IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
10.8.11 14:34

ahoj Holky,
dlouho jsem tu nic zas nenapsala.....ale sleduji vás všechny ostřížím zrakem..a padla na mne dost velká paní deprese…
na dnešní KO kalamita… mám tam jen 4 folíky je mi z toho do breku… snažím se myslet pozitivně a stále se snažím dokola opakovat, že zálaží na kvalitě nikoliv kvantitě ovšem moc mi to nejde a spíš mne napadají katastrofické scénáře… že nebudeme mít ani co zavést natož zamrazit… je mi z toho všeho na nic… navíc si přijdu s tím Menopurem jak malej chemik…no alespoň jsem se přestala bát injekcí …
přidali mi injekce a místo sobotní OPU jen kontrola a OPU nejspíš v úterý nebo až ve středu strašlivě se to natahuje a prodlužuje …a udržet si pozitivní náladu je těžší a těžší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.8.11 14:37
pegisek píše:
ahoj Holky,
dlouho jsem tu nic zas nenapsala.....ale sleduji vás všechny ostřížím zrakem..a padla na mne dost velká paní deprese…
na dnešní KO kalamita… mám tam jen 4 folíky je mi z toho do breku… snažím se myslet pozitivně a stále se snažím dokola opakovat, že zálaží na kvalitě nikoliv kvantitě ovšem moc mi to nejde a spíš mne napadají katastrofické scénáře… že nebudeme mít ani co zavést natož zamrazit… je mi z toho všeho na nic… navíc si přijdu s tím Menopurem jak malej chemik…no alespoň jsem se přestala bát injekcí …
přidali mi injekce a místo sobotní OPU jen kontrola a OPU nejspíš v úterý nebo až ve středu strašlivě se to natahuje a prodlužuje …a udržet si pozitivní náladu je těžší a těžší…

Držím palečky at je víc folíků :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.8.11 17:25

ahoj pegisku, moc držim palečky!!! ale opravdu jde o kvalitu a ne kvantitu!!! i kdyby ostatni nedorostly, tak 4 určitě budou ty nej :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
10.8.11 18:27

ahooj holky, dneska tu kecáte, to je děs.. se vsadím, že zítra, když mám volno, tu nebude ani noha :lol: :lol:

já přišla z práce a jsem mírně řečeno hotovo.. dneska jsem dělala co jsem mohla, abych nemyslela na tu zítřejší kontrolu.. taky jsem opět přijela až s mužem.. :lol:

taky je mi kvalitně, ale může to být cokoliv, i nervy..

Moni, ano, vím, mám tam miminko nebo dvě miminka.. :lol: :lol: :lol:

Pegisku, nezoufej… budou ta nej nej nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
11.8.11 08:38

ahoj
Děkuji za podporu, dneska jsem se probudila celá rozlámaná, ale za to s dobrou náladou snad mi vydrží..... tak třeba se ještě do sobotu něco urodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.8.11 09:17

Ahoj holky, tak jsem ten neúspěch v sobě potřebovala trochu vyřešit a už je mi fajn. Měla jsem biochemické těhotenství, takže čárka pomalu vymizela a 34DC jsem to dostala. Další IVF budu mít v únoru.

Všem vám moc přeju, aby drobečci hezky rostli a aby vám nebylo moc špatně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 09:37

Vivy drz se holka…na kazdeho z nas ceka ta malinka dusicka…jen si jeste u nekterych neni.jista, ze je ten spravny cas na to, aby prisla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.8.11 09:41

ahojky, tak u nás se taky nepodařilo… není tam nic..

Moni, bohužel tě tvé kosti co se týče mne trochu obelhaly..

ted jen brečím a už nechci nic dalšího podnikat. musím se smířit,že budeme mít jenom Kubíska.. jsem zklamaná a naštvaná na všechno a na všechny… ještě že mám dneska volno, neudělala bych v práci nic..

tak se tu holky mějte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 09:50

Elunaj
to.je mi.lito…
Tys byla na krvi? Promin nepamatuju si to :oops:

drz se…holka moje… :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.8.11 10:50

vivy mooooc držím palečky na únor!!! :huban:
elunaj to mě mrzi, ach jo :cry: …jeste muzete jit na dalsi pokus? posilam pozitivni energii :srdce:
holky, ja byla nejak v poho..ale od včerejška zacinam byt nervozni, vim ze nesmim, ale jak jsem doma, tak stale na to myslim…no musim se nejak odreagovat a ne se pozorovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 11:00

adul
všichni jsme se pozorovali, nebo pozorujeme…tomu asi nezabráníš. Mě radili, ať jsem hodně s kamarádkama a tak, jenže ty se mě zase pořád vyptávali a vyptávají..to nevíš, jestli je lepší bejt sama doma a nebo někde venku s někym a rozebírat to s nim :nevim:
Najdi si takovej zdravej střed…nechce se ti nikam, zalez pod deku k telce, zapni film a chrupej…chce se ti mezi lidi? Tak buď jdi sama třeba do obchodu s oblečením a tam se prohrabávej tričkama apod…pročistí to hlavu…a nebo zavolej kámošse a běž s ní na oběd hm? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.8.11 12:04

mono mas pravdu s temi kamoskami…ptaji se, jak mi je, jak se citim atd. takze to je tezky, dnes jeste chci byt doma, ale zitra uz chci vylezt ven a jit na prochajdu, te ty 3 dny jsem fakt dodrzovala klidovy rezim :-) takze uz se tesim na provetrani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
11.8.11 12:34

aduli, mohli by jsme jít, ale nemáme za co… prostě nejsou peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.8.11 13:10

elunaj..já bych být tebou si dala teď voraz a až bych uznala za vhodný, že jsem zejména po psych.stránce v klidu, zkusila bych si vydupat jiná vyšetření…příp.změnila CAR. Dělali vám genetiku a imuno? To bych si vydupala předně…
V imunu prý dělají i nějaký spešl spg. Tyhle vyš.nic nestojí…ale třeba by objasnili kde se stala chyba.
Drž se holka, odpočívej, a až se budeš cítit, dej vědět jak jsi na tom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.8.11 14:17

ahoj holky,
Vivy jsem rada, ze si se zase pridala, vitej zpet :kytka: je mi to moc lito, ale jak jsem rikala, statisticky by melo vyjit az druhe IVF, tak to druhe uz urcite klapne! Co ze ses rozhodla az pro unor, nechtela jsi driv? Hlavne ze mas plan a mas se na co tesit, to je dulezite :palec:
Elunaj to je mi strasne lito :-( vim ze jsi psala, ze manzel nebude chtit jit na dalsi, ale urcite si to zase rozmysli, kdyz uvidi, jak jsi z toho smutna, neboj. Co ti v CAR rekli, nenabidli nejaky dalsi postup? jeste bys mela mit hrazeno statem, ne? drz se :kytka: a jak pise Mona, vydupala bych si take dalsi vysetreni
Pegisku presne vim, jak ti je, ja mela 6 a take mi to prislo malo u prvniho IVF, ale ted u druheho kdyz bylo zase 6 jsem uz vedela, ze fakt staci jedno kvalitni..ale u prvniho jsem to obrecela, tak ti rozumim a moc drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí