IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
22.7.11 21:40

ahoj, já mám klasickou listovku a snažím se brát calibrum,ale zapomínám na něj :oops: :oops:

docela vám závidím,že už máte miminka v bříšku… já se na ty naše sněhuláky moc těším, jen doufám,že to zvládnou… bojím se toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.7.11 21:43

elunaj
musis jim verit a byt v klidu…kdyz jsem to s klidem ustala ja…takovej psychopat :mrgreen: … tak to taky zvladnes! :palec: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
22.7.11 21:45

no já jsem právě hrozný nervák… ze všeho si dělám hlavu. přemýšlím co a jak…
tentokrát jsem se zařekla,že nebudu stresovat a koukej.. chjo.. ale zdá se,že jsem míň nervozní než před IVF..
já jim věřím, jen mám strach…co když??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.7.11 21:57

takhle nad tim nesmis.premyslet. ..idealni by bylo snazit se na to nemyslet vubec…jakoze rikat si ze o.nic nejde…
vim, je to tezky…
ale to zvladnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
22.7.11 22:10

tak já to zvládnu,ale co sněhuláčci??
jinak víš jak, teď mi opět začíná kolotoč v práci, takže jsem tam až do středy, pak ve čtvrtek ET a pak mám volno do začátku srpna… no a zase do práce… nejhorší je,že jak mám ty příšerné dávky utroše, tak je mi z něj zle.. bojím se za volant, pač se mi točí hlava..tak v to ráno si ho budu muset asi zavádět.. ale když já to nemám tak ráda… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.7.11 22:13

nobja ho teda celou dobu zavadim…rekli.mi v car ze je to lepsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
22.7.11 22:25

fakt?? hmm. tak já budu zavádět.. mě to přijde totiž hrozně nehygienické.. pořád intimky,hrozně mě to řekla bych obtěžuje, ten výtok je mi fakt nepříjemný.. proto se teď sprchuju i ráno,pač večer zavádím a ráno je to pak hnus..
to je chuťovka na noc co?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.7.11 22:33

me to neva…jsem sestra :mrgreen:
zavadej…je to.lepsi…nebude ti tak spatne a je tam plynulejsi vstrebavani nez kdyz to spolknes. A s tim sprchovanim…ja prehodila sprchu z vecera na rano…vecer zavedu a jdu spat…rano se vzbudim…zavedu a jeste hodku lezim ci spim a pak az sprcha a tim mam celej den relativne klid od „utrousovyho vytoku“.
Zkus to, je to.pohodlnejsi :palec:
jdu chrnet paaaa zitra a krasne sny :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
23.7.11 12:54

tak jsem tu.. teda zase :lol: :lol:

Moni,jak je tobě??
Nicky?? jak je u vás??
Vivy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.7.11 15:11

ja jsem tu taky…teda nakukuju prubezne prez mobil
je mi.ok…mega bruch…trosku boli…jinak nic
a ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
23.7.11 18:25

já nějak všelijak.. zrovna jsme se nepohodli z manželem.. řekl,že když se ten KET nepovede, tak už do CAR nejde!!! to mi vůbec nepomáhá, abych byla v klidu… moc dobře ví,jak moc toužím po druhátku.. přece nemůžu nechat Kubíska samotného…
hrozně mě to ranilo.. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.7.11 19:17

chlapi jsou nekdy fakt divny :zed:
to ten muj taky mel porad nejaky reci kdyz jsem knourla jak mi neni dobre z hormonu a ze to vsechno odsere zenska…
pak.koukal kdyz jsem na nej zacala kricet ja ze pro to nic nedela a ze ma tak blbej spg ze ani.prez picsi nemame vic embryjek…to pak cucel a zmlknul…
nesmime si nechat vsechno.libit…je to s nima nekdy tezky vis jak :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.7.11 21:06

Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala k internetu. No, musím říct, že mě trošku znervozňuje, že mě nic nebolí a necítím na sobě vůbec nic zvláštního. A co vy, cítíte něco?

Jinak jsem si dneska četla o Femibionu a rozhodla jsem se, že ho taky zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
23.7.11 22:07

ti chlapi jsou fakt někdy na zabití…
i u nás je na prd spermio… jen nám pořád není jasný, jak jsme si teda udělali Kubíse. pač ten je přirozeně.. jestli tehdy měl spermíky v pořádku a časem se to zhoršilo nebo už tehdy to bylo špatný.. nevíme.. nikdo není schopný nám na to odpovědět…
Vivy, to bude dobré.. je fajn,že tě nic nebolí.. bud ráda…
:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.7.11 22:10

vivy ja vcera nacala druhe baleni… jedno ma 30 tbl … stoji 299 …asi.jak kde…tak aspon orientacne
a tenhle fem.800 je do 12.tt a pak se bere fem.400 a ten obsahuje i nenas.mast.kys pro vyvoj cns atd.
ja ho beru takze za me …jdi do.nej! :palec:
jinak.me boli bricho porad…nejak.uz od stimulace…ale to se zvetsovalo a bolely me vajecniky a po opu se mi ulevilo a od et zase boli ale jinak…sem tam.me pichne…jakoby vajecniky a deloha a je to jiny…pred tim vajecniky tlacily…ted to je pichlavy… a boli me od vcera dost prsa…mam hodne citlivy bradavky…cim dal tim vic…
a boli.me v krizi…jako pred.ms…takova paliva bolest

kazda jsme jina..ja bych se tim byt tebou netrapila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí