Kakání do kalhot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.10.10 21:02

kakání do kalhot

Ahoj holky, prosím o radu, mám dvouletou holčičku, co už 4 měsíce zvládá čůrání na 99% bez nehody, ale kaká vesele do kalhotek- plínu nechce a když jí ji nasadim, tak si ji dokáže sama sundat, do nočníku se jí povede vykakat vyjmečně, kaká 4*denně, takže večer už jsem na zhroucení,motivace sladkostma nikam nevede- nemá nic tak oblíbeného a ono celkově jídlo není její hoby, tak už nevim, jak jí to vysvětlit, aby kakala do nočníku nebo do normálního záchodu, připadám si jak debil, když jí každý den vysvětluju to samé a nikam to nevede :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6412
6.10.10 21:10

Já si myslím, že děti k tomu musí dospět samy. Někdy jde dřív zvládat kakání, někdy čůrání, málokdy oboje najednou. Já bych teda rozhodně 4× denně nepřevlíkala a nevysypávala hovínka. Prostě bych dala plínku, zalepila izolepou a na chvíli další pokusy odložila.:-))
Můžete zkusit motivaci něčím jiným než sladkostmi, třeba malovat sluníčka za každý bobek do nočníku a až bude 10 sluníček, tak kupit nějakou malou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.10.10 21:16

Z mé zkušenosti radím VYDRŽ :wink: !!
Terka taky zásadně kadila do kalhotek a teď si zničeho nic začala říkat na nočník. Až po 3 roce!!! :oops:
Ale zase řešíme noční počůrávání. Jinak na 100% ve dne bez plínek, jen to spaní :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 21:19
Marpe píše:
Z mé zkušenosti radím VYDRŽ :wink: !!
Terka taky zásadně kadila do kalhotek a teď si zničeho nic začala říkat na nočník. Až po 3 roce!!! :oops:
Ale zase řešíme noční počůrávání. Jinak na 100% ve dne bez plínek, jen to spaní :-(
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
6.10.10 22:42

jo nejlepsi je vydrzet..mala to taky delala cca dva mesice nez si rekla..ted mame opavny problem ze i try dny kakani zdrzuje a vykaka se,az jak je kousek uz v kalhotkach..bricho ma nafoukle a min 20× se vyslece,ze uz chce a pak zase oblece.i v noci me budi,svliknu ji a zacne brecet,ze za chvili.. dneska uz jsem to nevydzela a sla k mudre a stejne jsem se nic dozvedela noveho.. takze ver,ze radsi kakat kdekoliv,nez jednou za pet dni!! csem se to nauci,neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.10.10 22:45

Ahoj, resim zrovna to same.. Domca bohuzel neni ten typ, co ze dne na den sunda plinu a hura na nocnik :lol:

U nas se teda nocnik vzal na milost az v lete, tusim v cervenci.. :wink:
Posledni dobou je s curanim v pohode, bez nehod, kdyz si rekne v garazi, tak v pohode vydrzi vytah a az domu.. I v herne si rekne a nezapomene se..

Aaaale to kakani, proste jakmile potrebuje kakat, tak to udela :roll: Kdyz je doma, tak vetsinou rekne 10× bobek, sedne na nocnik, vstane, ze neni 8-) a pak to bud stihne, nebo to z nej rovnou za pochodu na nocnik vypadne, na nocniku totiz rozhodne nevydrzi sedet dyl nez minutu :wink:
Venku nebo v herne to vubec neresi, obcas i bobek rekne, ale vetsinou vidim, jak v koute tise tlaci 8-) uff, k tomu se samozrejme pocura, jak tlaci, takze letime prevlict na zachod :roll:

Driv kakal i 5× denne, takze ted jsem fakt rada, ze to posunul a je to i 1× za 3 dny… Ale vadi mi to stejne jako tobe, uz jsem fakt premyslela, ze taky zalozim diskuzi.. Ale spis jen tak pro uklidneni, vim, ze se to casem nauci, ale ted me to fakt nebavi, pokazde, kdyz jdeme treba do detskeho koutku, tak uz premyslim, jak se pokaka a tak :oops: :roll:

Motivace u nas taky moc nefunguje, na zacatku si za curani lepil na nocnik samolepky, to ho bavilo, ale na bobek to vubec nezabira :mrgreen:
Bonbony nezna, to mu nedavame, na dovce objevil gumovy medvidky, tak jsem zkusila ho namotivovat, ze kdyz bude delat bobek do nocniku, tak mu koupim pytlik medvidku :oops: Sam mi i rekne, ze bobek se dela do nocniku, ukaze, ale pak se vesele venku vykaka do kalhot :oops:
Ale vcera uz zahlasil bobek a pak teprve kakal, takze snad se to posouva k lepsimu..

Teda omlouvam se za roman, ale jen jsem chtela povzbudit, ze v tom nejsi sama a ze se to teda snad casem spravi, jak pisou holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.10.10 22:46

Tak my máme přesně opačný problém, kakáme bez problémů, ale těch pročůraných tepláčků. Hrůza. :roll: I když říká si i na to čůrání, jen to většinou nestihne doběhnout. A dnes už se nám to podařilo dokonce dvakrát, takže úspěch. :palec: Každopádně, jak už někdo psal, určitě bych vydržela, přijde určitě co nevidět čas, kdy jí to začne vadit. Já se také snažím mít pevné nervy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
6.10.10 22:52

viki taky nez se naucila zavolat si brzo,tak si pokazde cvrnkla do kalhotek a az pak zavolala,ale casem se naucila rikal i bez cvrnkani:-D ale byly to taky nervy,kdyz jsem nekde jeli nebo tak,tak s sbou plno kalhotek a strampliku na prevleceni:-D s tim kakanim jsem opravdu zoufala,protoze mam strach aby se ji neco nestalo s briskem nebo strivkama.. a hlavne ona kvuli toho nechce ani curat potom..vydrzi i 5-6hodin necurat.. a to piju muzu rict,ze dost oproti jinym detem dost,co tak slysim a ctu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
6.10.10 22:57

Ahoj tak já jsem zrovna chtěla poradit metodu odměn a to zrovna nefunguje :think: , u nás to právě probíhalo zrovna tak, čůrání dcerka už celkem zvládala, ale kadila minimálně 2× denně do kalhotek a to ještě většinou tak, že si někde tiše v koutku sedla a tam si kadila… :-? , nakonec u nás právě asi po měsíci zabraly ty odměny, dostávala pár gumových bombonků vexty. Možná bych zkusila jak tu někdo psal ty samolepky nebo malovat puntíky, sluníčka a za nějaký ten počet pak malou odměnu. Ale v každém případě vydržet!!! Vím, jak je to těžké, ono přemáchnout pročůrané kalhotky nebo tepláky není nic tak hrozného jako ty pokaděné :-? Tak hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.10.10 23:47
Petorka píše:…ale kadila minimálně 2× denně do kalhotek a to ještě většinou tak, že si někde tiše v koutku sedla a tam si kadila… :-? ,

Joo, to mi povidej, nejlepe v kuchynce v herne pod schodama na klouzacku, uz to mam vymaknuty, jak tam stoji potichu jako pena a pak rika „mami pryc“, tak vim, ze je nadilka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 05:50

Podle mých zkušeností to chce čas. Malý to dělal taky a dlouho, pak nás napadlo dát ho vykakat do záchodu s dětským prkýnkem a bylo po starostech, zalíbilo se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.10.10 08:12

tak mi tohle řešíme taky,…akorád náš problém je že si o záchod neřekne,jelikož moc nemluví …a je mu jedno co má v kalhotech,dokáže tam mít bobana celej den a vůbec mu to nevadí,takže co neodchytnu,máme v klahotech a jde mi z toho hlava kolem,pořád jen převlíkáme,tak 4× denně…nepomáhá nic,kokina moc nejí,na zadek občas dostal lepanec,ale taky bez výseldku…je mu to prostě jedno…chodíme i na záchod,ráno kaká na hrnec,…no ale je mu to prostě jedno co má v kalhotech,už si taky nevíme rady… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.10.10 08:23

holky tak já vas uklidním řešila sem to samé..čurala krásne do nočníku, kadila jen do kalhot…nekam zalezla apak šla jak ferda a už sem vedela že má ranec…vyzkoušela sem vše,,,vysypat do nočníku jásat jako že to udelala tam..to na me koukalaale jak na vola :oops: …i dostala na zadek za to, i byla pod sprchou, .....až mi jedna holčina řekla že její známá to řešila tak že dala kalhotky malé vyprat.......naše se toho totiž desne štítila..a řvala už jen když sem jí nadávala a ukazovala sem jí pokadené kalhotky…byla sem stoho neštastná.........dalasem jí vypratty kalhotky..postavila jí nahou do vany..pustila vodu..dalají kalhotky at si je tam šmidlí…jasne že je nevyprala…ale tím jak seštítila byl to velký trest.....zlomily jsme to asi 3-4 mes…před třetím rokem…dvakrát vyprala…a jako když utne..začala chodit na nočník…od te doby už v kalhotech ranec nenosíme :wink: :wink: ......me to praní jejích pokadeních kalhotek přišlo mene drastické než jí dat na zadek nebo máčet zadek......tak hodne štestí.. a nebojte třeba u vástento zpusob nepomuže..ale určite n aneco příjdete a příjde to ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.10.10 09:41
petra.lovosice píše:
holky tak já vas uklidním řešila sem to samé..čurala krásne do nočníku, kadila jen do kalhot…nekam zalezla apak šla jak ferda a už sem vedela že má ranec…vyzkoušela sem vše,,,vysypat do nočníku jásat jako že to udelala tam..to na me koukalaale jak na vola :oops: …i dostala na zadek za to, i byla pod sprchou, .....až mi jedna holčina řekla že její známá to řešila tak že dala kalhotky malé vyprat.......naše se toho totiž desne štítila..a řvala už jen když sem jí nadávala a ukazovala sem jí pokadené kalhotky…byla sem stoho neštastná.........dalasem jí vypratty kalhotky..postavila jí nahou do vany..pustila vodu..dalají kalhotky at si je tam šmidlí…jasne že je nevyprala…ale tím jak seštítila byl to velký trest.....zlomily jsme to asi 3-4 mes…před třetím rokem…dvakrát vyprala…a jako když utne..začala chodit na nočník…od te doby už v kalhotech ranec nenosíme :wink: :wink: ......me to praní jejích pokadeních kalhotek přišlo mene drastické než jí dat na zadek nebo máčet zadek......tak hodne štestí.. a nebojte třeba u vástento zpusob nepomuže..ale určite n aneco příjdete a příjde to ze dne na den

Teda, škoda že jsme na sebe nenarazily už dřív. Mohla jsem to vyzkoušet. Dobrý nápad :palec: :potlesk: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.10.10 09:45
Marpe píše:
petra.lovosice píše:
holky tak já vas uklidním řešila sem to samé..čurala krásne do nočníku, kadila jen do kalhot…nekam zalezla apak šla jak ferda a už sem vedela že má ranec…vyzkoušela sem vše,,,vysypat do nočníku jásat jako že to udelala tam..to na me koukalaale jak na vola :oops: …i dostala na zadek za to, i byla pod sprchou, .....až mi jedna holčina řekla že její známá to řešila tak že dala kalhotky malé vyprat.......naše se toho totiž desne štítila..a řvala už jen když sem jí nadávala a ukazovala sem jí pokadené kalhotky…byla sem stoho neštastná.........dalasem jí vypratty kalhotky..postavila jí nahou do vany..pustila vodu..dalají kalhotky at si je tam šmidlí…jasne že je nevyprala…ale tím jak seštítila byl to velký trest.....zlomily jsme to asi 3-4 mes…před třetím rokem…dvakrát vyprala…a jako když utne..začala chodit na nočník…od te doby už v kalhotech ranec nenosíme :wink: :wink: ......me to praní jejích pokadeních kalhotek přišlo mene drastické než jí dat na zadek nebo máčet zadek......tak hodne štestí.. a nebojte třeba u vástento zpusob nepomuže..ale určite n aneco příjdete a příjde to ze dne na den
Teda, škoda že jsme na sebe nenarazily už dřív. Mohla jsem to vyzkoušet. Dobrý nápad :palec: :potlesk: !!

no jo taky mi to trvalo než mi to tu jedna holčina z emimi..poradila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka