Jaké máte zkušenosti s nepromokavým prostěradlem v postýlce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
31.1.18 23:28

@selia tohle není nějaká vložka nebo tak něco, je to jakoby prostěradlo a fakt funguje a je super..kolikrát měla dcera nehodu :zed: my nové matrace a úplně v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
31.1.18 23:31

A vam se na tom dobre spi? @b22 spala si nekdy na igelitu? Dobry? Bylo ti to prijemne?

Na dovolene jsme meli chranice a bylo to strasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.2.18 06:48
@medunka23 píše:
ta má natahovaci jen ne?? Jinak souhlasím, fakt neprotece když se stane nehoda

Na malou postylku meli i rovne, ale je fakt, ze uz je to nejaky rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.2.18 07:36

@b22 Tak to je hnus. To bych teda dítěti nikdy neudělala. Nepříjemné, zapaří, fuj.

@selia A můžu se zeptat, proč chceš toto a ne natahovací? Chápala bych u velké postele (140 cm šířky a víc), to se natahovací někdy blbě vyměňuje… ale na normální posteli to máš za chvilku. Myslím, že bude natahovací i praktičtější: jen tak se neshrne, takže ochrana je lépe zajištěna.

My máme pro dceru toto http://www.nepropustne-prosteradlo.cz/…-prosteradlo. Měla jsem i nějaké levné froté „pogumované“ (Jysk?), a taky mě hrozně frustrovalo, že to nedýchá - jako dokud byla dcera v malé postýlce, tak jsem ho dopoužívala, ale na „dospělou“ postel jsem už investovala do tohohle kvalitního. (Já ho používám taky, a dcera má od nich i povlečení na péřovou peřinu.)

PS: IKEA rovné má i dneska, je to tohle http://www.ikea.com/…ts/40143304/, ale protože ví, že není správné, aby dítě mělo „igelit“ pod hlavou, je to jen takový pás - dává se napříč do spodní části postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.2.18 08:20

@Slečna Ferka TY „tvoje“ vypadají krásně, dík, ukládám do oblíbených. Jinak já kupovala v makru, výrobce nevím, ale taky spokojenost, ale já je tedy používám fakt jako chránič a ne jako prostěradlo, na tom mám ještě takový ten prošívaný chránič, aby se to mělo kam vsáknout a přes něj klasické prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24165
1.2.18 08:41

@selia je to cca 6 let, když dcera byla malá, tak jsem kupovala v podstatě obdélník s gumami na rozích, bylo to nepromokavé. Také máme z Ikei nepromokavé natahovací. Používám obojí, ale více mi vyhovuje to natahovací z Ikei.

Kupovala jsem to tenkrát s látkovými plínkami na jednom e-shopu, ale nyní jsem ho tam už nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
1.2.18 09:11

@Slečna Ferka prosím tě, jsi spokojená s tím povlečením? Prostěradla mám taky a jsou fajn, ale z povlečení mám trochu obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.2.18 10:45

@Zireael Tak já v nich nespím, koupila jsem je dceři, ale nestěžuje si. Jako není to satén, trochu blbě se to pere, resp. suší (to z prostěradel víš), ale je to docela v pohodě. Sama bych si to klidně dala (mám prodlouženou peřinu, tak nemůžu).

Jen teda teď spí pod nějakou dekou z Dormea, kterou jsme dostali zdarma k mojí matraci :zed: a ona se jí odmítá vzdát :mrgreen: Povlečením to ale nebude… Polštář používá, a každou chvíli ocením, že se mi „neprolila“ do sypku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
1.2.18 11:12

@Slečna Ferka Díky. My sice máme polštáře a peřiny, co můžou do pračky, ale je jednodušší vyprat jen povlečení, tak nad tím uvažuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
1.2.18 12:12

@xjuklickova @Slečna Ferka a můžete mi dámy říct, jaký je to rozdíl? Já nevím, já měla to pogumované prostěradlo a bylo to otřesný a ještě se to hrnulo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.2.18 12:49

@b22 Tohle je nějaký mikromateriál, je to měkké jako látka (poddává se to), když na tom spím, vůbec necítím, že spím „na gumě“, a i cíchy jsou zvenku normálně měkké. Jsou jinak poddajné než látka, ale nevadí to. Jen při praní, resp. sušení se to chová jako „pogumované“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
1.2.18 13:04

@Slečna Ferka Jé to poslední z Ikey by mohlo být, vypadá to jako ono. nechci natahovací, protože dám velikost na postýlku napříč velkou posteí, takže malý to má jen pod zadkem a když se v noci počůrá, vyměním za druhé, nemusím sundavat velké rpostěradlo, atd., je to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
1.2.18 14:23

@b22 no obrovsky rozdil. Spat na igelitu bych nechtela, jak jsem psala, vadi mi i ty chranice, ale dala jsem to. Pri představě ze spim na pytli, tak me omyji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
1.2.18 14:48

@Slečna Ferka to máte asi něco jiného, já jsem tenkrát koupila takovou gumovou podložkou a teda vůbec to nevetralo, bylo to tlusté a a spát se na tom skoro nedalo, ale bylo to určené pro děti, měla jsem to tam asi mesic a vzdala jsem to…teď mám teda matrací zabalenou v obalu, ale nikdo na tom nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.2.18 15:03

@b22 Já popisuju to Nepropustné prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný