Nepravidelný cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.13 17:09

Ahoj. měla bych dotaz v únoru jsem vysadila HA proběhla MS z vysazení a od té doby jsem nedostala MS bez vyvolávačky, kterou jsem dostala v dubnu a za týden MS přišla. další cyklus žádná MS. Jsem asi 47 DC a MS nikde. Těhu stopro nejsem. holky za jak dlouho se vám cyklus po vysazení srovnal a můžu já tomu nějak pomoct? a co nějaké léky jsou na to? je možné otěhotnět když mám MS jen když mi píchnou vyvolávačku? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
4224
27.5.13 17:13

Jsem na tom podobě, ale HA neberu už od srpna… první dva byly ok a od té doby s tím bojuju, dělá si to co chce… přesně na den jsem to dostala při braní Gynexu, druhý měsíc jsem ho nebrala a opět 10dní zpoždění…teď zase beru Gynex a MS mám dostat příští týden tak jsem zvědavá… :roll: Mě doktor řekl, že mám ukázkovou funkci vaječníků, ale problém je v nepravidelnosti, proto netěhotním a že Gynex mám brát aspoň 3-4 měsíce, aby se to ustálilo, že jedna dávka mi nepomůže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 17:13

Ještě připisuji dotaz za jak dlouho s vámi Dr. začal něco dělat? a co??

• Citovat
  • Upravit
4224
27.5.13 17:20

Mě se teď ptal, jestli chci hormony nebo to necháme až jako poslední řešení…když vím co jsou za sviňstvo v HA, tak jsem odmítla, že to zkusím tou přírodní léčbou… dělají i alternativní medicínu a používají nějaké lékařské houby… já ještě počkám do října… to mám jít na další kontrolu a do té dobu budu dlabat Gynex… pak si řeknu o nějaký řešení… třeba ty houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 17:46

@VeHE A jak dlouho máš nepravidelnou MS?

• Citovat
  • Upravit
4224
27.5.13 20:34

Od října 2012…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
28.5.13 13:06

Ahoj, u mě to začala dr řešit ještě dříve, než jsme se začali snažit…řekla jsem ji, že v létě bychom rádi začali, ale mám hodně nepravidelný a dlouhý cyklus (v létě to budou dva roky, co jsem vysadila ha, ale pořád se mi to nesrovnalo! Ale je to lepší - místo 90 dní třeba 50 :)) no a dr mi tedy v zimě nasadila orgametril do léta, zatím to celkem pomáhá, do 40 dnů to dostanu, ale podle mě to neřeší příčinu, sice to funguje, ale jen když to beru…zkusila bych být tebou gynex nebo kontryhelový čaj, něco přírodnějšího :) mě teď čeká poslední měsíc těch hormonů, pak uvidíme, kdy to dostanu, když to nebudu brát, ale chci si určitě koupit gynex a kontryhel začínám pít už teď…
kdyby ti ten gynex nepomáhal, tak bych tam po pár měsících zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 17:23

Ahoj. chtěla bych se zeptat co vám Dr. předepsal na úpravu cyklu? a jak dlouho jste to brali? a srovnala se vám MS když už jste léky přestali brát?
dal vám i léky na ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
4224
14.7.13 15:18

Na oboje jsem dostala přírodní přípravek Cordyceps - na úpravu i ovulaci funguje… pro kontrolu si měřím bazální teplotu a MS přišla 30DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 21:57

Ahoj holky,
poslední 4 měsíce - od doby, co jsem vysadila antikoncepci mám rozházený cyklus - s tím jsem počítala, jen jsem čekala, že touhle dobou bude již vše v pořádku. Tak začínám mít trochu obavy. :oops:

Podělili by jste se se mnou prosím o osobní zkušenosti? Jak dlouho trvalo vašemu tělo se srovnat, popř. bych prosila o radu, jestli je můj stav běžný, nebo mám raději zavolat na pomoc doktorku… :nevim: )

Cyklus vypadá takhle: 7 MS a 16dní pauza - 9 MS a 10 pauza - 12dní MS a 14dní pauza - 10 dní MS a 15 dní pauza a poslední MS trvala jen 5 dní

Jsem z toho nervózní, protože mi přijde, že je to snad 2× do měsíce. Navíc se snažím vypozorovat OVU, což v současném stavu je docela obtížné, tak moc nevím co dál… :?

• Citovat
  • Upravit
31594
29.7.13 22:04

Zpočátku to délkou připomíná anovulační cykly, což není nic neobvyklého, ale trochu se to natahuje, takže už by se to mohlo rovnat. Zkusila bych měřit BT, tak zjistíš, zda ovu vůbec probíhá. Pokud ne, šla bych k dr, že nemám ovulaci, klasika je předepsání nejdřív utrogestanu na úpravu cyklu, případně dalších hormonů na ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.7.13 22:22

Taky jsem to teď řešila a fakt bezvadně mi zabírá Gynex. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 22:36

@Gladys Dobře, první krok bude teda konečně koupit ten teploměr. :lol: Tak moc děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3441
30.7.13 08:44

Já Ti poradím jedinou věc - kontryhelový čaj. Já jsem vysadila ha před rokem, 1. mšs. 28 dní, 2. měs. 58 dní, pak to bylo nějak 15 - 45 dní a až jsem začala pít kontryhel, tak se mi to ustálili na cca 32-35 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí