Nervózní do 12.týdne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
30.9.10 12:57

Tak jako doktora bych neodsuzovala, řekl jen fakt.Ten strach budeš mít stejnak celé těhu.Myslela jsem, jak si po 12.tt oddechnu, ale pak se dozvídáš, co se stalo té a oné i v pozdějším týdnu a stejnak strach o mimi prostě máš..Tímhle se nesmíš stresovat, prostě si říkej : " Všechny v mém okolí odnosily a porodily v poho, proč by to u nás mělo být jinak"…
Já fotku dostala hnedka, jen jsem si o ní musela říct..Ne každej doktor automaticky předpokládá, že budeš chtít fotku už třeba fazolky :-) Mě doktorka přejížděla ultrazvukem a já jí řekla, že budu chtít fotku, tak ona že OK, že nějakou udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
30.9.10 13:09

Jo a ještě k té viroze - tak tím bych se už vůbec nestresovala, jsou holčiny, co si prošly mnohem horšíma chorobama v prvním trimestru a donosily v pohodě…Tohle není o tobě, strachem nic nevyřešíš, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.9.10 13:51

on fotku udělal taky hned při první kontrole, ale nechal ji založenou v kartě stejně jako dneska, ale příště už si o ní řeknu :lol:
průkazku mi prý vypíše sestřička příští týden až půjdu na krev tak uvidíme, on je celej takovej zvláštní, ale je to doktor mámy takže jsem si v 15 byla jistější :hug: a když to tak poslouchám tak tady u nás si asi ani lepšího nevyberu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 14:47

to já jsem byla v klidu ptže jsem o těhotenství nic nevěděla , dokonce jsem byla v klidu i když mě doktor poslal do nemocnice ptže si myslel že se jedná o mimoděložní těhotenství, já vbc nevěděla co to znamená :oops: - byla jsem blbá ale zase na jednu stranu jsem neměla žádný stresy a vždy a všem jsem řikala , jako že bude miminko ale že stát se může vše.jnk virozu jsem taky měla rýmu bolest v krku že jsem nemohla ani mluvit a vše v pohodě . tak se nestresuj a užívej těhotenství :palec:

• Citovat
  • Upravit
457
30.9.10 16:17

Ja by som tiez neodsuzovala doktora, povedal Ti bezny fakt, ktery fakt velmi casto sa stava. A to riziko, ako aj hovorili ostatny, tiez bude po celu dobu tehotenstvi. Ja som teraz v 30tt, na to co som vsetko prezila pocas tehotenstsvi, myslim, ze vsetko zatial dopadlo velmi dobre, ale aj uzivam si to velmi :-).
Tak ze prajem ti at vsetko dopadne dobre, a hlavne uzij si svoje tehotenstvi, je to velmi nadherny pocit, ze mas v sebe zacinajuci novy zivot (ani moj manzel to nepochopi uplne) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí