Neschopenka nebo 60% mzda?

17.3.20 08:56

Neschopenka nebo 60% mzda?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat Vás, které v těhu pracujete a týká se Vás „karanténa“ za sníženou mzdu. Šly jste radši na neschopenku nebo jste jen v karanténě? Snížení mzdy bude mít vliv na výpočet mateřské ale neschopenka nemá…nebo myslíte je to nějaká vyjímka?? A jak by se počítala mateřská, kdybych teď šla na 14 dní/3 tydny na neschopenku a pak se ještě před mateřskou vrátila do práce? Částečně odpracovaný měsíc je + nebo pohorší pro výpočet?? Mám 6 týdnů do nástupu na mateřskou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.3.20 09:04

Domluvila bych se s gynekologem na neschopence do nástupu na mateřskou. Za tři týdny rozhodně nebude po epidemii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.3.20 09:33

Take bych pozadala na gynde, nemel by byt problem, jen budes muset dodrzovat vychazky. Coz ted asi nikoho nestve ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
17.3.20 09:37

@shadowbabe
Jak se to vezme. Stavime, doděláváme barák, chtěla jsem do porodu bydlet. Vycházkama se nám vse zkomplikuje :roll: ale spiš než stavba a vycházky mě trápí finance behem materské, proto bych rada aby byly co nejvyšši :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.3.20 12:33
@moje_hvězdička píše:
@shadowbabe
Jak se to vezme. Stavime, doděláváme barák, chtěla jsem do porodu bydlet. Vycházkama se nám vse zkomplikuje :roll: ale spiš než stavba a vycházky mě trápí finance behem materské, proto bych rada aby byly co nejvyšši :mrgreen: :mrgreen:
řekla bych, že nejdůležitější je zdraví vás obou :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.3.20 13:18

Hele ted bych resila predne sebe a mimco, taky se bojime co bude, protoze chlap je OSVC a dela strechy. Sice pro nej jsou stavebniny otevrene, jenze nevi, jak to bude s kamionama a zavozama materialu. Ted proste musi holt barak chvili pockat. Chteli jsme delat jadro, muz chtel mit udelane do leta, nez se syn narodi, ale bohuzel :nevim: vse pocka, zdravi mame jen jedno, tak na to mysli :hug:

• Citovat
  • Upravit
18.3.20 11:41

@shadowbabe
:srdce:
To je vše pravda, nic nenamítám. Ale neřeší to můj dotaz, která možnost mi na mateřskou ubere co nejmiň peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí