IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
4.8.11 13:50

ahoj holky :-) tak mam po OPU, jsem doma a polehávám, manža kolem mě běhá, no to je bájo :-D …máme 23 oocytů, tak jen doufat, aby přežily a krásně se vyvíjely.
Mono tobe velka gratulace, uz aby bylo za 14 dni a ja mohla taky jasat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.8.11 13:53

No teda Adulin gratuluju k úrodě :potlesk: Tak hlavně teď odpočívej a hodně pij a papej bílkoviny. Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.8.11 13:56

to je krasa Aduli, gratulace :potlesk: tak se nech pekne opecovavat a drzim palce, at se jim dari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.8.11 14:04

holky tak snad se neco oplodni :-) díky …v po nebo ut bude transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.8.11 16:50

aduli super! :palec:
neboj, jen počítej dopředu že ne všechny budou zralý a ne všechny se oplodní a ne všechny se budou vyvýjet…my měli z 22 ty naše 2 co mám v bříšku :huban:
A opravdu pij a ty bílkoviny hodně! :huban:
a manža ať se smeká, že vzkazuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.8.11 18:27

no už jsou nerviky, 10 jsme nechali ICSI a 13 přirozeně - manža ma spermio ok - tak jsem zvedava jak se pochlapi :-) zítra ráno mám volat…holky, jasan, ze bilkoviny v mlecnych vyrobcich a masu - nebo existuji nejake spešl napoje, kde je jich velke množství a stálo za to je koupit? bricho mam jak balon - ja nepijavec ted piju jak o zavod - ale samo z donuceni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.8.11 19:01

Ali
my meli picsi…a i tak zbyly dve a oplodnili se jen 4…ale mame hodne spatny spg

ty napoje jsou…kup si v lekarne nutridrink, nebo fresubin…oni ti reknou vic to je na dyl, kdybych to mela vypisovat. Nebo je prasek v piksle…jmenuje se Protifar a to si pridavas do jidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
4.8.11 19:10

ahooj holky,jsem doma z práce a opět unavená…
ráno vůbec nebyl čas, tak jsem netestovala, ale zítra ráno testnu.. stejně jdu na tu krev, tak se primář bude ptát..
jinak v práci dobré. až na ty nevolnosti teda.. přejdou mě až kolem oběda a pak jak se zklidním.. i teď.. a podbřišek nafouklý, ale nebolí, jen sem tam pichne.. a ty bedra cítím pořád, ale trošinku..

jsem malinko nervozní.. snad tam ta dalnice bude.. určitě. musí.. :srdce: :srdce:

Aduli, :dance: :dance: :dance: no paráda… tak tfuj tfuj

Monii, a jak se cítíš?? dobré?? netlačí tě podbřišek?
Nicky, co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.8.11 19:14

Jeee tak ja se tady tesim a ty nic :mrgreen:

urco zitra budou // :palec:

a kdy jdes na krev? Jinak ja jsem ok…porad stejny, pobolivaji prsa, bricho, zada a je mi na :poblion: a jsem hroooozne unavena…jdu spat zase paaa :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
4.8.11 19:16

no já mám kontrolu na hematologii nééé v CAR.. pichám si ten miniheparin…

no jo, to už jsi kolikátá, koho jsem zklamala,že jsem ještě netestovala :lol: :lol:

zítra ráno.. testnu.. jen se malinko bojím.. musí tam být dálnice až do Prahy :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.8.11 19:23

tak super! :-) zitra nakoupim
jdu do hajan, nejak na me jde unava..mejte se a zitra se ozvu, jak to vypada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.8.11 19:27

elunaj držím palečky na zítra!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
4.8.11 21:16

děkuju..
dobrou noc mimísci :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
5.8.11 01:57

Elunaj…hlavne kliiiid
bylas na ket 28., takze jsi po nem7 dni a slysela jsem ze u ketu to vetsinou trva dyl.nez se embryjka chytnou, znam holku, co mela.az ten 14.den hcg jen 89 a pak uz to stoupalo…za 3 dny prez 500, za dalsi tri skoro 2000…takze staci duch…hlavne se nestresuj kdyz nebudou.uplny tlustice…ty ja mela az 12.den.po et :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
5.8.11 07:11

neni tam nic holky.. nic nevidim… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie