Kakání do kalhot
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zelvaveruna,takhle přesně to chodí u nás,ale on nechce už tu plínu,tak to máme ve slipíkách.dneska jsme taky takhle byli,ale nekakal vůbec.tak mě zítra čeká asi pohroma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blani, u nas tu plinu taky nechce, ja mu ji nutim jen v patek rano, kdyz jdu cvicit s miminem, aby ji mel hodinu v herne, protoze to by byla pohroma v herne
![]()
Jinak se mmch potreti pokakal v herne (do pliny, uff) a pak odpo v parku a mela jsem jen jedny kalhoty, tak jsem to nastvane vymenila a on se za 10 minut
pokadil popaty, no dneska nadilka vyzivna, takze jak bylo krasne, tak jsme po hodine venku valili domu, pac jsem nemela nahradni kalhoty.. A ani z toho spatnej nebyl… ![]()
Jo holky a u nas prani slipu nepomaha, driv se toho stitil a dneska jsem mu to ve vane dala vyprat, tak tam s tim vesele maval a smal se
, jsem myslela, ze me odvezou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsi měla prima den,ještě že je docela hezky,že to můžem dát ven.prádlo.
jinak já už nevím,co bych zkusila.
prát slipy nevím,ted mu byli dva.starší syn takov problémy vůbec neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra.lovosice píše:
jjeleno..dyt sem ti to i říkala..že to pomohlo
Jééé, fakt? Tak to se ti omlouvám, ale zapomněla jsem to… hlavně že výsledek je pozitivní ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj, tak u nás to s nočníkováním taky chvíli trvalo .. teda u syna
dcera zatím nechodí (nedávám) .. když se naučil čůrat do nočníku .. ještě dlouhou dobu kadil pouze (cíleně) do plínky .. byla zima a bez plínky se ven nechodilo, takže pokaždé, když jsme vylezli ven, někam zalezl a tam bobek vytlačil
takže jsme pak převlíkali venku plínu .. nicméně to mu nevadilo
a jak jsme se toho zbavili … jak chtěl být pořád někde zalezlý, tak jsem mu zkusila navrhnout dát nočník pod stůl a že přes stůl hodím deku a schovám ho, abychom na něj neviděli, ale on viděl nás, když bude chtít a zabralo to … takto jsme to praktikovali docela dlouho, než se to ustálilo a pak přesunuli s nočníkem na záchod
držím palce všem!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kakání do kalhot, ale jen venku
Dobrý den, také si myslím, že dítě k tomu dojde samo, přesto se chci zeptat, mé dítě 2 r. a 10 měs. mi doma chodí bez problému kakat už na velký záchod a čurani má zvladnuté také bez problému, venku, když chce čůrat, tak mu sundám kalhoty a vyčůrá se už také vestoje, ovšem jen VENKU máme kakání do kalhot, nechce si je za Boha nechat stáhnout, máte s tím někdo nějaké zkušenosti? moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím o radu, mám skoro tříletýho kluka, zvládá čůrání na 90% bez nehody, ale kaká vesele do kalhotek- plínu nechce a když jí ji nasadim, tak si ji dokáže sama sundat, do nočníku taky skoro ne tak už nevim, jak jí to vysvětlit, aby kakala do nočníku nebo do normálního záchodu, připadám si jak debil, když jí každý den vysvětluju to samé a nikam to nevede
Taky mi děsí,až to udělá venku.Jak to hlavně ve společnosti řešíte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani09 Jenom otázka, máte kluka či holku? Píšete že kluka ale jinak píšete o ní jako o holce tak mě to zarazilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit