Syn mi říká - "Ty jsi ošklivá"

2691
30.11.13 21:28

..Ty jsi ošklivá..

Dobrý večer..jdu si sem pro radu..Starší syn začal dost často používat větu: Ty jsi ošklivá!..dám příklad..Maminko, dáš mi bonbonek? Já:ano, ale až sníš oběd, pak Ti dám bonbonek..Syn:Tak jsi ošklivá!..jde mi o to, jak na tohle reagovat??ví, že se mi to nelíbí, slíbí, že už to říkat nebude, za hodinu jsem zas ošklivá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9318
30.11.13 21:32

Tak nebud oskliva a nebude to rikat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.11.13 21:32

:lol: Moje dcera zas říká: Nemám tě ráda. Tak jí na to řeknu, že já ji ráda mám. Asi nějaké období. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
30.11.13 21:33

@KriJona Nemám ještě tam „velké“ děti, ale u nás zatím pomáhá ignorovat… ona vidí, že nás to nezajímá ani nerozhodí a příště to neřekne/neudělá.
NEbo bych zkusila, pokud už chápe, jakože asi jo, jít na něj taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
30.11.13 21:34

@KriJona říct „zlobíš se, máš na to právo, ale nadávat mi nesmíš. Já ti to taky nedělám“. Tečka. Vysvětlit, jak jinak může odreagovat vztek. Pokud by nadával dál, vykázala bych ho do jiné místnosti s tím, že tohle poslouchat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
30.11.13 21:34

Ty decka s nima je porad neco to ho prejde :mrgreen: tak bych mu rekla ze je taky osklivej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.11.13 21:36

@KriJona U nás zase „frčí“ hláška: „Jsi zlá/ý, nemám tě rád.“ Snažím se vysvětlovat, že je rozdíl mezi tím, nemít někoho rád a zlobit se na něj. Že když se zlobí, má říct: „Zlobím se na tebe.“, ale že „Nemám tě rád“ se neříká, (Ani já to neříká, naopak, říkám, mu, že když mě zlobí, pořád ho mám ráda, ale zlobím se na něj a jsem smutná.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.11.13 21:38
@zizalkaaa píše:
Ty decka s nima je porad neco to ho prejde :mrgreen: tak bych mu rekla ze je taky osklivej :D

jednou jsem mu to řekla a on na to..já nejsem ošklivej, ale Ty jsi ošklivá..no..to jsem si pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.11.13 21:40
@e-lili píše:
Tak nebud oskliva a nebude to rikat :mrgreen:

hele :mrgreen: třeba mě fakt tak vidí :mrgreen: myslela jsem si, že v očích svých dětí jsme krasavice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
30.11.13 21:40

U nás je teď období: „jsem hodnej kluk“ - jenže to bohužel říká nejčastěji potom, co naplácá mladšímu bráchovi po hlavě, případně mě nebo manželovi :twisted: takže jsem zvědavá na vaše rady, jak ty jejich „vyděračský“ hlášky řešit, já jsem z toho na nervy - domlouvání a vysvětlování nemá efekt, jednu mu ubalit se mi v tomto případě příčí a čekat až ho to přejde samo, se mi taky moc nechce :think: tak snad má někdo zázračnou radu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
30.11.13 21:41
@KriJona píše:
jednou jsem mu to řekla a on na to..já nejsem ošklivej, ale Ty jsi ošklivá..no..to jsem si pomohla..

tak treba par facek? nevim jak je velkej mozna je to kruty taky nemyslim zmlatit varekou, ale tak decentne :lol: ale ja nejsem matka tyranka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
30.11.13 21:41
@KriJona píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je pohotový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.11.13 21:45
@latunka01 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je pohotový :mrgreen:

to on je..on má vždycky na všechno odpověď..možná bych měla být ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.11.13 21:48

:lol: trilete obdobi.Nas zase nema rada, kdyz se ji to hodi do kramu. Jsemnad veci, rikam ji, ze si teda najdu jinou holcicku, co me rada mit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.11.13 21:49
@KriJona píše:
hele :mrgreen: třeba mě fakt tak vidí :mrgreen: myslela jsem si, že v očích svých dětí jsme krasavice :mrgreen:

jen do určitého věku :think: čím jsou starší je to horší, nakonec přijde období kdy se k tobě nebude na ulici hlásit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML