IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
29.7.11 08:36

ahoj holky,
hlasim ze jsem to nevydrzela a na testu jsou // :-) ta druha je teda slabsi, ale videt je dobre a byla uz v limitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.7.11 08:39

Nicky to je supeeeeer :-D Strašně moc gratuluju!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.7.11 08:50

dekuju Vivy :-) Citim se podobne jako minule (picha pobdrisek obcas slabe a mam trochu teplotu plus hodne zive sny, to jsem mela take tenkrat), tusila jsem to, jinak bych se neodvazila testovat takhle brzy..moc drzim palce, aby te cekaly dve jasne a silne // :palec:
Jak ti je dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.7.11 09:02

Mám strach testovat, nic mi zase neni, nic nebolí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.7.11 09:05

Ahoj, tak jsem byla včera na OPU máme 3 a všechny krásně zralý :-) - zítra si budu volat :-)) Měla jste některá po OPU bolesti?? Mám pocit, že mám održený snad všechny vnitřnosti. Jinak holky gratuluju ke //
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.7.11 09:08

Vivy tak nespechej, ja u prvniho take mela strach tak jsem pockala na 13 dni od ET, a i v tech 13 dnech jsem delala ranni a dopoledni test, a ten dopoledni mel jen slabou carku..pritom den po testu jsem sla na krev a mela HCG 2040, a carka na testu jen slaba..ja take nemam ty pocity intenzivni, jen mi obcas v tom brise pichne, ja ale porad taham dceru 11kg, kocar a psa 17kg, ktery na voditku desne tahne, tak to by bylo, aby se bricho obcas neozvalo, ze neodpocivam..ja bych rada lezela, ale nejde to. ty polehavas, tak to muze byt jine. ale obcas te v brise pichne, ne? na prsou nic necitis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.7.11 09:10

Super Moon, drzim palce!! Jo po OPU jsem mela bolesti a druhy den uz slabsi a mirne krvaceni, to je v norme. druhy den od OPU uz by to ale melo byt mirnejsi, jestli mas fakt silne bolesti, zajdi si radeji na kontrolu nebo jim aspon zavolej zda nemas prijit, tak mi to aspon v CAR rikali. At jsi v pohode, az bude cas na transfer ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.7.11 09:12

Ahoj Moon, tak přeji, ať ti krásně embryjka rostou :-)

Já měla hned po OPU hodně velké bolesti. Sestřička se mě ani na nic neptala a dala mi hned na ně čípek. Pak už to tak do půl hodiny bylo lepší. Před odchodem z nemocnice nám ještě řekla, že to může doma bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.7.11 09:15

Prsa mě bolela hodně po stimulaci, ale už ani ta nebolí, jen zůstala větší. No, jde na mě nějaká depka, asi půjdu ven, abych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.7.11 09:17

Mě ani nebolí vaječníky, jako že mám pocit, že mám namožený celý břicho - jsem zvědavá jak se budou vyvíjet :-D - minule jsem měla jen 2 vajíčka z toho jedno zralý a druhý dozrálo ještě u nich. A ted máme zralý :dance: všechny 3 - ty jsou šikovný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
29.7.11 09:44

Nicky :dance: :dance: :dance: :dance: gratulujuuu to je boží, už druhá těhulka :huban: :huban: mám radost holky..

jinak mě pobolívá podbřišek a v kříži.. a chce se mi spinkat :oops: takže to asi zalomím. kluci jedou stejně do obchodu,tak budu mít chvilku klid..
bojím se jenom doufat

Moon, gratuluji k úspěšnému odběru. teď tfuj tfuj tfuj na zítřek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.7.11 11:19

Ahoj tak já měla v noci silný křeče a ráno jsem testla a nic :cry: Tak to asi to embryjko vzdalo. I když v car mi řekli že testovat mám až 10 srpna :nevim: Tak si říkám že jsem testovala brzo ale dost mě vystrašily ty křeče :-( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.7.11 11:56

nicky supeeeer :dance:
ja mam teda taky trosku bolavy bricho…sem tam nekde pichne…trosku boli v krizi a prsa a je mi na zvraceni…ja to man strasne brzo to :poblion:
to jsem zvedava kdy zacnu fakt zvracet :mrgreen:

jirut…
neplakej a kliiiid…mas jeste do desatyho spoooustu casu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
29.7.11 11:57

ji a nicky…ja mam ted taky kazdej den zivej sen…takovy pomateny sny ale hrozne zivy…to je normalni jako? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.7.11 12:51

Mono ja to mela takove sny myslim prvni mesic-dva, taky mi to prekvapilo..hodne zivy a taky casto o sexu :-D jsem si rikala, co se deje, to jindy nemam. Prosim te na krev na hcg nemusim byt na lacno, vid? Pujdu az pristi patek, ale jedeme ted na tyden na chalupu, tak at pak neplasim..
Jarutko a jakou citlivost testu jsi mela? To fakt muze byt jeste brzy, v tech tabulkach hcg co jsou na netu je videt, jak velke tam je rozpeti, je to individualni..jeste to nevzdavej :palec:
Vivy kazda prochazka dobra, snaz se radeji necim zabavit, at ti to utika..vim jak ti je, vzdyt jsem minule brecela a videla to jako jasne prohrane, i kdyz nebylo..jsme asi stejna povaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí