Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jako doktora bych neodsuzovala, řekl jen fakt.Ten strach budeš mít stejnak celé těhu.Myslela jsem, jak si po 12.tt oddechnu, ale pak se dozvídáš, co se stalo té a oné i v pozdějším týdnu a stejnak strach o mimi prostě máš..Tímhle se nesmíš stresovat, prostě si říkej : " Všechny v mém okolí odnosily a porodily v poho, proč by to u nás mělo být jinak"…
Já fotku dostala hnedka, jen jsem si o ní musela říct..Ne každej doktor automaticky předpokládá, že budeš chtít fotku už třeba fazolky
Mě doktorka přejížděla ultrazvukem a já jí řekla, že budu chtít fotku, tak ona že OK, že nějakou udělá…
Jo a ještě k té viroze - tak tím bych se už vůbec nestresovala, jsou holčiny, co si prošly mnohem horšíma chorobama v prvním trimestru a donosily v pohodě…Tohle není o tobě, strachem nic nevyřešíš, neboj ![]()
on fotku udělal taky hned při první kontrole, ale nechal ji založenou v kartě stejně jako dneska, ale příště už si o ní řeknu ![]()
průkazku mi prý vypíše sestřička příští týden až půjdu na krev tak uvidíme, on je celej takovej zvláštní, ale je to doktor mámy takže jsem si v 15 byla jistější
a když to tak poslouchám tak tady u nás si asi ani lepšího nevyberu ![]()
to já jsem byla v klidu ptže jsem o těhotenství nic nevěděla , dokonce jsem byla v klidu i když mě doktor poslal do nemocnice ptže si myslel že se jedná o mimoděložní těhotenství, já vbc nevěděla co to znamená
- byla jsem blbá ale zase na jednu stranu jsem neměla žádný stresy a vždy a všem jsem řikala , jako že bude miminko ale že stát se může vše.jnk virozu jsem taky měla rýmu bolest v krku že jsem nemohla ani mluvit a vše v pohodě . tak se nestresuj a užívej těhotenství ![]()
Ja by som tiez neodsuzovala doktora, povedal Ti bezny fakt, ktery fakt velmi casto sa stava. A to riziko, ako aj hovorili ostatny, tiez bude po celu dobu tehotenstvi. Ja som teraz v 30tt, na to co som vsetko prezila pocas tehotenstsvi, myslim, ze vsetko zatial dopadlo velmi dobre, ale aj uzivam si to velmi
.
Tak ze prajem ti at vsetko dopadne dobre, a hlavne uzij si svoje tehotenstvi, je to velmi nadherny pocit, ze mas v sebe zacinajuci novy zivot (ani moj manzel to nepochopi uplne) ![]()