Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, já mám takovej strach…
Honza ten se mě už několikrát dneska ptal, jestli jsem dělala ten test…
já se mu to bojím říct…
doufám, že ten příští týden to bude v pořádku.. kruci,že já testovala!! měla jsem to vydržet!!
tak dobrou kočky..
dobrou miminka
![]()
Ahoj berušky..tak cca za 14dní mě čeká ta hysteroskopie.Musí se dělat hned jak skončí ms tak ted budu čekat na mršku.Jinak v Car c pododě..malinko jsme se nepohodli…je toho na mě nějak už moc a odnesl to doktor..chudák
![]()
elunaj píše:
Deni, jen do nich..nesmis si nechat vsechno libit..
hele a co jsi mu řekla hezkýho???
![]()
Moni, já už testovat nebudu!! nechám to na čtvrtek u Mudr..
holky, mě dneska bolí břicho… pokaždé, kdž jdu na záchod se bojím, že bude na intimce krev… pořád mám pocit jako na ms.. a dneska mě teda fest táhnou prsa.. bolí mě i podprsenka..
![]()
nazdárek holčiny, tak těch 9 se stale vyviji..uff, to jsou nervy. jinak mne stale trochu boli bruch, piju, piju..asi se ptam uz jak magor - ale kolik denne tech bilkovin jste jedly? koupila jsem si ty nutridrinky - tak 2 denne stací? nebo vic? jsem fakt jak balon, tak uvidim, co mi dr rekne v po…snad to bude ok ![]()
diky holky
ja mela pres 2tis hcg i u prvniho tehu, tak to na dvojcata nevidim ![]()
Mam taky pekne nafoukle bricho, musim povolovat knofliky u kalhot, to to brzy zacina..
Aduli at ti to utika do pondelka, kdyz se jich tolik vyviji, nemas se ceho bat
ja jsem zadne nutridrinky nepila, tak neporadim, ale asi vseho s mirou..
Elunaj ty prvni priznaky jsou dost podobne tehu, urcite si to jeste vybavis z prvniho tehu, porad mas velkou sanci, drz se ![]()
Mono taky jsem si rikala, ze nas ceka utz ve stejny den, super, budeme se tesit spolu
![]()
holky, já se bojím.. bolí mě bedra a podbřišek jako na ms… já se z toho fakt zblázním… tohle je hrozný…
proč nemůžeme mít dítě normáně jako většina lidí???!!!
chci věřit, ale bojím se…
![]()
Elunaj
treba se teprve zahnizduji…me tak taky bolelo a jeste trosku boli i ted…to je pry uhnizdovani ![]()
Elunaj jeste nezoufej, ja tenkrat fakt brecela, ze to urcite dostanu, ze mam pocity jak pred ms, je to dost podobne, hlavne ze nekrvacis..drz se ![]()
nekrvácím.. ale mám strašný strach… ale zase si říkám, že kdyby pak mělo být miminko nebo miminka namocná, bylo by to hrozn rozhodování.. prostě bud to zvládnou nebo ne… ale věřím jim.. ale taky raději počítám s ms… bolí mě dost prsa a to břicho no… prostě klasika jak před ms..
krásný den holčiny
tak dnes jdem na to - krásný 2 mimísci jsou vybrany na transfer! ježiiis, už je to tu!
jedeme za 2 hod…a pak už jen odpočinek…elunaj, držím stále mooooc palečky!! vůbec s tou ms nepočítej ![]()
Aduli držím palečky
Hlavně odpočívej a nic těžkého nezvedej jasný?
Jinak holky mám asi takovej blbej dotaz ale měli jste už s partnerem styk? Já bych strašně chtěla ale mám strach.