Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra si mám volat do caru na objednání na toho 18 tak se zeptám. No pro mě by bylo lepší zajet do caru protože ho mám blíž než doktorku ![]()
ahoj berunky, já jsem dneska hrozně unavená, ale fakt hodně..
od žaludku je mi zle pořád,a bříško pobolívá… nevím no.. raději s ničím nebudu počítat, abych nebyla zklamaná..
jarutko, já mám utroš taky dýl než na kontrolu, ale s chlupem..mám krabičku na necelé dva dny, tak si dokážete představit tu spotřebu
![]()
El
krabicku na 2 dny to je mazec…ja mam 4 denne takze mi to staci asi na tyden ![]()
A nech toho…ty jedna…ti rikam ze tam.jsou a hotove vyresene jasny?!
![]()
Ty jo ty máš teda spotřebu. Já mám denně 4. Hledala jsem všude jestli náhodou nemám někde platíčko a nenašla jsem. Tak to v caru asi špatně spočítali.
Mě teda vůbec nic není krom toho že jediný co dokážu sníst je jogurt a křupky
Jen pohled na jiné jídlo a je mi na ![]()
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…
holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená
elunaj píše:
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená
já co začala s Etrsofemem tak mám do dneška pořád hodně zlé sny..nedávno jsem honila z kopce těhotenský testy..no už správně magořím
denisa 76 píše:elunaj píše:já co začala s Etrsofemem tak mám do dneška pořád hodně zlé sny..nedávno jsem honila z kopce těhotenský testy..no už správně magořím
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená
a chytla jsi je???
![]()
elunaj píše:denisa 76 píše:a chytla jsi je???elunaj píše:já co začala s Etrsofemem tak mám do dneška pořád hodně zlé sny..nedávno jsem honila z kopce těhotenský testy..no už správně magořím
no jo, mám jich 8 denně
Moni, já vím, jen to v té hlavě pořád je… při tom IVF jsem byla taky hrozně natěšená, a pak to moc bolelo.. ale to jsem dostala ms i přes utroš a ještě k tomu 27DC.. dnes jsem už 31DC takže ve mě ta dušička roste a roste…holky, máte taky tak živé sny??? já dneska s klukama jezdila na koních a včera jsem zachraňovala Kubíska z vody… no horory se mi zdají. musím to zjistit ve snáři, co to znamená![]()
![]()
Víš,že nevím? Ale někdy jsou to fakt šílenosti a mám to do ted..no zase začínám s ketem tak to asi ještě dlouho nepřestane ![]()
To mě se zdá jen o koťátkách už tři noci za sebou je hledám v posteli. Přítel si ze mě dělá ráno srandu. Vždycky si prý sednu a zvedám svoji a pak jeho peřinu a dělám čiči pojď sem.
Jarutko, tak to je paráda, ale dle snáře to znamená faleš.. no tak nevím no..
http://www.provaz.cz/sny/pismeno.php
holky to se děláte pr.. s těma snama že jo? !
![]()
Tak já mám taky živý sny, co jsem těhu, taky blbosti, ale čičí a testy, to teda nééé ![]()
Aha
Jenže oni už se tak krásně snaží běhat a kdyby jste viděli jak se jim chudáčkům ještě podlamují ty nožičky hubený. Kdo by na ně potom pořád nemyslel.
a co se zdá tobě??
já o nich vím třebas hodinu, když se probudím nebo si vzpomenu až během dne
jo a nebo se mi zdají sny, které se pak časem vyplní, ale nepamatuju si,že by se mi zdály.. je to jako že normálně funguju a pak v určitý moment mi dojde, že už jsem to zažila.. že tu situaci znám… jako Déjà vu rozumíte co tím myslím???