IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
5.10.11 12:01

elunaj, teda tomu řikám pech :zed:
holka, drž se. Tak se teď dáš dokupy, odpočineš si, třeba narazíš na zajímavou práci, časově ne tak náročnou…ono se to vyvrbí, uvidíš :hug:
já se jdu natáhnout, bolí mě hlava, ale ty piš, pak si to přečtu a písnu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.10.11 15:24

Monu, já nemám co psát.. mě to všechno hrozně štve… moc bych si přála // na testu. bez doktorů. bez asistence a zbytečných hormonů.. příští týden to mám dostat a už zase mě to sere..
navíc mi sestřenka žijící v Mexiku oznámila, že je neplánovaně těhotná… že ani nechtěla.. a já co… houby.. mrzí mě to. jsem pořád uřvaná. tu noc jsem skoro nespala.
navíc mě Honza zlobí, že nechce žádná další vyšetření nebo aspoň zkusit IVF v minimálce.. nebo IUI. něco… ale nesedět a nečučet do blba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 09:52

elunaj
a kubu máš přirozeně, nebo taky z car?
teda já se nedivim, že jsi na prášky, ještě když partner prudí…
kdybych ti mohla nějak pomoct…
s tou sestřenicí to mám podobný…mám sestřenici, co se s ní nestýkám, nemáme se rádi…a já byla čerstvě po ivf a strejda(její otec) volal vytelenej mamce, že tereza čeká dítě…a to věděli, čim si procházim, no nekopla bys ho? Jako by nemohli počkat, až budu mít po :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.10.11 11:02

Ahoj holky. Elunaj to mě moc mrzí.
Jinak mi jsme v pořádku. Včera jsem byla na screeningu a všechno ok. Fotek drobka mám hromadu ale nemám to kde naskenovat. Jinak už jsem taky ve II. trimestru a drobek má 6,6cm. Byla jsem teda týden v nemocnici protože jsem začala krvácet. Měla jsem tam hematom. Naštěstí sám odešel a miminko sebou nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 11:23

jarutko já taky krvácela, v 7-8 tt, taky hematom, ale dobrý. Ustáli jsme to doma v leže s ascorutinem a pambou a mimi jsou ok. Naše dvojčátka měli minulý úterá 7 cm CRL…už jsou to obři viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
6.10.11 11:31

máte krásný starosti… :cry: :cry: :cry: :cry:

Kubísek je přirozeně. nikdo nám ale nedokáže říct, jestli spermio bylo špatné už tehdy a byla to náhoda nebo jestli se to po… až časem.. nevíme..

je mi z toho smutno.. ze všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.10.11 11:32

jj to už musíš mít pořádný bříško. Já mám jedno a už mi pupek leze. Měla jsem sebou včera i přítele a byl úplně naměko. Hlavně když pustil doktor srdíčko nahlas. jj už to jsou obři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 11:33

el a vy máte jen to spermio? My měli taky jen spg. Ondra má jen 7% ok…takže neslučitelné s přirozeným těhu. Proto jsme měli to PICSI. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 11:34

mám obr břich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.10.11 11:39

Ty máš teda krásný bříško. Já už nosím těhu kalhoty, protože své nezapnu a cítím se v nich i lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 12:23

já už je nosim měsíc, moje džíny všechny škrtili, tak jsem je schovala a koupila těhu a těhu legíny a dlouhý svetry a chodim v tom a je mi bááájo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
6.10.11 18:56

jo, u nás je jen spermio, 4% pohyblivých :-? :-? :-? já cítím že ovuluju, i podle hlenu i čípku si myslím, že tělo funguje…

Moni, máš nádherný bříško..... :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

taky jsem už mohla mít bříško :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.11 19:24

a měli jste to picsi nebo ne? my měli 7%ok, takže skoro stejný…
budeš mít… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
6.10.11 21:12

ne, právě že neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
6.10.11 21:13

stálo by to mnohem víc peněz… ale příště, jestli teda nějaké příště bude, do toho půjdem. to raději oželím Gonal abudu chtít to PICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí