Dvouletý nervák ječí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
6.12.13 09:26

Tak u nás bylo taky veselo, cokoliv jsem po synovi chtěla, řekl neeee, řval, dupal a máchal rukama a to minimálně 5krát denně, klidně i v obchodě, venku, kdykoliv. Začalo to v necelých dvou letech. Zajímavé bylo, pokud ho hlídala babička, tak si to nedovolil. U nás to přešlo a moc se zklidnil, jak ve 3 letech nastoupil do školky a já do práce. Ještě ho to občas chytne, ale už vyjímečně a nemá takovou výdrž, za chvilku ho to přejde. Přeju pevné nervy, nezbývá než vydržet, děti z toho vyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
6.12.13 09:29

@hefilka Máš hodného a rozumného kluka :kytka: my máme paličatou kozu :zed: Ale je fakt že záleží i jak se vyspí. Další faktor je ten, že já a i manžel má jiný přístup a většinou je pak z toho zmatená.. Manželovi to moc nejde, tak většinou jen vyhrožuje, že dostane na zadek :zed: to zase nechci já, bo vím, že kolikrát nezlobí, že si chce jen hrát, ale je třeba ji hlídat nebo na ni dohlížet..u nás je i velký problém, že náš upírek si neumí hrát sama, takže přemýšlím furt jak ji zabavit…jo a co se týká nějakých trestů, tak jsem zastáncem toho, že „trest“ má souviset s prohřeškem..Např. teď si vzteky rozkopala kostky po celém pokoji a vzápětí mi oznámila, že chce papat…takže nejdřív uklidit kostky a pak papání…řev na celej barák, ale nakonec to uklidila a pak byla zase jako sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
6.12.13 09:47
@Marbella píše:
@nadus u nás to teda dopadlo strašně, vzala jsem jí jejího milovanýho plyšáka a celý den ho hledala a ječela a nenechala si nic vysvětlit, nechtěla bez něj jist, pit, spát, skoro se počurala. Na noc ho nakonec dostala, ale je to skoro měsíc a jeste se v noci budí s řevem a volá jméno toho plyšáka :( Úplně mi jí je vždycky líto :oops:

aaaaau… no to je to ten balanc, rodic to dite miluje a tohle by mi urvalo srdce to je fakt :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.12.13 10:23

@amazon tak je to i u nas :mrgreen:. Sešli jsme se tři paličáci, já kozoroh, dcera štír a muž beran. Já jsem hodně důsledná, jenže malá si taky vede svou a muž se nám směje a vede si taky svou, ale ne tak přísnou metodu jako já. Co nedovolí ted, jí nakonec povolí za hodinu, nebo kdyz to nevidím. Možná i proto se tak malá čílí. U mě ale už dlouho dobře ví, kam může zajít, než bude zle a ráda pořád zkouší, jestli nepovolím jako taťka. :zed:

@nadus je to dilo, porad musím hlídat, aby se ta zelena plyšová potvora neztratila, jinak všichni zhynem žalem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.12.13 10:36

@amazon
Dobrej vtip :-) Hodný rozhodně není (zeptej se babiček a manžela), rozumný už trošku ano.
Je fakt, že je to jako u vás, manžel s ním válčí a radši mu všechno dovolí, než aby řval a babičky ty má na háku úplně. Zkus si přečíst tuhle knížku http://knihy.cpress.cz/…ouchaly.html
u nás se to zlepšilo, až poté co jsem začala trošku používat jejich metody (problém, je že ostatním členům rodiny se to nelíbí, tak jsme v tom sama). Do té doby, to byl taky řev a ječení. Zatím se s ním učím pracovat, ale uspěch je vidět po pár týdnech. Myslím, že podle mých starších příspěvků je vidět, že s ním válčím už dlouhou dobu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí