Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo je odborník na tuto problematiku. Jsem na neschopence, z důvodu rekonvalescence po zákroku. Nejsem infekční, v izolaci ani karanténě. Mám normálně vycházky. Měla bych jít na kontrolu k odbornému lékaři, kam jsem objednaná půl roku, na kontrolu kvůli lékům, které užívám. Vychází mi to bohužel mimo vycházky. Chystám se tam kdyžtak zavolat, jestli by mě nevmáčkli někam na dobu vycházek, ale chci se zeptat, jestli smím i mimo vycházky? Když to nesouvisí s aktuální „léčbou“?
Děkuji za radu.
Ano, můžeš. Když přijde kontrola, odkažeš na kontrolu a oni si ověří.
@alisekR píše:
Ano, můžeš. Když přijde kontrola, odkažeš na kontrolu a oni si ověří.
Děkuji.
Zrovna nedávno jsem se na to ptala. Měla jsem zubaře, který když mě přeplánuje tak to bude za půl roku a byla jsem už půl roku objednaná mimo vycházky, protože logicky jsem před půl rokem, když jsem se objednávala, nevěděla, že budu v PN. Bylo mi řečeno, že pokud přijde kontrola, tak to stačí doložit a bude to ok.
@Martha03 píše:
Zrovna nedávno jsem se na to ptala. Měla jsem zubaře, který když mě přeplánuje tak to bude za půl roku a byla jsem už půl roku objednaná mimo vycházky, protože logicky jsem před půl rokem, když jsem se objednávala, nevěděla, že budu v PN. Bylo mi řečeno, že pokud přijde kontrola, tak to stačí doložit a bude to ok.
Děkuji za reálnou zkušenost ![]()
Můžeš i mimo vycházky, Dr ti dá razítko, kdyby ti prisla kontrola, tak doložíš žes byla u Dr.
Já myslím, že když tak můžeš odkázat na svého doktora a kontrola si to u něj prověří. Vím, že jsem tak jednou potřebovala na gynekologii a tam mi sestřička říkala, že když tak mám dát kontakt na jejich ordinaci a oni by to s nimi vyřídili.