Hezké dopoledne všem,
jdu si sem pro radu. Trápí mě nestálý silný výtok. Na gyn mi řekla mi má doktorka několikrát dělala stěry a testy s tím, že nakonec mi bylo řečeno, že je to normální. Je to vážně nepříjemné, protože musím neustále nosit slipové vložky, které musím měnit, co chvíli. Nemohlo by to být jen špatným ph? Nebo myslíte, že by se hodilo brát nějaké doplňky stravy, či probiotika na posilnění? Popřípadě budu ráda za nějaké konkrétní, co vám pomohly!
Mít neustále mokré spodní prádlo je vážně otrava..nevím, co s tím. Za rady budu moc ráda!!
Podívej se na stránky Gynella . Tam mají výborné produkty na tyto problémy, já teď měla balíček Gynella Solution na opakované vaginální potíže a konečně se mi ulevilo po všech stránkách .
Hezké dopoledne všem,
Popřípadě budu ráda za nějaké konkrétní, co vám pomohly! 

jdu si sem pro radu. Trápí mě nestálý silný výtok. Na gyn mi řekla mi má doktorka několikrát dělala stěry a testy s tím, že nakonec mi bylo řečeno, že je to normální. Je to vážně nepříjemné, protože musím neustále nosit slipové vložky, které musím měnit, co chvíli. Nemohlo by to být jen špatným ph? Nebo myslíte, že by se hodilo brát nějaké doplňky stravy, či probiotika na posilnění?
Mít neustále mokré spodní prádlo je vážně otrava..nevím, co s tím. Za rady budu moc ráda!!