Kakání do kalhot
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
a ješt emusím říct že sem hodne stresila..vzaly jí do školky.. od září mela jít rozhodnutí apřijetí bylo vkvetnu..astále kadila a já byla uplne hotová z představy jak tam kaká do kalhot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marpe píše:
Tak teď ještě zvládnout to počůrávání při spánku![]()
…
jj tak u nás jeto tak že bylo týden sucho pak sepočurala…ted co chodí do školky..čura každej den..i nekdy po obede..a ješte začala koktat..ale to sem tu řešila už taky v náky diskuzi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra.lovosice píše:
a ješt emusím říct že sem hodne stresila..vzaly jí do školky.. od září mela jít rozhodnutí apřijetí bylo vkvetnu..astále kadila a já byla uplne hotová z představy jak tam kaká do kalhot
Terka chodí do školky a nám se teda občas ještě boban podaří do gatí, ale to je spíš vyjímečně…
Ve školce zatím ani jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marpe já sem ráda za to že malá už bobky nedelá..a ani veškolcese jí to nepodařilo..tuk tuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se spíš stává, že občas má mázlý kalhotky, ale na nočník už běží sama bez říkání.
Pěkný den všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem opravdu rada (teda ne rada, samozrejme to nikomu nepreju, je to blbe pro kazdou z nas
), ze v tom nejsme sami..
Uz jsem fakt myslela, ze jedinej, kdo to dela do slipu a vypada jako mravenec je Domca, protoze jak v materskym centru, tak v koutku, proste nikde jsem nenarazila na pokakane nebo pocurane dite, tak jsem se uz normalne desila, ze jsme v tom sami ![]()
A zvlast ted v zime, kdy navstevy detskych koutku vzrostou
, venku to bylo lepsi.. (ale zase tam neni umyvadlo, ze jo
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mýmu malýmu je 25měsíců a nechodí na nočník ani kakat a ani čůrat.....už sem zralá na větev a ne a ne mu to vysvětlit,občas se to podaří ale to je náhoda že ho zrovna posadím a on zrovna potřebuje ale jinak tatar
ale úspěch i to že se nechá posadit na ten nočník,protože ještě ve 20m na nočníku řval jak kdyby jsme mu trhaly nohy
A přitom dcera chodila na nočník v 18m...... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunko..my když sme mely nočník který hraje..tak když se malé do nej povedlo vyčurat on zahrál..a ona se hrozne lekla a nechtela na nej…tak sem koupila obyčejný ..a pak to bylo v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
někdo mi říkal že některé děti nechápou proč mají chodit na nočník když vidí všechny kolem sebe chodit na záchod
logiku by to mělo......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ráda, že v tom nejsme sami, díky za povzbuzení
Ten nápad s tim pranim kalhotek se mi hodně zalíbil, tak ho zkusim vyzkoušet na malou a uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,přidávám se do party,malý taky krásně čůrá,ale to kakání.když se mu chce tak běháme k nočníku,ale tam nabere opačný směr a že nechce.Zkoušela jsem taky odměnu,vysypat a radovat se,to pomohlo,protože nebyl dokakaný,ale pak opět nanovo.sprchu jsem taky zkusila,ale měla jsem pocit,že už se mu to začíná líbit.když se teda pokaká,tak sprchujeme furt.ale opravdu nevím.to praní je dobrý nápad,ale vítkovi jsou dva,tak nevím jestli by to pochopil.a když jsme ddávali ještě tea plenu na kakání,tak brečel,dokud jsem jí nesundala.záchodu se zatím bojí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnesni rano - „mami bobek“ - tak jdeme na nocnik, nic, jen curani, za pet minut „bobek“, tak jdeme, nic…
Jdeme ke dverim, protoze jdeme cvicit, davam Domcovi plinku, protoze je sam hodinu v herne a ja cvicim s miminem a tam, nez by za mnou dobehl do telocvicny, tak by to tam pokakal..
Rikam „chces kakat?“ NE!!! Tak nasadim plinu…
Za 2 minuty, uz vsichni obleceny, vidim, jak u dveri tlaci
Takze trochu mu vynadam, prebalime bobek, dam zas plinu a predtim se ptam „chces kakat jeste?“ NE!!
Takze jdeme ke dverim a vidim, jak tam tlaci
To uz jsem teda byla nastvana a za povidani „tak a dneska zadny susenky, zadnej rohlik
(jeho oblibenej)“ jsem ho zurive prevlikla podruhy..
Teeda, jestli to bude takhle celou zimu, me svihne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra.lovosice…teda to ani nevím, že jste praly, resp. Míša… no hlavně že to zabralo… zrovna zítra jdeme k tm známým na návštěvu, tak kámošce hned potvrdím, že její metoda funguje… my jí totiž nezkoušely
- Citovat
- Upravit