Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky potrebuju poradit 1.1 sem nastoupila na materskou dovolenou do Ted neprisli penize tak sem vcera volala do prace ucetnimu abych zjistila kde je zakopanej pes…nejdriv mi bylo receno ze sem Nic neodevzdala a po dohadovani ze sem papir odevzdala to zacal resit nakonec mi poslal zpravu o tom ze skutecne se prokazalo ze sem zadost odevzdala ale ze ji oni ztratili a ze se omlouvaji a pozadali me abych podala zadost znova chci se zeptat vyplati mi to Pak ossz zpetne? Nebo sem o ty penize uz proste prisla? Sem bez financnich prostredku a firma mi dluzi jeste vyplaceni dovolene kterou mi maji proplatit po skonceni materske ale vzhledem k okolnostem pozaduji aby mi to vyplatili z duvodu pochybeni co nejdrive co myslite man po nich Ted slapat? jejich blbosti sem dva mesice bez penez…
@Anny812
Měli by ti to vyplatit zpětně naráz. Mě takto firma neposlala na CSSZ papíry na nemocenskou. Nejdřív jsem čekala, pak prudila na CSSZ, tam mi řekli, že to nemají, a nakonec jsem zjistila, že zaměstnavatel to prostě neposlal… Poslali potom 3 měsíce naráz a socialka to další měsíc zpracovavala… Pak mi ale přišlo vše najednou, o nic jsem nepřišla…
Tak s tou dovcou nevim, zda muzes byt na MD a pritim dostavat plat, myslim, ze to nejde
navic ti proplati jen to, co ti nalezi, takze jen do ted. A zbytek za MD ti stejne bude davat az po MD.
@Anny812 píše:
Sem bez financnich prostredku a firma mi dluzi jeste vyplaceni dovolene kterou mi maji proplatit po skonceni materske ale vzhledem k okolnostem pozaduji aby mi to vyplatili z duvodu pochybeni co nejdrive co myslite man po nich Ted slapat? jejich blbosti sem dva mesice bez penez…
Toto NELZE! Jelikož tu „proplacenou“ dovolenou normálně po mateřské vyberete a dostanete normálně zaplacenou.
To si děláš srandu, že ti to ztratili
Já sem účetní psala dneska, penize porad taky neprisly, tak sem zvědavá co mi napíše, snad nedopadnu stejně.
Tu dovolenou dřív čerpat nemůžeš.
@JancaS84 uz to tak bude ale volala sem tam a nakonec ze kdyz poslu Tu zadost budou se snazit abych do tydne dostala penize