IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
2.7.11 15:49

Děkuji za přivítání…
no s tím protokolem mi to takto řekl doktor v CARu nic jsem si nevybírala…nějak asi zhodnotil situaci…
Pouze jsem si vybrala jaké léky zdali v peru, no a pak jsme si řekli o ICSI (tedy bylo nám doporučeno - i když spermio se nám dost zlepšilo), prodlouženou kultivaci, Embryo glue no a když zbyde něco na mražení tak zmrazit… jo a necháme si tedy zavest dvě embrijka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
2.7.11 15:51

Denisko, držím na zítra a pak na pondělí palce :palec:
Proč tam vlastně musíš už zítra?

Nicky, mě řekli, že se to stává, do 12tt není nic jistý a v CARu že umějí nastimulovat, odsát, oplodnit, ale jejich další vývoj v našem těle je jen na přírodě a nikdo ho nemůže ovlivnit.
Já si tak potichu myslím, že to hodně ovlivnily moje potíže se zubem 14.den po ET, celou noc jsem nespala, hrozný bolesti, a pořád jsem si říkala, jen aby to nemělo vliv na miminko…
Potratila jsem už jednou, před dcerou, bylo mi 21let a chytly mě uši, taky noční bolesti, pohotovost, antibiotika a samovolný potrat v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.7.11 16:37
Káďule píše:
Denisko, držím na zítra a pak na pondělí palce :palec:
Proč tam vlastně musíš už zítra?Nicky, mě řekli, že se to stává, do 12tt není nic jistý a v CARu že umějí nastimulovat, odsát, oplodnit, ale jejich další vývoj v našem těle je jen na přírodě a nikdo ho nemůže ovlivnit.
Já si tak potichu myslím, že to hodně ovlivnily moje potíže se zubem 14.den po ET, celou noc jsem nespala, hrozný bolesti, a pořád jsem si říkala, jen aby to nemělo vliv na miminko…
Potratila jsem už jednou, před dcerou, bylo mi 21let a chytly mě uši, taky noční bolesti, pohotovost, antibiotika a samovolný potrat v 8tt.

Ahojík :mavam: no moje Car je od mého bydliště 250km a po celou dobu jsme u tchýně,protože to mám od ní 30km.Mám skvělého doktora a jezdila bych za ním i tisíc km,protože mě opravdi moc pomáhá a dělí pro mě maximum.V pondělí bych musela už vyjet hodně brzo a to se mě nechce.Chci být odpočinutá a nestresovat se někde na silnici a bát se,že se něco stane a zůstaneme někde na silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.7.11 13:13

Kadule to mi mrzi, tak snad na KET uz zadna takova potiz neprijde a dopadne to :palec: ja take mela nervni cely prvni trimestr, musela jsem lezet kvuli hematomu v deloze a varovali mi, ze muzu potratit, nastesti se nakonec vstrebal.
Pegisku s tim ISCI jeste uvidite, az bude den D, kdyby bylo v ten den spermio dobre, tak bych do toho nesla, protoze pak posilaji na odber plodove vody pro jistotu..aspon teda u nas v CAR, to muze mit kazde jinak. Ja budu zavadet jen jedno embryjko, pokud teda bude co, uz mi bude 36 a tak doktorka rikala, ze by radeji videla jen jedno v mem veku, navic uz dceru mam. Kdybych ale nemela, take bych sla do dvou. A prodlouzenou kultivaci urcite doporucuji! Me po ni teda zustalo jen jedno embryjko, po dvou dnech jsem mela 4, ale zase to jedno se uchytilo a dobre to dopadlo :-) tak budes brat take GONAL? asi jo, ten je v peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.7.11 13:30

Ahoj Nicky :mavam:

Já to udělala stejně jako Ty, dceru už mám, tak jsem si nechala zavést jen jedno embryjko, uchytilo se, ale nedopadlo to. Při KETu si nechám zavést taky jen jedno, jestli po rozmražení vůbec nějaký přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.7.11 13:54

Kadule koukam, ze jsme skoro stejne stare, tak to je rozumne, a taky asi uz nechces tri deti, vid :-) A meli jste pred mrazenim prodlouzenou kultivaci? Vidim podle podpisu ze mas 3 zamrazene, to budou rozmrazovat vsechny najednou? Nejake urcite prezije, kdyz jsou 3 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.7.11 14:48

Nicky, měli jsme PK a zamrazily jedno samotné, to bylo stejné jako zavedli - 10ti buněčné a pak dvě spolu myslím 8mi nebo 6ti buněčné. O těch dvou větších říkal embryolog, že jsou učebnicový, úplný supermani. A ty dvě že jsou taky dobrý, tak nevím jestli rozmrazí všechno nebo nejdříve to jedno :nevim:
A tři děti fakt už nechci, holka je velká, chtěla by po gymplu na vejšku, nemůžu jí to zkomplikovat dvěma raubířema :mrgreen:
Ale po revizi jsem přemýšlela o zavedení dvou, že se spíš uchytí to jedno, ale ve středu mi kartářka řekla, že na 90% budu do dvou let mít dvojčátka, vyšlo jí to 3×, takže si nechám zavést jen jedno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.7.11 17:06

ahoj, můžu taky?
jsem týden po třetím IUI a pokud nevyjde, tak 22.7. si jedu pro stimulační plán.......
začínám být ze všeho dost nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.7.11 17:29

a nikde nikdo? :-D
tak hezký zbytek neděle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.7.11 17:41

Ahoj Maacku :mavam:
Nebuď nešťastná, IVF nic není a je tam víc šancí, než pokoušet několikrát IUI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
3.7.11 21:59
Káďule píše:
Ahoj Maacku :mavam:
Nebuď nešťastná, IVF nic není a je tam víc šancí, než pokoušet několikrát IUI :palec:

ahoj Káďule, moc děkuju za povzbuzení!
no uvidíme co se bude dít, ale asi mě budete navigovat :-D koukám, že už máte všechny zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
4.7.11 08:41

Maacku, to víš, že Ti pomůžem, ale teď jsi po IUI, tak věř, že bude úspěšná, moc Ti držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.7.11 09:21

Ahoj holky.

tak ja stale cekam na MS. Cim stimulujete? Ja Merional, Cetrotide a Ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
4.7.11 11:02

ja na IUI nestimuluju, vše probíhá samo.
a doufám furt :-D vyšlo to jednou tak třeba....... IVF mám jako takovou „pojistku“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.7.11 11:09

maacku… jo ja vim, ze iui se nestimuluje…max clostilem, myslela jsem ty, co jdou na ivf… jinak kdy mas testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí