Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To už se mi párkrát stalo. Teď jsem o tom zrovna četla článek v Epoše
mě se zdá všechno možný, hlavně tam jsou lidi z mýho okolí ale chovají se úplně jinak než ve skutečnosti…přešně nevim, taky si to moc nepamatuju… ![]()
Tak jsem se dneska objednala na UTZ a ptala jsem se na ten utrouš a říkala že to vůbec nevadí, že mi ho napíšou toho 18 a já si pak vezmu normálně večer. Jak jinak se cítíte těhule? ![]()
ahojky
já dobrý, jen jsem včera nějak zanedbala pití a chytly mě vaječníky trochu, tak teď už do sebe liju 2.litr
![]()
Jinak je mi ok, jen jsem hrozně ospalá pořád ![]()
Já mít v sobě 2 litry tekutin tak sedím snad pořád na záchodě. V životě jsem tolik učůraná nebyla
Jinak mě strašně bolí dneska bradavky.
no neboj, na wc jdu každou čtvrthodinu ![]()
jinak ty bradavky mě taky bolí, jen jsem si na to asi zvykla, že to tolik nevnímám. To břicho je nepříjemný teda.
Koupila jsem si včera tofu, má hooodně bílkovin, tak si ho půjdu udělat k obědu, naložim ho a pak osmažim jen s pečivem a zeleninou, to mám ráda. Takže bílkoviny a pití bude dost, tak snad se to zklidní no…
Ty jo teď jsi mi udělala na tofu strašně velkou chuť. Já ho dřív jedla docela často ale bejvalej to nesnášel tak jsem přestala a už min. 2 roky jsem neměla. Že bych zajela do města nakoupit? ![]()
teď jsem ho dojedla mnááám…půlka mi tam zbyla naložená, tak si dám k véče a to by bylo, abych ten ohss nerozehnala ![]()
jdu se už fakt natáhnout, musim, nebo usnu u notesu ![]()
ahoj holky
mne taky boli vajecniky..ach jooo, tak dobrej napad tofu
ja uz nevim, co jist - ty nutridrinky jsou fuj moc mne nejedou ![]()
jinak se uz samo zacinam nejak pozorovat a to bych nemela!!! ![]()
adul různě…
samo o sobě nemá chuť…
já dávám třeba sojovku, oliv.olej, trošku pepře a třeba nějakou směs koření na steak. Ono to pak chutná jako maso tim kořením.
Nebo když si ho chci dát do salátu, tak sojovka, oregano, bazalka a ol.olej ![]()
Hlavně tam dej tu sojovku, jinak je to bez chuti.
Jdou z toho i hamburgery. Mrkni na net na recepty, je tam toho fůra fakt ![]()
Dělá se i nakořeněný, ale nejlepší je podle mě koupit natural a nakořenit si ho. Ale nech to pak aspoň půl hodiny odležet v lednici, ať to natáhne to koření.
Jinak já ty nutridrinky nemůžu, je mi z toho na
co dělám ve špitále brrrr
![]()