IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
30.8.11 10:28

ahooj,
JARUTKO, tak jak??
kdo byl ještě na kontrole????

já nic. chodím do práce. mám depky, tak vám sem nelezu. v práci na houby (nechce to psát sprostý slova :oops: ) doma taky nic moc.. muž nechce na vyšetření, žádný, když se chystá ovulka nechce sexovat, protože to je sex na povel! no zabila bych ho na místě.. to mě má asi osvítit Duch Svatý nebo už fakt nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.8.11 12:17

Ahoj já jdu na kontrolu až ve čtvrtek ve 2 tak pak dám hned vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.8.11 12:22

Elunaj to mi mrzi, s tou chlapskou jesitnosti je to hruza, vid, nesnesnou predstavu, ze by treba oni nemuseli byt super plodni :-( tak mu nerikej, ze se blizi ovulka, at to nevi..a zkus si setrit bokem trochu, aby casem bylo na dalsi IVF v nejakem mene drahem CAR, kdyby to samo neklaplo..
ja jdu na kontrolu az v pondeli, dam vedet, a Mona jde zitra myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.9.11 14:57

Ahojte tak jsem zpátky z centra. No a máme hlavičku, ručičky, nožičky a to nejdůležitější :srdce: taky. Normálně jsem se na tom křesle rozbrečela a pan doktor se mi smál. jen nechápu to jejich počítání :think: před čtrnácti dny jsem byla 5+1 tak bych dnes měla být 7+1 ale jsem 8+1. No neva hlavně že je mimi v pořádku. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
1.9.11 15:02

Jarutko supeer, gratulace! A Podle MS jsi 7+6? To by odpovidalo tomu 8+1, po IVF byva utz trochu napred. Ja u prvniho tehu byla celou dobu podle utz o 5 dni napred pred MS terminem, ale rodila jsem presne v den, kdy jsem mela rodit podle posledni MS.
Uz jsi dostala prukazku? Kdy mas dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.9.11 15:06

Nedostala byla jsem na ultrazvuku ještě v Pronatalu a ke své doktorce se mám objednat do 14 dnů a pak ji dostanu. Už se na to strašně těším :dance: :dance: Hned jsem to volala příteli a ten si chudák myslel, že už vím i pohlaví. Tak hned na mě je to kluk viď? Tak jsem ho musela přesvědčovat, že to vážně ještě není vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
1.9.11 15:20

jarutko super, gratuluju! :dance:
my jsme taky napřed, včera podle ms 8+1, podle UTZ 8+5…
my teda dostanem průkazku až po 12tt, moje dr.je pověrčivá, tak řikala, že mi jí dříve nedá :nevim: tak zase z ní budu mít větší radost, když si na ní musim tak počkat :-D
tak držim pěsti ať je i dál vše, jak má :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.9.11 14:52

ahoj holky, hlasim ze vse ok, podle utz jsem 9+3 a srdicko bije, i sebou mimco dost mrskalo :-) uz jsem dostala prukazku a kontrolu mam za mesic, coz mi prijde dlouho, kdyz jsem po IVF, ale aspon mam mezitim screening v CAR 27.9.
Jarutko, Mono, drzim palce na dalsi kontrole!
Holky co vy, nechysta se nekdo uz pomalu na dalsi kolo KET/IVF? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.9.11 14:58

Ahoj nicky. Tak to je super. Moc gratuluju :potlesk: :dance: Já mám další kontrolu ve čtvrtek. Na ten screening tě poslal doktor? Já jen abych věděla jak budu u doktorky a ona o tom třeba nebude mluvit tak jestli se jí zeptat nebo se někde prostě objednat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.9.11 10:40

Ahojte holky. Tak koukám, že je tu pěkné mrtvo. Jen mě zajímalo jestli byl někdo na kontrole? Já už dostala těhu průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
21.9.11 17:01

ahojky, já jí dostanu až 27.9., moje dr jí dává až po 12tt
jinak u mě vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.10.11 11:29

holkyyyy, tak co je??? kde jste????
chci utz fotečky, těhu průkazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 11:39

no čááu :mrgreen:
co my, ale co ty? Jak pokračuješ?
U nás vše ok, průkazku máme, mimi mají 7 cm od hlavy po prdelku a jsem už ve druhym trimestru, díky bohu, takže nejhorší období je za námi. Už pomalu shánim věci na děti, přeci jen vše dvakrát-to je trošku náročný a máme zaplacenou zálohu na kočárek, byli jsme v sobotu v praze na veletrhu a dostali jsme skoro 3tis veletržní slevu, takže bomba. Už mám vybrané i postýlky, ale ty počkaj, mají je skladem dlouhodobě, takže není problém je koupit až dýl. A před vánoci chcem vyštukovat ložnici, tak se to tam přestaví a po vánocích se koupí postýlky :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.10.11 11:53

Moni, no to je super..

já nic. těhotná nejsem, z práce mě vyhodili, protože jsem prostě nemohla každý den do 18ti hod makat v práci, a na zkrácený úvazek nechtějí brát.. tak jsme se dohodli.
jsem doma, starám se o domácnost.. blbnu. jsem hodně naštvaná na všechno kolem, a nic mě nebaví..
chtěla bych taky miminko v bříšku… moc… ale Honza to nechce dál řešit a do dalšího IVF jít nechce… prostě kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.10.11 12:01

elunaj, teda tomu řikám pech :zed:
holka, drž se. Tak se teď dáš dokupy, odpočineš si, třeba narazíš na zajímavou práci, časově ne tak náročnou…ono se to vyvrbí, uvidíš :hug:
já se jdu natáhnout, bolí mě hlava, ale ty piš, pak si to přečtu a písnu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí