Nepravidelná MS

21
15.1.13 11:36

Nepravidelna MS

Holky mám takovou prosbicku, mate nekdo zkusenost, ze mate menstruaci nepravidelnou, nekdy 35 dni, jindy 50…snazime se o miminko, nevite kdy udelat v tomto pripade testik? ;) Teplota tam dole 37.1

Příspěvek upraven 21.01.13 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6101
15.1.13 11:40

To je přesně moje parketa tohle téma, jednou 30, pak i 50 dní a o mimi se snažíme zhruba půl roku, na testík je vždycky asi dost času, ale dřív jak po 40tém dnu to u mě nemělo cenu, i když stejně pořád jen / :roll: ale já jdu příší týden k lékaři, tak snad mi ty cykli nějak upraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.1.13 11:44

Jj, my se taky snazime tak pres pul roku, a taky me doktor rikal, ze kdyz do roka nic, ze ty cykly budou potreba upravit… ;) tak sem zvedava…zkousela jsem uz testik 28 den, ale taky jen jedna, tak prave nevim, kdy by to vubec cenu melo delat :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
15.1.13 11:48
@terranovka píše:
Jj, my se taky snazime tak pres pul roku, a taky me doktor rikal, ze kdyz do roka nic, ze ty cykly budou potreba upravit… ;) tak sem zvedava…zkousela jsem uz testik 28 den, ale taky jen jedna, tak prave nevim, kdy by to vubec cenu melo delat :( :(

já právě doufám, že tu nepravidelnost začne doktor řešit hned, to by asi taky měl, páč pak nevíš, kdky máš ovu a zda ji vůbec máš??? ty si to nějak měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.1.13 11:50

Me doktor rek, ze do roka se s tim nic nedela, a kdyz neotehotnim do roka, ze to teprwe zacne nejak resit…presne clovek nevi kdy ma ovu a to me prave taky rikal, ze o to je to horsi, aby se zadarilo…jinak sem to nikdy nemerila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.1.13 11:51

Proto me prave zajima, kdy by vubec ten testik mel smysl no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
15.1.13 11:52

No já jsem u doktora byla na preventivce v srpnu a říkala jsem mu, že začínáme plániovat mimčo a taky jsem mu říkala, že mám problémy s nepravidelným cyklem, tak mi na to řekl, že mám počkat asi 3 měsíce a když neotěhotním nebo se ty cykly nesparvěj, tak mám přít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
15.1.13 11:52
@terranovka píše:
Proto me prave zajima, kdy by vubec ten testik mel smysl no ;)

pokud máš cykly i 50 dní, tak asi dřív jak po 40ti dnecj bych si ho nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.1.13 11:53

Tak to mas dobry, me rek prave do roka, taky me to prislo docela dlouho s tim neco zacit delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
15.1.13 11:58
@terranovka píše:
Tak to mas dobry, me rek prave do roka, taky me to prislo docela dlouho s tim neco zacit delat

jako co se týče otěhotnění, tak to doktoři dávají rok, to je pravda, ale nepravidelnost by se myslím řešila hned, ženský choděj k doktorům s nepravidelným cyklem, i když nechtěj zatím děti, není moc dobrý, to mít rozházený…no každopádně uvidím, co mi řekne příští týden. Ale jestli jsi na experimenty, kamarádky z mý skupiny mi radily GYNEX, je na úpravu cyklů a nemohou si ho vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.13 12:04

Pokud máš nepravidelný cyklus, raději měř BT - z té se toho dozvíš spoustu, mimochodem i to, jestli je nějaká ovulace. Za testy je to akorát vyházení peněz oknem, když nemáš cykly pravidelné.

Příspěvek upraven 15.06.16 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.1.13 12:04

To ja vim, ze na to davaj rok, ale prave nechapu, proc chce delat neco s cyklem az po roce taky, kdyz to nema vesmes nic spolecnyho ;) jinak diky za radu, i kdyz ja bych se nejdriv asi radsi stejne s doktorem poradila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
15.1.13 12:07
@terranovka píše:
To ja vim, ze na to davaj rok, ale prave nechapu, proc chce delat neco s cyklem az po roce taky, kdyz to nema vesmes nic spolecnyho ;) jinak diky za radu, i kdyz ja bych se nejdriv asi radsi stejne s doktorem poradila ;)

zkus zajít k jinýmu dr, ono co doktor, to názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
15.1.13 12:16

Já jsem doktora vůbec neřešila menstruaci jsem měla někdy po 120dnech někdy až po 150. Tenkrát jsem neměla přítele no a vlastně když se našel tak jsem otěhotněla hned po první menstruaci a podle výpočtu jsem otěhotněla 35 den cyklu. Test jsem si udělala den po tom co jsem měla divný pocit v podbřišku. Tedy 50 den cyklu a krásně se mi tam ukázali //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
15.1.13 12:29

Mně na úpravu cyklů pomohla tinktura z Drmku obecného. Léky jsem nechtěla, chtěla jsem napřed zkusit podpořit hormony přírodně. a zafungovalo to do druhého měsíce. Měla jsem cykly 29-43dní, od kůry s drmkem je mám pravidelné +-30dní (teda měla jsem, pak jsem otěhotněla, pak kojila, pak zas otěhotněla a zas kojím) :lol:
Přitom jsem ale měřila BT a sledovala hlen a čípek, takže jsem věděla, že i když jsou cykly nepravidelné, tak k ovulaci dochází, jen někdy 18DC a někdy 30DC.

Koupí se 50g drmku (v bylinkářství, objedná přes net, z lékárny..), dá se do 250ml vodky, uzavře a dá to temna na 14dní. Občas protřepe. Pak se slije. A užívá 3× denně od Ms do ovulace (potvrdí se BT) a poté 1denně do MS. Během MS nic. Užívá se 10-20kapek do 1dcl vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí