Nepřišlo vyúčtování

Anonymní
14.12.21 14:09

Nepřišlo vyúčtování

Ahoj. Jestě nám nepřišlo vyúčtování od ČEZ. Poprvé za dobu odběru nemáme vyuctovani na elektrinu a ani plyn. Takze nemam tuseni, co delat.
Na elektriku je stále v online ČEZ platná záloha, ale plyn uz není stanoven - pise mi to, ze mam pockat na vyuctovani.
Nemohu se dovolat, prijde mi sms, ze maji mnoho zadosti k vyrizeni.
Chci se tedy zeptat, plyn tento mesic neplatit nebo se tam proste snazit dovolat?
A elektrinu poslat jak je daná záloha?
Vsichni kolem nás už mají vyúčtování a my nic. :nevim: ne, ze se na to tesim :D ovsem nechci zadne problemy.
 Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
14.12.21 14:16

Zálohy určitě platit bez ohledu na to, jestli vám přišlo nebo nepřišlo vyúčtování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
14.12.21 14:30

Platila bych dal jako doteď. Ke konci roku toho teď budou mít hodně, ale ty bys zbytečně dlužila. Max ti vrátí nebo doplatis nějaký nedoplatek, kdyby to při vyúčtování zvedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.21 15:00

Zálohy platím non-stop v plné výši :think: takže asi takto bych postupovala dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.12.21 15:16

Já teď nevím, jestli to máme u elektřiny nebo plynu, ale ta poslední záloha se neplatí a je v podstatě až součástí vyúčtování. Tedy platím 11× zálohu a pak čekám na vyúčtování. Ale máme tedy PRE a PPAS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.12.21 15:21

Tak jsem na to koukala a je to elektřina. V lednu neplatím nic a v únoru pak záloha + platba podle vyúčtování, tedy navíc nedoplatek nebo ponížená záloha o přeplatek. Zálohy mám předepsané únor až prosinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová