Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@takamine s tím počítám, pokud se nic neprokáže tak určitě vyhledám protože takhle nechci žít a chci fungovat na 100%
@Sabcakk6 píše: Více
Na co přišli a jak? Je už vse v pořádku?
@Sabcakk6 jak je možné, že jste měla MG a CT a tam bxlo vše v pořádku a najednou jste šla na operaci mozku? ![]()
@Lucc887 psala jsem v příspěvku že našli cystu, pinealni cystu, a čekala jsem na konzultaci z neurochirurgem a vysvětlil mi že vlastně cysta tlačí na nějaký kanálek a závratě mam z toho, tak byla naplánovaná operace nutná.
No proste pokud vas trápí podobné potíže nebo tak, nenechte se odbýt, me poslali domu několik doktoru ze mi nic neni az jeden chirurg rekl ze proste musi cysta ven protože tlačí
@Sára 1 na pinealni cystu v mozku, tak jsem mela plánovanou operaci mozku v říjnu, pak další operaci opravu kvůli úniku mozkomíšního moku z rány
@Sabcakk6 achjo to mě mrzí
já byla na magnetické rezonanci a tam vše v pořádku nikde nic nenašli, tak asi to mám z uzkosti ![]()
Ale jo da se říct ze je to v pohodě
jinak me čeká jeste mri a uvidíme ale hoji se to dobre chce to čas, jinak věřím ze pokud se nenajde stopronic tak muze za tim byt určitě psychika ale zkuste nejdříve bylinky apod ne léky ja jsem po druhé operaci na neurolu a antidepresiva a můžu říct ze se cítím dobre
Hele klidne ty závrate a pocit plavání může být z páteře zkuste cvičit a řeknete si o léky na závratě Betahistin me to pomohlo do operace
@Sabcakk6 já AD už beru, brala jsem i Betaserc 24 a nic
od páteře to taky muze být, ta mě taky bolí když si zacvičím je to lepší, ale vrací se to.
No každopádně, jsem rada že vám na to přišli a je to lepší:) a v dnešní době být na neurolu není žádná ostuda, mám kolem sebe tolik mamin co jinak nemůžou
![]()
Co orl? Usni? Tohle muze byt i z ucha taky zkuste se objednat