Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zálohy určitě platit bez ohledu na to, jestli vám přišlo nebo nepřišlo vyúčtování.
Platila bych dal jako doteď. Ke konci roku toho teď budou mít hodně, ale ty bys zbytečně dlužila. Max ti vrátí nebo doplatis nějaký nedoplatek, kdyby to při vyúčtování zvedali.
Zálohy platím non-stop v plné výši
takže asi takto bych postupovala dál
Já teď nevím, jestli to máme u elektřiny nebo plynu, ale ta poslední záloha se neplatí a je v podstatě až součástí vyúčtování. Tedy platím 11× zálohu a pak čekám na vyúčtování. Ale máme tedy PRE a PPAS.
Tak jsem na to koukala a je to elektřina. V lednu neplatím nic a v únoru pak záloha + platba podle vyúčtování, tedy navíc nedoplatek nebo ponížená záloha o přeplatek. Zálohy mám předepsané únor až prosinec.
Ahoj. Jestě nám nepřišlo vyúčtování od ČEZ. Poprvé za dobu odběru nemáme vyuctovani na elektrinu a ani plyn. Takze nemam tuseni, co delat.
ne, ze se na to tesim
ovsem nechci zadne problemy.
Na elektriku je stále v online ČEZ platná záloha, ale plyn uz není stanoven - pise mi to, ze mam pockat na vyuctovani.
Nemohu se dovolat, prijde mi sms, ze maji mnoho zadosti k vyrizeni.
Chci se tedy zeptat, plyn tento mesic neplatit nebo se tam proste snazit dovolat?
A elektrinu poslat jak je daná záloha?
Vsichni kolem nás už mají vyúčtování a my nic.
Diky.