IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
9.8.11 14:21

Zítra si mám volat do caru na objednání na toho 18 tak se zeptám. No pro mě by bylo lepší zajet do caru protože ho mám blíž než doktorku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:05

ahoj berunky, já jsem dneska hrozně unavená, ale fakt hodně..
od žaludku je mi zle pořád,a bříško pobolívá… nevím no.. raději s ničím nebudu počítat, abych nebyla zklamaná..

jarutko, já mám utroš taky dýl než na kontrolu, ale s chlupem..mám krabičku na necelé dva dny, tak si dokážete představit tu spotřebu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.8.11 16:09

El
krabicku na 2 dny to je mazec…ja mam 4 denne takze mi to staci asi na tyden :mrgreen:
A nech toho…ty jedna…ti rikam ze tam.jsou a hotove vyresene jasny?! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.8.11 16:09

Ty jo ty máš teda spotřebu. Já mám denně 4. Hledala jsem všude jestli náhodou nemám někde platíčko a nenašla jsem. Tak to v caru asi špatně spočítali.
Mě teda vůbec nic není krom toho že jediný co dokážu sníst je jogurt a křupky :mrgreen: Jen pohled na jiné jídlo a je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:13

no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…

holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 16:15
elunaj píše:
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená

já co začala s Etrsofemem tak mám do dneška pořád hodně zlé sny..nedávno jsem honila z kopce těhotenský testy..no už správně magořím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:20
denisa 76 píše:
elunaj píše:
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená
já co začala s Etrsofemem tak mám do dneška pořád hodně zlé sny..nedávno jsem honila z kopce těhotenský testy..no už správně magořím

a chytla jsi je??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.11 16:24
elunaj píše:
denisa 76 píše:
elunaj píše:
no jo, mám jich 8 denně
a chytla jsi je??? :lol: :lol: :lol:

Víš,že nevím? Ale někdy jsou to fakt šílenosti a mám to do ted..no zase začínám s ketem tak to asi ještě dlouho nepřestane :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.8.11 16:25

To mě se zdá jen o koťátkách už tři noci za sebou je hledám v posteli. Přítel si ze mě dělá ráno srandu. Vždycky si prý sednu a zvedám svoji a pak jeho peřinu a dělám čiči pojď sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:42

:lol: :lol: :lol: :lol: Jarutko, tak to je paráda, ale dle snáře to znamená faleš.. no tak nevím no..
 http://www.provaz.cz/sny/pismeno.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.8.11 16:43

holky to se děláte pr.. s těma snama že jo? ! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :potlesk:

Tak já mám taky živý sny, co jsem těhu, taky blbosti, ale čičí a testy, to teda nééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.8.11 16:49

Aha :mrgreen: Jenže oni už se tak krásně snaží běhat a kdyby jste viděli jak se jim chudáčkům ještě podlamují ty nožičky hubený. Kdo by na ně potom pořád nemyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:49

a co se zdá tobě??
já o nich vím třebas hodinu, když se probudím nebo si vzpomenu až během dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.8.11 16:51

Teď jsem si to četla a o kočkách už se mi snad zdát nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
9.8.11 16:52

jo a nebo se mi zdají sny, které se pak časem vyplní, ale nepamatuju si,že by se mi zdály.. je to jako že normálně funguju a pak v určitý moment mi dojde, že už jsem to zažila.. že tu situaci znám… jako Déjà vu rozumíte co tím myslím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí