IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
8.8.11 19:41

elunaj díky
no je to mazec, jak to roste, nějak se nevejdu do tabulek, tak tam musí holt být dvě mimíška :srdce: :srdce: :dance:

a ty uvidíš, že to bude ok, cítím to v kostech :huban:

jarutko, někteří dr jsou idioti,…i když on tomu ani nerozumí, víš, kdybys už byla třeba 12tt, tak to uvidí i amatér, ale takhle mají hooodně velikej problém něco najít i gyndaři :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
8.8.11 20:23

tak já těm tvým kostem budu věřit :srdce: :srdce: když jsi to věděla u svých :srdce: :srdce: tak ta moje dvě sluníčka taky budou v pořádku.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
8.8.11 20:29

Presne tak…spravny.pristup-chvalim :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
8.8.11 20:46

když ty mi nedáváš moc možností :lol: :lol:

:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
8.8.11 21:11

Si pis ze nedavam a budou tam a hotovo a vyreseno :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
8.8.11 21:24

jsi zlatá…

holky, jak se počítá ms po ET??? dnes jsem 30DC.. tak nevím co a kdy a jestli vlastně vůbec… rozumíte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
8.8.11 21:26

Moni a máš super ten metřík.. co znamenají ty T1 T2 T3???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
8.8.11 21:31

Dekuju…znamena to trimestry :palec: odkdy do.kdy je kterej

jinak.pocita se to normalne…takze pokud mas cykly 28 dni, mas uz 2 dny zpozdeni. Ti rikam, ze tam jsou a basta :huban:

jdu chrnet dobrou tobe i.mrnatum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
8.8.11 21:38

ja mám právě 30 dní.což je dneska…
nechci to zakřiknout nebo si dělat naděje,ale přestal mi výtok.. jak zavádím ten utroš, tak jsem pořád měla silný,hustý výtok, ted dva dny jen minmálně, spíš se zbytky utroše.. máte to tak taky??? já ho mám jako normáně, celý cyklus,ale teď to mizí..
a je mi zle a basta.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňa.š
9.8.11 10:19

Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem lezu. Jen se chci zeptat, máte některá zájem o 24 tobolek UTROGESTANU (04/2013), který mi zbyl + 1 ampuli s práškem pro injekce PREGNYLU 5000 (mohu k tomu poslat i jehly + inj stříkačku).

Pokud máte některá zájem, písněte mi SZ s adresou.

Jinak vám všem samo moc držím palečky. A.

• Citovat
  • Upravit
1610
9.8.11 10:27

elunaj určo to dobře dopadne!!! :srdce: musime vsechy verit :srdce: ty jsi dnes 30DC? a kolikaty den cyklu ti zavadeli prcky? holky a presto, ze se bere utrous, tak se muze dostavit ms(kdyby to nedopadlo)? nekde jsem cetla, ze utrous to brzdi…ja jsem dnes 21DC - 1den po ET - takze je mozne, kdyby nic nedopadlo ze to 28 DC dostanu? fakt jsem si rekla, ze test udelam az za 14 dni - chci vydrzet :-) jinak odpočívám a odpočívám, pohodička…tak krasný den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.8.11 11:37

Adul…no.i prez utros to muzes dostat…vem si ze plno holek co jde na ivf zacne.normalne menstruovat v dobe ms. Utros ti jen zvysi sliznici a nahrazuje funkci zluteho teliska…takze kdyz jsi tehu…nemenstruujes…kdyz nejsi…menstruujes…samozrejme jsou vyjimky…ale nevim…beru to tak, jak to ma byt spravne. Utrogestan ti ms umele nezadrzi vecne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
9.8.11 12:20

moni diky za info., :-) nějak v tom mam hokej, kazdopadne pristi stredu bych evn, mela mit ms..tak doufám mooooocccc ze neprijde nesmí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.8.11 13:31

Holky tak jsem si počítala utrogestan a mám ho do 17 srpna do večera tak že ráno 18 kdy mám jít na UTZ tak už nemám. Máte to taky tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.8.11 13:59

Ne ja ho mam prez utz…tak to spatne vyslo..dojed si pro recept klido ke svymu dr at nemusis do caru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí