Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, já mám klasickou listovku a snažím se brát calibrum,ale zapomínám na něj
![]()
docela vám závidím,že už máte miminka v bříšku… já se na ty naše sněhuláky moc těším, jen doufám,že to zvládnou… bojím se toho..
elunaj
musis jim verit a byt v klidu…kdyz jsem to s klidem ustala ja…takovej psychopat
… tak to taky zvladnes!
![]()
no já jsem právě hrozný nervák… ze všeho si dělám hlavu. přemýšlím co a jak…
tentokrát jsem se zařekla,že nebudu stresovat a koukej.. chjo.. ale zdá se,že jsem míň nervozní než před IVF..
já jim věřím, jen mám strach…co když??!!
takhle nad tim nesmis.premyslet. ..idealni by bylo snazit se na to nemyslet vubec…jakoze rikat si ze o.nic nejde…
vim, je to tezky…
ale to zvladnes ![]()
tak já to zvládnu,ale co sněhuláčci??
jinak víš jak, teď mi opět začíná kolotoč v práci, takže jsem tam až do středy, pak ve čtvrtek ET a pak mám volno do začátku srpna… no a zase do práce… nejhorší je,že jak mám ty příšerné dávky utroše, tak je mi z něj zle.. bojím se za volant, pač se mi točí hlava..tak v to ráno si ho budu muset asi zavádět.. ale když já to nemám tak ráda…
![]()
nobja ho teda celou dobu zavadim…rekli.mi v car ze je to lepsi ![]()
fakt?? hmm. tak já budu zavádět.. mě to přijde totiž hrozně nehygienické.. pořád intimky,hrozně mě to řekla bych obtěžuje, ten výtok je mi fakt nepříjemný.. proto se teď sprchuju i ráno,pač večer zavádím a ráno je to pak hnus..
to je chuťovka na noc co??
![]()
me to neva…jsem sestra ![]()
zavadej…je to.lepsi…nebude ti tak spatne a je tam plynulejsi vstrebavani nez kdyz to spolknes. A s tim sprchovanim…ja prehodila sprchu z vecera na rano…vecer zavedu a jdu spat…rano se vzbudim…zavedu a jeste hodku lezim ci spim a pak az sprcha a tim mam celej den relativne klid od „utrousovyho vytoku“.
Zkus to, je to.pohodlnejsi ![]()
jdu chrnet paaaa zitra a krasne sny ![]()
tak jsem tu.. teda zase
![]()
Moni,jak je tobě??
Nicky?? jak je u vás??
Vivy???
ja jsem tu taky…teda nakukuju prubezne prez mobil
je mi.ok…mega bruch…trosku boli…jinak nic
a ty? ![]()
já nějak všelijak.. zrovna jsme se nepohodli z manželem.. řekl,že když se ten KET nepovede, tak už do CAR nejde!!! to mi vůbec nepomáhá, abych byla v klidu… moc dobře ví,jak moc toužím po druhátku.. přece nemůžu nechat Kubíska samotného…
hrozně mě to ranilo..
![]()
chlapi jsou nekdy fakt divny ![]()
to ten muj taky mel porad nejaky reci kdyz jsem knourla jak mi neni dobre z hormonu a ze to vsechno odsere zenska…
pak.koukal kdyz jsem na nej zacala kricet ja ze pro to nic nedela a ze ma tak blbej spg ze ani.prez picsi nemame vic embryjek…to pak cucel a zmlknul…
nesmime si nechat vsechno.libit…je to s nima nekdy tezky vis jak
![]()
Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala k internetu. No, musím říct, že mě trošku znervozňuje, že mě nic nebolí a necítím na sobě vůbec nic zvláštního. A co vy, cítíte něco?
Jinak jsem si dneska četla o Femibionu a rozhodla jsem se, že ho taky zkusím ![]()
ti chlapi jsou fakt někdy na zabití…
i u nás je na prd spermio… jen nám pořád není jasný, jak jsme si teda udělali Kubíse. pač ten je přirozeně.. jestli tehdy měl spermíky v pořádku a časem se to zhoršilo nebo už tehdy to bylo špatný.. nevíme.. nikdo není schopný nám na to odpovědět…
Vivy, to bude dobré.. je fajn,že tě nic nebolí.. bud ráda…
![]()
vivy ja vcera nacala druhe baleni… jedno ma 30 tbl … stoji 299 …asi.jak kde…tak aspon orientacne
a tenhle fem.800 je do 12.tt a pak se bere fem.400 a ten obsahuje i nenas.mast.kys pro vyvoj cns atd.
ja ho beru takze za me …jdi do.nej! ![]()
jinak.me boli bricho porad…nejak.uz od stimulace…ale to se zvetsovalo a bolely me vajecniky a po opu se mi ulevilo a od et zase boli ale jinak…sem tam.me pichne…jakoby vajecniky a deloha a je to jiny…pred tim vajecniky tlacily…ted to je pichlavy… a boli me od vcera dost prsa…mam hodne citlivy bradavky…cim dal tim vic…
a boli.me v krizi…jako pred.ms…takova paliva bolest
kazda jsme jina..ja bych se tim byt tebou netrapila ![]()