nevim, jestli jí pak nezměnim, když vidim ten přístup. A do špitálu se mi nechce, musela bych lhát, že špinim nebo něco. A to se nechci rouhat.
Už se strááášně těšíííím ![]()
Já byla v pátek na pohotovosti s močovým měchýřem a na urologii mi dělali ultrazvuk tak jsem se ptala jestli tam náhodou něco nevidí a on že není gynekolog a že ho to tedy nezajímá. Tak jsem mu aspoň řekla že bych měla být ve 4 týdnu tak ať mi dá něco pro těhotné.
Ahoj holky, jsem doma z práce, unavená, ale spokojená…
Moni, ty fole, to je nádherný číslo
moc držím „holčičkám“ pěsti ![]()
Aduliii, tak tfuj tfuj tfuj
Jarutko, my nesexovali skoro celé těhu. měla jsem rizikovku od začátku a pak když už bylo dobře, manžel nechtěl. i přes můj nátlak a prosby
nechtěl.. prej se bál o miminko a měl z toho špatný pocit.. no bylo to s ním složité.. ale myslím, že pokud nemáš žáný problém, tak můžete. ale přeleč napřed ten zánět močáku.. ať si nezavedeš během sexu nějaký vir k miminku.. ![]()
a jak já?? já nic. zatím nic.. kotrola je ve čtvrtek.. zle mi bývá po ránu a na večer.. bolí mě břicho pořád jako při ms,ale ted žaludek mě štve.. je to takové dvousečné.. může to být ms i mimi… jak já bych si přála miminko…
![]()
No já o tom přemýšlela že raději sexovat nebudu. Přece jen jsem minulé pondělí krvácela (trošičku) tak to raději nebudu pokoušet a počkám do toho 18 do car a tam se doktora zeptám.