Nepřestavajicí rýma

15.5.12 07:54

Nepřestavajicí rýma

Dobrý den Maminky,
mám syna je mu 5 měsíců a tyden od chvile co mi ho donesli poprve po porodu ma ten nas maly všivak rymu a kycha už nevim co mam skusit . Měli jsme antibiotika na preléčení máme fenistil kapičky na alergie ja i přítel jsme alergici se sennou rymou a astmatem mám podezřeni že to ma maly sennou rymu ale nevim zda je možne že by se projevovala od narozeni…Mám problém mu to odsát odsavačka mi z nosiku neco vezme ale jakmile vypnu vysavač a maly se nadechne ma nosik zase plny…nejhorši je to přes noc kolikrát se mi stalo že sem musela v noci rychle odsavat protože maleho mi ten soplik natahoval přes den to tak strašné neni noc je horši nemate stim někdo zkušenost poradily by jste mi nějakou věc nebo něco co můžu dělat dě :,( kuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
15.5.12 09:04

můj syn měl zadní rýmu, v noci jsem odsávala třeba 5×…u nás to bylo mléčnými výrobky, hodně se i přepíjel, ublinkával, syn má intoleranci kr.mléka. po vysazení z mé stravy rýma postupně zmizela, soplíky má ale furt i kýchá, dýchací alergie ho podle naší čínské mudr bohužel neminou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.5.12 09:05

jinak klasická rada je zvýšit pod hlavou - klín do postýlky a dávat hodně na bříško, aby rýma tekla ven, 5× denně kápnout do nosu, chvilku počkat a odsát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 09:17

postylku kvuli zakuckavani se hleny mame o 10 cm vys po dhlavou na brisku je skoro porad protoze se sam toci a nejvic se mu tak libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.5.12 10:21

jasně a nejíš tedy moc mléčných výrobků? ty zahleňují i když není alergie nebo intolerance. tak dlouho rýma je opravdu problém. co na to mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 20:39

Pani doktorka se spise priklani k senne ryme vzhledem k tomu ze prvni tyden malemu rymu prelecila antibiotiky myslela ze to ma z toho ze si loknul nosem plodovky ale antibiotika nepomohla po tom co jsem zacala ja jist silnejsi prasky na alergii malemu ryma presla a ted se obevila znova neni hlenovita nebo tak je to spis voda nic vic neodsaju jen vodu a stejne hned po odsani chrci pres nos znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.5.12 20:49

tak to souhlasím s doktorkou, jestli je to vodovité, tak to fakt vypadá na alergii :roll: no my s tím teda ale taky budem bojovat, dneska to má každej druhej, bohužel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 21:01

malej bude asi alergik po nas oba jsme alergici astmatici se sennou rymou pritel je silny astmatik a alergik takze u nas je na 70 procent jiste ze to bude mit vsechno po nas a do toho ma chlap jeste atopickou vyrazku od narozeni jen to doufam ze nas nepotka a ze maly bude v tech zarivych 30 procentech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.5.12 21:03

hmm nic moc vyhlídky :hug: , my to taky v rodině, jen teda z mé strany, ale ekzém i trochu dýchací alergie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek