Velikost nočníku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
velikost nočníku
ahoj holky,
prosím vás máme doma takový větší problém.Učim syna( 2,5roku
-až teď začal mít o to zájem) na nočník jenže je to dost rambousek a ty klasický nočníky mu jsou prostě malý.Buď si skřípe pindíka nebo ho vyloženě tlačí na zadečku.A na záchodě nechce být a nutit ho fakt nechci.Nevíte některá o nějakém větším nebo jestli se ty nočníky dělají velikostně?Díky moc za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no my jsme koupili v marketu EVA,extra velekj nočník tak se tam zkus mrknout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, řešili jsme stejný problém, syn je taky kus chlapa, takže nočníky byly malé a na záchod nechtěl ani s dětskou redukcí
Pak jsme koupili tenhle http://www.batolata.cz/detail.php?… a dobrý, ten už mu seděl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cobli,
mi mame nocnik z Ikey a super. Je to jediny, ktery nam sedi. Ty co mame u babicek a co maji na navstevach, jsou nam take maly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majda se zas do všech propadala…
Nakonec máme NUK, takže ten nekupujte=) Je i pro chlapečky blbý, že je vpředu nízký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli s malou opačný problém, do všech se propadala. Nakonec jsme sehnali malý nočník v úplně obyčejném obchodě, jakoby „sámošce“, kde byl dětský koutek, za asi 50 kč ![]()
Já jen, občas se vyplatí podívat i tam, kde by člověk nečekal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fragola:Tak ten je výborný ten by nám snad už mohl být. Jinak všem děkuji za nápady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fragola tak ten nočník je malý
ani jsem ho neobjednala protože jsem ho viděla v krámě. Holky dělájí někde redukční prkýnko polstrované v normální velikosti jeko je to plastové?My koupili už dvě a ani jedno nám na wc nesedí prostě se tam hýbe a díky tomu malej si skřípnul prdelku
a to se jen trochu pohnul.Ale jinak polstrované neodmítá takže se to naučí ale až ho seženeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem nočník a prcek mi do něj prostě propadá. Nočník má oválný tvar, asi 15 cm průměr v tom nejširším místě. V obchodě mi to velký nepřišlo; doma se na to posadil (oblečený - v plínce a bodýčku) a sednul až na dno. Tak přemýšlím, jestli je nočník extra velký a mám ho jít vrátit nebo jestli to je standardní šíře a mám čekat, až se dítě zvětší? Nebo že by blbě seděl? Zkoušela jsem jen jednou. Když si představím nočník, který máme u našich, to je ta stará kulatá klasika, tak ten je ještě větší. Jak máte široký nočníky na průměr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nočníky jsou různých velikostí, ale žádné označení. Doma jsem ho přeměřila a má průměr tak 13-14 cm. U babičky máme větší, tam se taky propadá. A ještě jsem měla nočník z ikei a ten byl taky docela malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my jsme byli kupovat nočník, když malé bylo 8 měsíců a začala sama sedět, tehdy měla 6,80kg
takže drobek. Prostě jsem ji na pár nočníků zkusila posadit a kterej nejvíc padl, ten jsme vzali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě právě nenapadlo, abych to vyzkoušela. Přemýšlím právě jestli je vracet nebo trénování odložit než doroste, ale kdovíkdy to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit