IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
16.8.11 13:37

Aduli to mas pravdu, nema cenu se moc pozorovat, po tom utrousi jsou ty priznaky zkreslene, a tehu nevolnosti jsem zacala mit az v 6tt a to mas jeste daleko, driv ne
Moon to mi moc mrzi :-( dnes tu teda nejsou dobre zpravy. Mas ale mrazacky, pamatuju se dobre? jak jste se domluvili v CAR, pujdes na konzultaci, co dalsi postup? drz se :kytka:
Jarutko co ty, jak je? Drzim palce na utz, uz se ti to blizi, vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
16.8.11 15:14

Moon :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
16.8.11 20:20

Ahoj holky
moc me to za vas vsechny mrzi :hug:

ja celej den spala…od vcera zvracim…zatim to jde…dnes jsem i jedla…samotny spagety a ted jsem zchroustala mrkev…tak uvidime. Jinak ja jdu na utz az v pondeli a uz se moc tesim a zaroven bojim aby bylo vse ok. Tak jdu zase na kute. Pa pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.8.11 09:32
Vivy píše:
Ahoj Moon, je mi to moc líto, že jsme na tom úplně stejně. Pomohlo mi se pořádně vybrečet. Plánuješ další pokus?

Jasný,nepřestanem-jdeme zase 3 měsíce. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.8.11 09:35

Ale mrazáčky žádný nemáme - škoda - vždycky mám vajíček akorát na ten pokus - takže už půjdeme do 3 IVF - ach jo - snad to zvládnem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.8.11 10:36

moon super přístup!!!! :palec: :palec:
držím palce!!!
mne se holky rozjiždí asi ms…začala jsem špinit, už jsem to včera obulela, ale dnes fakt v poho…prostě si říkám, že jednou to musí vyjít!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.8.11 12:24

Holky to je dobre ze mate pozitivni pristup, bez nej to nejde :palec: a je jasne ze to vyjde, hlavni je to nevzdavat :kytka:
Nechala bych si na vasem miste v mezicase udelat testy minimalne na alergii, jen pro jistotu, pokud vam je uz nedelali.. je lepsi vse spatne predem vyloucit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
17.8.11 21:54

pozitní přístup,co to je??? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.8.11 12:11

Ahoj, holky já byla na 1.IVF v pondělí a tet se válím doma a čekám na výsledky. Jsem ráda že jsem našla ty to stránky už jsem si chtěla dlouho popovídat s někým kdo to má taky za sebou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.8.11 15:31

ahoj Rozarko, vitej :-) tak mas po transferu? Kolik mas embryii zavedenych? drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.8.11 15:31

Jarutko co ty, uz mas za sebou ultrazvuk? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.8.11 15:45

ahojky bohužel jenom jedno víc se nám jich nepodařilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.8.11 15:45

Ahojky tak jsem doma z ultrazvuku. Ještě srdíčko nemáme. Doktorka to vypočítala na 5+1 a říkala že to je jeětě brzy na :srdce: Tak že další kontrola 1. září. Ale gestační váček odpovídá. Má 14,1 mm což říkala že je dobře. Dostala jsem i první fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.8.11 15:51

Ahoj Jarutko, gratuluji k ultrazvuku, super!! dulezite je, ze vse odpovida tomu, kolik tedka jsi. tak se pochlub fotem :-)
Rozarko jedno uplne staci, ja mela pri prvnim i druhem ivf zavedene take jen jedno, a snad to pokazde dopadlo dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.8.11 15:56

No ono tam není nic vidět jen taková bublinka :mrgreen: A nemám to kde naskenovat, no a když to vyfotím tak se to leskne a nejde už vidět vůbec nic.
Rozárko my měli taky jen jedno embryjko vloženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí