IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
11.8.11 14:20

Elunaj a jsou i hormony, ktere by mela plne hradit pojistovna, ne? Akorat to neni pero myslim, picha se to jako injekce, ale nemelo by to nic stat a mela bys mit narok na 3 IVF (plus pripadne jedno, kde nedojde k trasnferu)

..jinak ja mela v noci takove bolesti hlavy, ze jsem to obrecela, dnes je mi od rana na zvraceni z nevyspani a male roste zub, tak mi nenecha ani na chvili, jsem na tom dnes bidne a depka na me padla taky, ale to budou jen hormony a nevyspani :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.8.11 14:32

Ahoj Nicky, pro únor jsme se rozhodli proto, že v CAR mi řekli že potřebuji tři měsíce, abych si trošku odpočinula od hormonů a pak manžel jede na tři a půl měsíce pryč, takže nic jiného nezbývá. Jsem ale i trochu ráda že si odpočinu a snad i spermio bude za ten půl rok lepší, protože teď bylo katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.8.11 14:36

Urcite Vivy, spermio je dost promenlive pry, tak treba z toho ted byl ve stresu a priste uz bude mit vysledky o dost lepsi..a nebo tim jak se budes soustredit na unor tak mezitim otehotnis prirozene, stava se to..jsem rada, ze jsi uz z nejhorsiho venku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 14:41

vivy a měli jste icsi, nebo picsi? Já že nám bylo kvůli hodně špatnému spg doporučeno picsi a jak vidíš, vyplatilo se. Při icsi se vezme vizuelně zdravá spermie a vpíchne se do vajíčka. při picsi se ke spermiím přidá gel, který má v sobě emzym jako vajíčko a zdravé spermie se do něj zakousnou, ty špatné plavou okolo, nemají totiž na své hlavičce jiný emzym, díky kterému by se na gel navázaly. A tyhle spermie se v píchnou do vajíček. S metodou picsi si zvyšuješ pravděpodobnost úspěchu až na 80%. Sála nás tahle metoda sice 14tis, ale opravdu se vyplatila. Zkus nad tím popřemýšlet a příště bych do toho šla :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.8.11 15:11

Mono díky moc za vysvětlení. Teď jsem to přečetla manželovi a taky říkal, že by to určitě stálo za to, protože jsme měli jen icsi. Za icsi jsme platili 6 tis., takže ten rozdíl není takový. Jinak spermio bylo 6 mil. a 98 % patogenních, tak snad to bude příště trošku lepší, ale kdyby z nich šlo takhle vybrat ty zdravé, bylo by to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 16:21

vivy můj manžel měl 93% spg špatných, ještě malé množství a ještě pomalé a vidíš, že to jde :palec:

Tak se poinformujte v car, nevim, jestli to dělají všude, já chodim do Gennetu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.8.11 17:58

ahoj holčiny, tak dnes u nas vykouklo slunicko, konecne.. :-) jinak je ze me po tech 3 dnech ležení krasavice nesmirna :-D otekla, porad jen spim, no radost se na me podivat…zitra se dam trochu do kupy a vyrazim s mym milackem pejsankem ven..chudinka, cely den se nudi, tedy muze byt na zahrade, ale stejne je se mnou na gauci a ven na poradnou prochajdu se dostane az vecer, kdy manza prijde z prace :-) jinak vivy v unoru to musi vyjit!!! super, ze takova metoda existuje! Picsi..nevedela jsem o ni … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.8.11 17:59

ahoj holčiny, tak dnes u nas vykouklo slunicko, konecne.. :-) jinak je ze me po tech 3 dnech ležení krasavice nesmirna :-D otekla, porad jen spim, no radost se na me podivat…zitra se dam trochu do kupy a vyrazim s mym milackem pejsankem ven..chudinka, cely den se nudi, tedy muze byt na zahrade, ale stejne je se mnou na gauci a ven na poradnou prochajdu se dostane az vecer, kdy manza prijde z prace :-) jinak vivy v unoru to musi vyjit!!! super, ze takova metoda existuje! Picsi..nevedela jsem o ni … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.8.11 22:23

holky, vy jste platily tak málo???? nás icsi stálo 8tis (do 10ti oocytů) každé další 1500,– a pics stojí 16tis + za každé další vajucho (nad 10) 2,5tis. navíc..

celý cyklus nás stál skoro 40 tis i s lékama!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.8.11 22:27

Ahoj Elunaj, to je šílený. My jsme platili něco málo přes 4 tis. za léky, myslím, že to bylo za ten co jsem si píchala perem sama do břicha, ale mohla jsem zvolit i lék bez doplatku, který bych si ale nemohla píchat sama.

Pak jsme platili 6 tis. za icsi do 6 vajíček. Už nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.11 22:44
elunaj píše:
holky, vy jste platily tak málo???? nás icsi stálo 8tis (do 10ti oocytů) každé další 1500,– a pics stojí 16tis + za každé další vajucho (nad 10) 2,5tis. navíc..celý cyklus nás stál skoro 40 tis i s lékama!!!!!!

To je tedy nářez :zed: :zed: já každé IVF doplácela cca 20tisíc měla jsem ale jenom ICSI 8000+mražení 2500+1000narkoza a zbytek byl Gonal a léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.8.11 23:05

holky a kam chodíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 23:19

Cumim jak.puk
my meli.picsi za 14000 za 10oocytu
prodl.kultivaci za 2500
A asi 300 za hormony …mela.jsem ty hrazene pojistovnou a neni.pravda ze si to nemuzes pichat sama…normalne te sestra.proskoli a hotovo

chodim.do gennetu do.liberce…prazskej to ma asi stejne

hele to mi chces rict ze platis za narkozu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.11 23:25
elunaj píše:
holky a kam chodíte???

Ted když půjdu do 4.ivf tak mě pojištovna proplatí léky 26000 prootže jsem všechny pokusy měla pouze v jednom car.No já jezdím do Budějek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.8.11 23:27
elunaj píše:
holky a kam chodíte???

Mudra mě to vypočítal na 40-50tisíc..celé IVF pak kolem 70tisíc.No ale tam kam chodíš je to moc drahé opravdu..to jsem ještě neslyšela aby někdo doplácel tak šílenou částku..jo možná s darovanýma..nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí