Neříká si na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A dřív na nočních chodil normálně nebo se to naučil až teď nedávno? Mě totiž dcera (2roky) se naučila chvilku před 2.rokem chodit na nočník. Přišlo to samo od sebe. Dřív mi nočník bojkotovala a jeden den sama od sebe se zvedla a šla na nočník. Asi za měsíc a půl se začala počůrávat pokaděná taky občas byla. Nenadávala jsem ji za to ale jen jsem ji zdůraznila, že musí chodit na nočníček. Samozřejmě to nepomáhalo a počůrávala se dál. Potom to do 14-ti dnů přešlo a teď chodí zase krásně a vždycky si řekne. Ještě si stihne poručit jestli chce na nočník nebo na záchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agi20 tak nas mladej taky jde sam od sebe na nocnik (vcera mu byli 2) uz tak 1,5 mesice ale jak ma kalhoty tak se pocura nebo pokaka, kazdych 5min. se ho ptam jestli chce curat, venku stavime u kazdyho stromu a stejne se vzdy zdoji ale jak ma holou prdku tak je to v pohode. mala si sama stahne katata a jde curat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 jojo malá řekne zase aa a už valí
Sundá tepláky, kalhotky a jde si sednout. Když jsme venku tak to samý. Buď mě upozorní a já jdu s ní a nebo sama jde a čupne si na trávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agi20 no to ja ho prave nemuzu naucit, uz taky nevim jak snim dal. kdyz je doma nebo venku hambatej tak jde sam od sebe (bud na nocnik nebo ke stromu) a jeste jakoby rekne ale jak ma kalhoty tak je konec, pritom mu porad rikam „nemas plinu, nechces curat, pojd pocurat strom atd.“ ted jsem mu na doma zacla davat slipy, jestli by se to nenucil, ale zatim bez uspechu vzdy se zdoji, ikdyz mu durazneji reknu ze ma curat nebo kakat na nocnik, neustale mu ukazuju ze si musi stahnout katata a pak curat, stejne bez uspechu. ted uz nemuzem ani ven bez pliny, ochladilo se tak by akorat nastydnul kdyz by se pocural.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj začal chodit na nočník až před měsícem a taky nevolal, prostě se šel vyčůrat nebo vykakat sám, volat začal až teď nedávno. chce to čas, uvidíš že za pár týdnů volat začne, holt se musíš ptát a nebo posadit a nechat sedět. Kalhoty se naučil si sám sundat teprve minulý týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 píše:
@lumáťa to si pockam na rady, mame doma to samy. kdyz ma holou prdku tak se vycura sam na nocnik s bobkem to je uz horsi, ted jsem mu zacla davat slipy aby se naucil ze si to musi sundat, zatim se nedari ale snad to brzo pochopi
Taky doufám…uf uf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 Myslím, že to přejde samo. Uvidíš jak mu za chvilku bude vadit, že je v počůraným. Malá když se počůrala tak vždycky začala plakat protože ji to taky vadilo. Já jsem chtěla už zrušit plinky na noc ale teď se je malá nachlazená tak se začala počůrávat v noci.
Příspěvek upraven 24.09.12 v 09:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je to vidět, jak chodil oblečený-neoblečený.
Je potřeba vydržet a obrnit si nervy, nedávat plínku už ani na vycházku, všude sebou brát 2-3 oblečení náhradní, do auta či kočárku dát podložky proti počůrání, vyčůrat se před nasednutím a tak…Ono to jde pak rychle, když se do nich jde důsledně a vydržíme ![]()
Přeji rychlé odlenkování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivoka píše:
Tady je to vidět, jak chodil oblečený-neoblečený.
Je potřeba vydržet a obrnit si nervy, nedávat plínku už ani na vycházku, všude sebou brát 2-3 oblečení náhradní, do auta či kočárku dát podložky proti počůrání, vyčůrat se před nasednutím a tak…Ono to jde pak rychle, když se do nich jde důsledně a vydržíme
Přeji rychlé odlenkování
Děkuju za názornou ukázku
Kdes ty „nadkolenky-podprdelky“ sehnala?
No, nedávat plínky ani na ven?
No asi más pravdu…ale bude to očistec hlavně pro mě.
Do auta plínu musíme, tam usíná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivoka Ty nadkolenky by se nám taky hodily. Přemýšlela jsem, že už vytáhnu punčocháče ale příjde mi to ještě brzo ale ty nadkolenky by se hodily. Ještě jsem je nikde neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je koupila na MMB asi za 50,–/ks stačily troje. i dvoje by stačily. Trošku je měl pevnější v lemech ale žádnou újmou netrpěl, hlavně, že mu bylo teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivoka píše:
Já je koupila na MMB asi za 50,–/ks stačily troje. i dvoje by stačily. Trošku je měl pevnější v lemech ale žádnou újmou netrpěl, hlavně, že mu bylo teplo.
Ok, děkuju. Právě jsem je viděla na netu o hodně dražší. Mám trochu silnější dítě, má i silnější nožičky, tak to bude asi trošku problém.. uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě až později došlo, že by šlo ustřihnout z nějakého svetru rukávy a dát tam gumu, venku s tím trajdat nebudete a doma je to fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja jsem nadkolenky taky nesehnala, ale ustrihla jsem spodek mych nadkolenek vcetne paty a tu horni cast jsem mu natahla na nozicky az ke stehnum-takze ma cele nozicky v teple a na chodidla jsem mu dala jeho ponozky. ![]()
- Citovat
- Upravit
@herinkoj píše:
Jo a když se ho zeptám, důrazně tvrdí, že nechce a popojde pár metrů a je mokrej-)
úplne jako u nas doma - i jak jsi psala v predchozich prispevcich (synovi je 22mes.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit