Jaké máte zkušenosti s nepromokavým prostěradlem v postýlce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SasankaB
9.9.13 21:32

nepromokavé prostěradlo

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s nepromokavým prostěradlem v postýlce. Nevím zda koupit nepromokavé prostěradlo, nebo chránič matrace a na to obyč. prostěradlo. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
9.9.13 21:34

Dávala jsem pod kasické prostěradlo igelit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
9.9.13 21:34

@SasankaB www.littleangel.cz
Maji dobre ceny a je to ceska firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.9.13 21:35

Pod natahovací prostěradlo jsem dávala přebalovací podložku - ublinkávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
9.9.13 21:36

Já jsem koupila v IKEA nepromokavé prostěradlo, a mám s ním ty nejlepší zkušenosti. Je trochu menší než prostěradlo, ale vůbec to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
@SasankaB píše:
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s nepromokavým prostěradlem v postýlce. Nevím zda koupit nepromokavé prostěradlo, nebo chránič matrace a na to obyč. prostěradlo. :think:

Mě přišel lepší ten chránič matrace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387

Ahojky, já jsem si koupila jedno tohle prostěradlo, a pak jeden chránič matrace. Střídala jsem to. Prostěradlo mi pak přišlo i lepší, protože ten chránič matrace se občas shrnul nebo se tam trochu pomačkal tak jsem to tam musela rovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037

Mam jen nepromokavy prosteradla a supr :palec: Igelit se zhrnuje a musi se furt rovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.9.13 21:39

Mam chranic co ma nasite gumy v rozich takze se krasne pridela na matraci a nikam neklouze. Kupovala jsem na mimibazaru okolo 300Kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
9.9.13 21:39
@katkask píše:
Ahojky, já jsem si koupila jedno tohle prostěradlo, a pak jeden chránič matrace. Střídala jsem to. Prostěradlo mi pak přišlo i lepší, protože ten chránič matrace se občas shrnul nebo se tam trochu pomačkal tak jsem to tam musela rovnat.

Fak?,Mě se to vůbec neshrnuje, ani nemačká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.9.13 21:45

Mám oboje a prostěradlo mi přijde lepší, protože se nehrne, chránič matrace asi jak který.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
9.9.13 21:45

To nepromok. prostěradlo schne dýl než chránič + prostěradlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
9.9.13 21:47
@statecna.oslice píše:
To nepromok. prostěradlo schne dýl než chránič + prostěradlo?

Ten chránič stačí jen otřít, nepere se. Uschne to za chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
9.9.13 21:47

Ja hledala prosteradlo na velkou 90*200 cm a je to hodne cenove nahoru a dolu jak kde za ty same si jsou schopny nedke uctovat 380 jinde zas 900 Kc. Takze doporucuju prohledat obchudky. A dokonce jsem dostala tip ze snad prodavaj i ve zdravotnich potrebach. konkretne tyhle velkz okolo max. 400 Kc. Vypravuju se tam uz tyden. Jedno uz mam koupila jsem site na zakazku za 300 Kc nicmene je bohuzel o neco mensi a obcas se shrne roh…takze druhe chci zkusit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
9.9.13 21:49

@boball jo hrnul, nekoupila jsem právě ten s těma gumama, má to menší rozměr než celá ta matrace, takže proto.

Jsem spíš pro to prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný