Nepozorne dite ve skolce.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5133
3.9.22 15:50

@Liberalissima To samé si můžou myslet i učitelky… Mámy je za 3 roky nic nenaučily…🤦 Žádný opičky, ale dítě vychované a připravené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 05:48

Dobrý den, máme skoro stejný problém. Nevím už kam dál, do dnešní chvíle žádné pochváleni. Vždy se bojím když přijdu do školky co zase přijde, dávám tam syna na 4 hodiny.
Jak mi otevře paní učitelka, jen začne no dneska to byla katastrofa, nespolupracuje, mlátí děti a neustále běhá…Když jsem p. učitelce řekla, že v životě děteme neubližoval, tak mně odflákla, že jsou tam mladší děti tak od nich se to nenaučil.(pritom nejsou jen náš syn je větší)..Říkáme si s manželem, že paní učitelky by chtěli asi klídek. Doma normálně poslouchá, ne na po 1., ale poslouchá. Až co nastoupil do školky je ze syna jakýsi „Rebel“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
18.10.22 08:32
@Liskovakristyna píše:
Dobrý den, máme skoro stejný problém. Nevím už kam dál, do dnešní chvíle žádné pochváleni. Vždy se bojím když přijdu do školky co zase přijde, dávám tam syna na 4 hodiny.
Jak mi otevře paní učitelka, jen začne no dneska to byla katastrofa, nespolupracuje, mlátí děti a neustále běhá…Když jsem p. učitelce řekla, že v životě děteme neubližoval, tak mně odflákla, že jsou tam mladší děti tak od nich se to nenaučil.(pritom nejsou jen náš syn je větší)..Říkáme si s manželem, že paní učitelky by chtěli asi klídek. Doma normálně poslouchá, ne na po 1., ale poslouchá. Až co nastoupil do školky je ze syna jakýsi „Rebel“…

A tohle říká před synem? Pokud ano, je to naprosto neprofesionální. A tím, že to syn slyší, ho vlastně nabádá k tomu, aby se takto choval dál (protože podle toho, co o sobě slyší od ostatních, si dělá sám o sobě obrázek a podle toho se potom chová).
Jestli to říká před ním, tak bych jí poděkovala za informace a zeptala se jí, co dnes syn udělal dobře a za co by ho pochválila. A pak bych jí ne před synem sdělila, že už nechci slyšet žádné komentáře jeho chování v jeho přítomnosti.

• Citovat
  • Upravit
18.10.22 08:39

@pet p Dobrý den, ano před synem.. přesně na tomto jsme se shodli s manželem, že by neměla to řešit před ním..
Zkusím to co jste napsala a uvidíme, já osobně bych taky byla ráda kdyby ho předemnou a aby on to slyšel třeba pochválila. :think:
Protože určitě vím a znám ho, že by byl rád a hned by se určitě i jinak choval… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin