Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je parádí a chytlo se vám hned na poprvé??? a platili jste si taky kultivaci?? ![]()
Jaru, a cítila jsi na sobě nějaký změny? třeba jako že tě boleli prsa atd?
Hned na první pokus. Měli jsme prodlouženou kultivaci a ICSI kvůli partnerovu SPG. Jo prsa mě boleli ale to bylo i kvůli hormonům. Přece jen člověk toho do sebe nacpe. Hlavně odpočívej a mysli pozitivně. Já začala 7 den špinit a všechno zatím dobrý.
Tak to je báječný!!! Hned si mi dodala lepší náladu a víc pozitivních myšlenek!!! A říkalati laborantka jak vypadá embryo když ti ho tam dávali jestli je ještě buněčné nebo v celku??
rozárko, myslím se, že temi hormony, jsou bolesti zkresleny, mne boli prsa stále, bricho také…a nic
dostala jsem ms…a pravidlo - testuj až po 10 dni po ET :-ú …tady ted chytračím, že jo
![]()
ani ne!! na kontrolu jdu 29.8. už to asi nevydržím a mám strach si udělat test že bude negativní!! ![]()
my jsme měli 16 buněčnou morulku co se akorát začala měnit na blastocystu. Doktor říkal že je to spíš na vložení dvou ale já bych dvojčátka neunosila
Tak mi tam dali jen to jedno a já mu věřila a zvládlo to. Nejdřív testni tak osmý den od ET. Dřív to nemá cenu a jen by jsi se zbytečně stresovala ju?
Držím ti palečky
děkuji, tak to my měli embryo už Bastocystu tak doufám že to bude v pořádku a taky nám to klapne!!! ![]()
rozárko, mne to bohužel nedopadlo - mela jsem 2 morulky, 16bunecny, ale vcera mi zacala ms a test negativ…je to me prvni IVF..mame 2 mrazacky, tak tam na nas cekaji
bylo mi smutno, ale huraaa do dalsiho boje! ![]()