IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
26.7.11 13:08
sestramona píše:
na drevo neeeeee to hori…klepe se na to co nehori…na kov, zed, zuby… :huban:
tak jsem zvedava na patecni.odber hCGcka :dance: :srdce: :srdce:

Jo máš pravdu já si klepu na zuby.No tak to máš za pár a uvidíš co Tě tam dole v bříšku čeká za překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 13:11

no jinak bych sla az 4.8. ale skocim si do.prace…stejne tam.musim s listkem na penize …aspon budu mit porovnani jak roste :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 13:23
sestramona píše:
no jinak bych sla az 4.8. ale skocim si do.prace…stejne tam.musim s listkem na penize …aspon budu mit porovnani jak roste :palec: :srdce: :srdce:

No to je důležité jak to poroste a taky bych už letěla na krev hned jak bych měla // snad to bude všechno v pořádku a mimís se bude krásně vyvíjet :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 13:30

deni ja nic jinyho nez dvojky holky nepredpokladam …hlavne pozitivne :palec: :srdce: :srdce:
uz za sebou taky mam zt…proto jsme meli rovnou picsi a proto z 18 zbyly 2 a ty jsou vyberem toho nej z nas obou a ty to zvladnou :palec: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 13:35
sestramona píše:
deni ja nic jinyho nez dvojky holky nepredpokladam …hlavne pozitivne :palec: :srdce: :srdce:
uz za sebou taky mam zt…proto jsme meli rovnou picsi a proto z 18 zbyly 2 a ty jsou vyberem toho nej z nas obou a ty to zvladnou :palec: :dance: :srdce: :srdce:

Nic jiného Ti nepřeju :srdce: :srdce: Já už tyhle čárky zažila několikrát a vždycky to dopadlo špatně.Jak už jsem ale psala tak se zřejmě našla chybička a příště to doladíme.Taky je mi jasné,že můj věk není optimální a bude se muset na tom zamakat.Ale Ty se drž i mrnousové a všem jenom štěstíčko a hlavně zdravíčko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.7.11 13:58

Moniiiii :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

tak teď další adeptka na // šup šup šup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.7.11 13:59

Denis ja jsem o rok starsi, jestli jsi rocnik 76..tak pokud bych dopadla ted dobre, snad ti to doda dalsi nadeji, ze to jeste neni spatnej vek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 14:06
nicky33 píše:
Denis ja jsem o rok starsi, jestli jsi rocnik 76..tak pokud bych dopadla ted dobre, snad ti to doda dalsi nadeji, ze to jeste neni spatnej vek :palec:

No ono co mě bylo řečeno a co ukázaly krevní testy,tak se ty hodnoty opravdu zhoršili.Taky už prý děloha není taková jako v 25letech a musí se na tom prostě víc zamakat.Taky je fakt,že co jsem četla výroční zprávy snad všech Car tak u žen po 35letech jim úspěšnost klesá na 19% což není moc veselé číslo.No pokusíme se ted odstranit co se dá a ještě tomu malinko víc pomoct,ale to je tak už všechno co můžeme proto udělat.No to víš,že mě jako povzbudíš :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
26.7.11 14:35

neházet flintu do žita :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.7.11 14:48

Mono já mám z tebe ještě teď takovou radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.7.11 15:19
elunaj píše:
neházet flintu do žita :huban: :huban: :huban:

Jestli je to na mě,tak já nikdy neházím flintu do žita..stačí se podívaj na můj profil a ten snad mluví za vše.Já jenom jsem se jakoby vnitřně jenom smířila s tím,že to nemusí vyvít už nikdy.Je to sice smutné,ale je čas se možná podívat realitě přímo do očí.Rozhodně to nevzdávám a jsem připravená pokud nevyjde ket jít do 4.IVF Moje hranice je 40let.Ale nejsem neštastná a nehroutím se…ba naopak…mám s manželem krásný život a ty neúspěch nás víc sbližují a jsme rádi,že máme jeden druhého.Už jsme bez dětí 15 let a spíš jsme se s tím naučili žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.7.11 16:39

Nicky jak se dneska cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 17:02

holky dikyyyy :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.7.11 17:20

Mono, řekla jsi to už manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 19:02

ne :roll:

vis ja uz jednou.mela zt a on to nesl jeste hur nez ja a tak pockam.na krev…ale videl ten.prvni a ze prej jeste nemam testovat…jestli neni.brzo…boji se zklamani…tak pockam.do.patku a podle krve uvidim…jinak je porad jeste casu dost… :huban: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí