Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elunaj píše:
holky a kam chodíte???
Ahoj Elunaj, chodím do Apolináře. Jsem moc spokojená a ceny jsou tam asi nejnižší vůbec.
no jo, jenže Praha… to je fakt pro nás z ruky… ale slyšela jsem na tu nemocnici hodně chvály..
my to ted necháme být… zaskočím časem k Mudr, aby mě zkontrolovala jestli funguju, zajedeme si někam na odpočinek na víkend jen s H. (už to plánuje) prostě vypnem… a pak se uvidí… jsme mladí, máme Kubíčka.. oba máme práci… samá pozitiva… no ne???
už nebudu plakat.. snad.. hlava to sice ví, jen než se to dostane k srdíčku.. nevím no.. neznáte zkratku??? ![]()
Elunaj urcite, sama pozitiva
a treba se zadari nakonec i bez doktoru, nikdy nevis. Treba zkuste i nejake ty vitaminy pro manzela, u nas problem nebyl tak si to nepamatuju, ale neco urcite je co se bere na zlepseni spermiogramu.. a kdyz se nekdy budes jeste na CAR citit, zkuste to Brno treba, kdyz to bude levnejsi, manzel urcite snaz kyvne..drzim palce, at to brzy preboli ![]()
ahoj holky.
tak jsem strávila víkend na chalupě a teď jsem hodinku spala..pořád bych spala ![]()
elunaj…na spg je zinek a koenzym q10, ale najdeš tady na miminu i jiný doporučení, každopádně se drž holka ![]()
ahooj, my jsme byli taky na chatě.. Kubísek byl s našima a my za ním jeli.. bylo mi hrozně smutno a les a klid mi pomáhá… no lesa jsem se dočkala, ale ticha ne.. vedle na chatě dělala parta oslavu. řvali většinou až do 3 do rána a pak od 11 hod dopoledne znova.. no na mrtvici jsem byla.. ale Kubís spal, tak jedině tak.. já se vyspím doma.. snad teda
![]()
no CAR už asi ne.. zatím to teda vypadá,že tam už muže nedostanu… tak se uvidí no..H. baštil vitamíny, ale po kontrolním spg po 3 měsících byl sicě větší počet ale horší kvalita… první spg měl 10% výborných a potom jen ty 4% či kolik to bylo.. tak nevíme no.. nejspíš na to má vliv i manželova záliba v horké vodě… což je prý špatně, ale to jsem se dozvěděla až v pátek od kamarádky, co má její muž to PFC v Praze.. (CAR)
jsem pořád uplakaná, dnes mě bylo líto snad všechno..korunu tomu dala sousedčina snacha, když přijela na chatu s 3týdenní vnučkou… no bulela jsem. přizávám.. naštěstí oni ví,že se už dlouho snažíme o mimi.. a ví i o tom potratu na Vánoce, tak to chápala.. holčina je jen o rok mladší jak já a už se nějakou dobu známe… tak o sobě leccos víme…
Elunaj já taky furt brečim, to snad přejde. Byla jsem teď bráchovi na svatbě a při pohledu na malé děti mi tekly slzy a musela jsem to jít nenápadě rozdýchat ven.
já jsem hlavně hrozně negativní… pořád.. sice se snažim, ale tak ono to chce vážně čas… jinak ms jsem dostala naplno dnes… bolí mě celá děloha, je to jako čistka po porodu akorát v menším…
dobrou noc berunky ![]()
ahoj holky, tehulky, dejte vedet, jak ctvrtecni ultrazvuk
moc vam drzim palecky!!!!
jinak u me 8 den po ET test negativni - jsem ubulena, nestastna
,ach jo
Aduli to je mi moc lito
, ale jeste to nevzdavej, muze byt brzy !! jak citlivy jsi mela test? A jak ti je? Drz se, zkus jeste za dva dny znova testit.. ![]()
ahoj nicky, test cit.10.
myslim, ze priznaky jsou stejne zkreslene tim utrousem - boli prsa, bricho obcas - kazdy to ma jinak, myslim
nejak jsem se vybulela a je mne lip, uz to neovlivnim, tak pockam v pondeli jdu do CAR
Ahoj holky,
tak nám to taky nevyšlo - měla jsem dvě čárky na testu, ale pak přišla MS a morulky jsou fuč - jsem z toho něšťastná - věřila jsem tomu, že to ted vyjde - ach jo. ![]()
Těhulím gratuluju. ![]()
Ahoj Moon, je mi to moc líto, že jsme na tom úplně stejně. Pomohlo mi se pořádně vybrečet. Plánuješ další pokus?