Nepravidelná menstruace

9
30.6.24 11:55

Nepravidelná NS

Prosím nějaká rada jak srovnat ms cyklus. A co to může být? Zničehonic se mi začala opožďovat MS, třeba tak po 40 dnech. A teď poslední dva měsíce jsem to měla 2× po sobě. Pak mi byla objevena cysta na tu jsem dostala injekci a cysta zmizela. Ještě jsem dřív MS mívala normálně tak týden. A teď ty poslední trvaly tak dva dny a slaboučký krvácení. A teď 37 den a MS se zase nedostavila. Ale normálně cítím bolesti břicha a prsa. Přisuzuji to možná i stresu, že se to zpozdilo. Nějaký rady co prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
30.6.24 12:34

Kolik ti je? Mně to takhle začalo haprovat s blížící se čtyřicítkou. Jinak ano, velk stres nebo něco jinak zásadního vliv mít může. Pokud ano, nejrozumnější řešení je vrátit se zpět do normálu. Popřípadě se nechat zkontrolovat od lékaře, jestli tam není nějaký jiný problém.
A teda rozklikla jsem téma, neb mě čistě profesně zajímala nepravidelná nájemní smlouva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 13:42

To mělo být MS, překlep. Je mi 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
30.6.24 13:49

Já vím :kytka: V pětadvaceti je na takovéhle výkyvy ještě hodně brzo (a naopak pozdě na to, aby se to dalo svádět na pubertální nepravidelnosti). Váhu máš pořád stejnou? Pokusila bych se eliminovat ten stres a pak řešila s lékařem - a hledala příčinu, nikoliv násilně hormonálně cyklus rovnat. Pokud byl doteď OK, tak nějaký problém bude. Jo, klidně ten stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 13:54

Váhu mám pořád stejnou, sice jsem hubenější, ale ani se mi nedaří přibrat 😁. Teď je to poslední dobou takový horší právě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 20:05

Dnes jsem si zkusila udělat těhotenský test livsane a byl pozitivní. Myslíte prosím, že je to určitě pozitivni. A nebo jsem četla na internetu, že při nějakých poruchách a cystách to může ukázat taky pozitivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
30.6.24 20:20

Hoď foto. Jestli je druhá čárka zřetelná na první pohled, s největší pravděpodobností se jedná o těhotenství. Reaguje to na hCG, což většina cyst neprodukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 20:25

Je to dost zřetelný na první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 20:26

Jsou to tyhle testy, taky nemám zkušenosti jak přesné jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
30.6.24 21:34

No tak tady není o čem. Je v podstatě jedno, co je to za test, když vyčaruje takovouhle čáru, tak je to těhotenství bez debaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 21:43

Tak moc děkuji. Tak dál asi uvidím jak. Jen jsem si říkala jestli třeba vadný test nebo falešně pozitivní to nemůže být. Plánované to totiž úplně nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
1.7.24 05:53
@Nick713 píše: Více

Máte hodně pravděpodobně problém s hladinami hormonů a ta cysta by napovídla estrogenové dominanci. Nechte si změřit hladiny hormonů a porovnejte s referenčními hodnotami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.24 14:23

Děkuji, taky myslíte prosím, že by to mohlo být ještě falešně pozitivní? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.7.24 14:27
@Nick713 píše: Více

Ne, tohle nebude falešně pozitivní. Cysta by mohla vyčarovat leda tak lehkého ducha. Takováhle dálnice je jasná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí