Certifikát o prodělání covid

2426
2.12.21 21:29

Certifikát o prodělání covid

Ahoj prosím nevíte jak řešit situaci. Mám po. Prodelanem covid chtěla jsem stáhnout certifikát. Na tečce nic nemám ani po aktualizaci, ocko uzis taky nic. Moje dr to neřeší a linka 1221 je obsazena stále. Nepřišel mi ani z laboratore žádný email o výsledku testu. Přišla mi jen SMS že jsem Pozitivní a pak SMS z hygieny ať jsrm doma. Pak jsem byla ještě na jeden pcr a ten už byl negativní a ten taky nikde nemám… Neřešil to někdo? Kam se ještě obrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
2.12.21 21:38

Ahoj, řešila jsem to, že mi zadali do systému absolvování více testů, než na kolik jsem měla nárok. Pak to, že nemám nahraný negativní výsledek v systému. Dr nic neví, 1221 nic neví, testovací point nic neví… odkázali mě vždy přímo na laboratoř, tam to nikdo nezvedal. Takže nedokážu pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 21:40

Jo, aktuálně řešíme u dcery. U kluků (synů) je uvedeno, že byli negativní + je tam datum testu. U dcery, která byla pozitivní, však výsledek ani datum provedení testu není, certifikát jakbysmet. Ještě nemá ukončenou izolaci. Možná je to blbost, ale chceme počkat, jestli se to tam náhodou neobjeví po ukončení izolace…

• Citovat
  • Upravit
68426
2.12.21 21:42
@Anonymní píše:
Jo, aktuálně řešíme u dcery. U kluků (synů) je uvedeno, že byli negativní + je tam datum testu. U dcery, která byla pozitivní, však výsledek ani datum provedení testu není, certifikát jakbysmet. Ještě nemá ukončenou izolaci. Možná je to blbost, ale chceme počkat, jestli se to tam náhodou neobjeví po ukončení izolace…

certifikat o prodělání se objeví na UZIS 10. den od pozitivního testu. Takže jestli je ještě nemocná, tak máte nejspíš čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 21:47
@zuzu224 píše:
certifikat o prodělání se objeví na UZIS 10. den od pozitivního testu. Takže jestli je ještě nemocná, tak máte nejspíš čas.

Aha, děkuji za informaci, tak jsme s naší úvahou přece jen nebyli až tak vedle :)

• Citovat
  • Upravit
522
2.12.21 21:49

Taky jsme řešili. Mně se šlo přihlásit pro stažení certifikátu, dětem a manželovi ne. Zavolali jsme na 1221. Dala jsem si telefon na reproduktor a čekala asi 15 minut, než mě přepoji na operátorku. Tě jsem nahlásil telefon, mail a rodna čísla. A po dvou dnech přišla SMS, že přihlašovací údaje jsou aktualizovane a že se mužem přihlásit. A už to šlo. Mají v tom prostě binec… V okolí snad každý třetí člověk měl s tímto potíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.21 21:52

Zvlastni ja se na 1221 dovolala napoprve volala jsem okolo obeda pred par dny, certifikat je tam 10 den to mi na telefonu taky potvrdili a mam vse ok, jak bylo sdeleno tak se objevil na ocko.uzis cely certifikat s qr kodem a v tecce je qr kod pouze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.21 22:00

@zuzu224 už je to více než 14 dní a i tak jsem mezitím byla na kontrolním pcr a ten byl negativní a ten tam taky není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.21 22:01

@wonderwoman1 je to déle než 14 dní…izolaci mám už ukončenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.12.21 22:02
@Anonymní píše:

nejspíš ano. U naší dcery se to v tečce objevilo, až měla ukončenou izolaci. Byla zcela bez příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
2.12.21 22:05

Taky řešíme. Certifikáty o prodělaném covidu nikde. Izolace ukončená už 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68426
2.12.21 22:08

@Ufinka87
No u tebe je divny cely ten postup.
Ma prijit sms, ale pak i laboratorni zprava. Pak sms od HS na sebetrasovani, ale po tom ti meli zavolat a dokoncit s tebou to sebetrasovani. U nas zadny kontakt nebyl vytrasovan, dokud to hygiena jakoby neuzavrela. Mit jen sms, ze jsem pozitivni je trochu divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.12.21 22:18
@Anonymní píše:

certifikát o prodělání se objevuje 11-12. den po testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.12.21 22:26
@Ufinka87 píše:
@wonderwoman1 je to déle než 14 dní…izolaci mám už ukončenou

jedině linka 1221 a přepojení na certifikáty, ale je to na dlouho a ne vždy to je k něčemu…mě se u syna neobjevuje od začátku žádný test, hlásí to neznámé údaje, po kontrole na OM údaje v pořádku, takže v tom mají někde v systému chybu, ale ani 3 hodiny volání mi nic nevytelefonovaly, takže jsem se na to vykašlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.21 22:28

@zuzu224 pozitivní sms z laboratoře pak sms od hygieny formulář o trasování vyplněn…jako to že mi hygiena nevolala za to snad nemůžu..nevolali ani manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty