Nepřihlášený pejsek

24.1.25 22:41

Nepřihlášený pejsek

Ahoj všichni. Mám dotaz :? Máte dvou ročního pejska. Očkovaný, čipovaný všechno v pořádku, mazlíček, miláček :srdce: Bohužel jsem měla nějaké problémy, potom zapomínání atd atd však víte jak to chodí :think: a ještě jsem ho nepřihlásila, chtěla bych se zeptat, když bych ho přihlásila až teď dohledají někde, že ho máme už druhým rokem? Chci už mít vše v pořádku, jen už mám strachy že dostanu pokutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2344
24.1.25 22:46

Tak to netusim. proste bych tam prisla a chtela zaplatit tento rok. museli by se te asi vylozene ptat. nikde to vyhledavat nebudou.
My meli tenkrat psa od rijna a sama ta urednice (sousedka)rekla at to uz neresime a prijdem az po novem roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.1.25 22:47

Pokutu nedostaneš, zaplatíš i za ten minuly rok a budeš to mít v pořádku. Je to pár stovek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever

V očkováku jsi jako majitelka, na obci budou chtít očkovák. Holt doplatíš dva roky, případně třeba se s tebou nějak domluví. Ptala bych se přímo na obci

• Citovat
  • Upravit
Katrinever

@Viktorka33 jak kde. Hodonín 1200 kč na rok. Dědinka kde bydlím ja, 350 na rok.

• Citovat
  • Upravit
1707
24.1.25 22:51

@Katrinever 1200 beru také jako pár stovek za rok. Raději bych šla s pravdou ven a zaplatila i loňský rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 23:40
@Streetcheeks píše: Více

Za určitých podmínek nemusíš mít psa přihlášeného.
My psa nemáme přihlášeného a nikdo to neřeší a vědí o něm. Jsme malá vesnice

• Citovat
  • Upravit
Katrinever
24.1.25 23:43
@Anonymní píše: Více

Přihlásený být musí. A to do 15ti dnů od pořízení. Ale jsou situace kdy může být majitel osvobozený od poplatku. Ale známku mít musí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.25 23:55

@Streetcheeks resila jsem loni. Zapomnela jsem prihlasit psecka. Zpetne po me nic nechteli. Pani byla velice mila.
Jen musite prihlasit v miste tr. bydliste.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
25.1.25 00:38

Můj pes byl 2 roky psaný u partnerovy babičky na vesnici, pak jsme se rozešli, tak jsem si ho hlásila na úřadě a nikdo nic neřešil, nedohledával… neměla bych z toho stres, oni jsou rádi, že to vůbec někdo platí.

• Citovat
  • Upravit
25.1.25 00:59

Děkuji moc za odpovědi, v únoru to hned začnu řešit, jen jsem se bála pokuty, jsem totiž matka samoživitelka :? Tak snad to bude v pořádku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
25.1.25 06:46

Podle mě na úřadě nezjišťují, odkdy psa máš. Prostě ho přihlásíš a zaplatíš na rok. Přihlašovala jsem dva psi a na nic se mě neptali, očkovák taky nechtěli.

• Citovat
  • Upravit
41930
25.1.25 06:53
@Katrinever píše: Více

Známky už nejsou. Musí být čipovaný a přihlášený. U nás očkovací průkaz chtěli vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41930
25.1.25 06:58
@Anonymní píše: Více

Pes musí být přihlášený vždy. Za určitých okolností nemusíš nic platit. Že to neřeší u vás na malé vsi není směrodatné. Až nastane problém, pak se budete divit vy i oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
25.1.25 07:00

U nás očkovací průkaz nechtějí. Prihlasovala jsem 5.leteho psa nikdo se mě na nic neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný